hos 09.08.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 jęśli możecie podpiszciehttp://www.viva.org.pl/index.php?&id=19&backPID=19&tt_news=97&cHash=cc0846c603 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 09.08.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Podpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 09.08.2006 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 dziekuje bardzo i prosze o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.08.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jeszcze. Podpisane. Też dziękuję. To straszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 09.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 podpisalam, przekleilam na gimble.. skad w ludziach sie bierze tyle okrucienstwa... oby winni skonczyli tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.08.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 a ja podpisalam - przeslali mi link na poczte, klikam i widze napis "błedny adres ...i cos tam" ok sprobuje z pracy jutro jeszcze raz :-/ ps. aha - wiecie ze to kompletnie nic nie da :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Podpisalam , u nas kilka lat temu odkryto w New Jersey taka lipna chodowle psow i kotow do zabicia , wlasnie chinczycy to prowadzili i pozniej sami jedli. Naglosniono wszedzie , ale jak to zobaczylam to malo mi serce nie peklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 10.08.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 a ja podpisalam - przeslali mi link na poczte, klikam i widze napis "błedny adres ...i cos tam" ok sprobuje z pracy jutro jeszcze raz :-/ ps. aha - wiecie ze to kompletnie nic nie da :-/ bo ten link przychodzi wadliwie napisany... trzeba skopiowac i wkleic w osobnym oknie i skasowac koncowke... nie pamietam tylko co dokladnie, ale mozna sie domyslec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.08.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 podpisałam . Chiny to straszny kraj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gropa 15.08.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 jasne, śliczne jagniątka i cielaczki w Europie mają lepiej, koniki same się oślepiają, byle mniej za wizę na stół włocha zapłacić...a niektóre zwierzątka tak się spieszą, że aż nogi sobie łamią same, bo to tylko szczegół , że wtedy cło mniejsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 15.08.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Podpisalam... w glowie sie nie miesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 15.08.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Podpisałem. jasne, śliczne jagniątka i cielaczki w Europie mają lepiej, koniki same się oślepiają, byle mniej za wizę na stół włocha zapłacić...a niektóre zwierzątka tak się spieszą, że aż nogi sobie łamią same, bo to tylko szczegół , że wtedy cło mniejsze.... Poczytaj najpierw a potem porównuj. Mówimy o zamordowaniu 50 000 psów w krótkim przedziale czasu (łącznie z odstrzeleniem psów wyprowadzanych na spacer przez właściciela). Wybacz ale nie słyszałem, żeby w ostatnim czasie w Europie odstrzeliwano konie na ulicach miast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 15.08.2006 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Podpisałem. jasne, śliczne jagniątka i cielaczki w Europie mają lepiej, koniki same się oślepiają, byle mniej za wizę na stół włocha zapłacić...a niektóre zwierzątka tak się spieszą, że aż nogi sobie łamią same, bo to tylko szczegół , że wtedy cło mniejsze.... Poczytaj najpierw a potem porównuj. Mówimy o zamordowaniu 50 000 psów w krótkim przedziale czasu (łącznie z odstrzeleniem psów wyprowadzanych na spacer przez właściciela). Wybacz ale nie słyszałem, żeby w ostatnim czasie w Europie odstrzeliwano konie na ulicach miast. chyba opuścił(a) zajęcia z polskiego " czytaj ze zrozumieniem" nie ma się co drażnić ważne ze tyle osob podpisalo i podpisuje tę petycję super i dzieki wszystkim bardzo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts