adrek17 09.08.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Czy ktos zna moze jakiegos solidnego wykonawce stanu surowego ktory moglby zaczac robote od wrzesnia, nawet pod koniec wrzesnia - przegonilem dotychczasowa ekipe i szukam kogos, choc wiem ze jest i bedzie trudno kogos dobrego znalezc, nie musi byc tani, taniosc wybili mi z glowy dotychczaowi specepozdrawiam wszystkich budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Dołączam się!!! Tyle, że od wiosny... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrek17 11.08.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 zadnych postow, az taka posucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.08.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Kaczorki rządzą, a Wy facetów na gwałt poszukujecie...a fe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.08.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Mały, przychodzi taki moment, że człowiek po prostu musi... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Mały, przychodzi taki moment, że człowiek po prostu musi... Pozdrawiam, "inaczej się udusi"... jak śpiewał mistrz seksmisji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 13.08.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Witam Obawiam się, że na gwałt to tylko prostytutka się sama zgłosi. Wszak w/g A. L. jej się nie da tego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boniek 14.08.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 wpadnij do mnie na meila mam namiary na dobre ekipy ale nie gwarantuję, że mają termin dogodny tobie ale warto zapytać tel do mnie podany pod postem kosztorysy pod gotowy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 15.08.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam Obawiam się, że na gwałt to tylko prostytutka się sama zgłosi. Wszak w/g A. L. jej się nie da tego zrobić prostytutke można zgwałcić ale tylko w SAMOOBRONIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.08.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 rafslusarczyk napisał: prostytutke można zgwałcić ale tylko w SAMOOBRONIE Umarłem ze śmiechuuuuuuuuuuuuu!!! Dzięki raf! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts