Gość 26.03.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Ciekawa jestem co sądzicie o domu pokazanym na okładce Muratora nr 4/2003. Widziałam ten dom w naturze, bo często spędzam wakacje w tej miejscowości. Bardzo mi się podoba architektonicznie, ale nie bardzo wyobrażam sobie jak można w nim mieszkać. Przypomina to trochę udział w programie"Big Brother". Między domem a przepięknym widokiem na jezioro jest niestety ulica (jedyna zresztą w tej miejscowości) i nawet mimowolnie każdy spogląda co robią domownicy, nawet w łazienkach, które są od tej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek_S 27.03.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Mnie się podoba ten obok (na okładce troche go widac z prawej strony), co to niby ten szklany do niego dobudowali. Moja mama jak oglądała muratora to stwierdziła: "skąd oni takie długie gardiny wezmą do tych okien" (gardiny to po Śląsku firany). Mnie ten dobudowany się nie podoba, ale to rzecz gustu, a o gustch sie nie dyskutuje. Jak na dobudówkę to niezła kasa poszła . ZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopocianin 18.04.2003 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 W takich domach lubóją się Holendrzy byłem pare razy w Holandi i na początku było to dlamnie niezrozumiałe i dziwne że można było zaglądnąć ludziom do Garów,ale nikt tego tam nierobi to normalka ale w naszych Polskich realiach to tylko zachęta dla Złodzieji nieuważacie !Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts