kidler 09.08.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witam mam takie zagadnienie zazwyczaj listwy do paneli daje sie standardowe a ja mam taki problem że mam rurki od centralnego tak nisko że listwy do paneli standardowe nie mnieszczą sie i mam pytanie znalazłemtakie wąziutkie listwy na klej montarzowy i chce je dać po położeniu paneli i to pytanie do fachowców czy jak przykleje listwe do ściany i co wtedy z pracą paneli przecież to musi mnieć luz i tp że sie rozciągają i rozejdą troche doradzi mi ktoś jak przykleić te listwy na ten klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 10.08.2006 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 A nie możesz poprostu wyciąć w standartowej listwie otworu na te rurki??? Możesz to zrobić na 2 sposoby: 1. Ładnie: za pomocą frezarki lub wiertarki (z założonym frezem do wycinania otworów). 2. Prosto: pod rurkami obniżasz wysokość listwy (po prostu wycinasz kawałek na szerokość rurek). Tak czy siak jest to możliwe - nie musisz kombinować z inną listewką. Listwy kleisz do ściany (punktowo na klej montażowy np. Henkel Patex Fix). Dlatego nie spowodujesz nimi żadnych nieprawidłowości w pracy podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 10.08.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 A nie możesz poprostu wyciąć w standartowej listwie otworu na te rurki??? : A jeśli rurki idą po ścianie, równolegle do podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kidler 10.08.2006 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 rurki te idą przez cały pokój dookola ,są to dwie rurki miedziane na kołkach co ma okular podwyjny co 1,5metra są one przy ścianie jedna pod drugąa wicinać listew to szkoda psuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts