zorka 09.08.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 proszę o radę wymyśliłam do pokoju regał z nida gipsu i chciałam sięspytać osób ktore coś takiego mają w swoim domu czy jest to praktyczne czyłatwo utrzymać porządek skoro jest on pomalowany farbą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 09.08.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A ja dodam do pytania czy ktoś widział rysunki szkice jak takie coś wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 11.08.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Po wymalowaniu dobrej jakości farbą lateksową jest łatwe w utrzymaniu i przy odpowiednim zbudowaniu morze przenosić znaczne obciążenia , wokonywałem kilka razy tego typu zabudowy wraz z bryłą kominka , szafe na rtv itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts