Drapi 09.08.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Chcialbym wziasc kredyt na zakup dzialki rolnej, na ktora otrzymalem warunki zabudowy.czy jest taki bank , ktory udzieli mi kredytu na zakup takiej dzialki, bez wkladu wlasnego tzn. na 100% inwestycji?jezeli tak to ktory bank i na jakich warunkach?dodam, ze koszt zakupu dzialki to okolo 28tys zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekF 09.08.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Spróbuj w Nordei i w SantanderzeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korpi 09.08.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ja dostalem 60 tyś na ziemię rolną, z tym że w wypisie ze studium uwarunkowań było napisane, że tereny przeznaczone są pod funkcje mieszkaniowe. Bank -PKO BP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drapi 09.08.2006 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 mam pytanie do Ciebie Korpi:na jakich warunkach dostales kredyt, jakie oplaty , oprocentowanie, koszty kredytu itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korpi 10.08.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 to kredyt "własny kąt", czy coś takiego, warunki miał jak na PKO standadowe. Nominowany we frankach. Dokładnie nie pamiętam, odszukam umowę to wrzucę dane. I tak mam zamiar po przekształceniu ziemi i uzyskaniu pozwolenia na budowę poszukać kredytu w innych bankach i wziąć na całość inwestycji. Im większa kwota, tym lepsze warunki. Biorąć kredyt na zakup działki nie zwracałem uwagi na warunki, ponieważ i tak miałem zamiar go spłacić wcześniej. Chodziło tylko o to aby został przyznany na ziemię rolną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drapi 10.08.2006 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 jak mozesz to napisz kiedy brales ten kredyt i ile czasu trwala cala procedura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts