Tymiankowicze2 12.09.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam, Poszukuję sprawdzonego glazurnika z Warszawy lub okolic. Jeśli możecie kogoś polecić to prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 12.09.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ngel Mnie tez podoba się ta łazienka- w ogóle podobają mi sie płytki koloru piaskowego ale w strukturze przypominajace kwarcyt lub piaskowiec, a więc matowe i lekko chropowate. znalazłam takowe - płytki firmy Plaza seria valley. są o wymiarach 30/60 i 60/60, a takze seria Urbis tej samej serii. Widzialam jena zywo. Obie płytki sa fantastyczne. Jednakże rozpietośc cenowa ogromna. Tam , gdzie widziałam były po 166zl, jedna firma przyslała mi cene 245, natomiast firma maxlazienki.pl dała mi cene 123 zl/urbis i 127/valley za 1mkw. Chyba się na nie zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.09.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 http://img143.imageshack.us/img143/6470/3700054311hh6.jpg My mamy heidelberga. Nie narzekam. Choć muszę przyznać że jednak pupa ludzka jest okrągła i mimo wszystko subway jest wygodniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 16.09.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 ciekawe czy ktos mi pomoze w mojej kwesti WC - technicznej przy opiniach miski wiszacej ktos napisal: "Woda nie spływa od razu tylko napuszcza się do komory a potem znika (problem w tym że zostaje wszystko oprócz wody), trzeba spłukiwać kilkakrotnie ! " - czy to jest problem z miska, czy jednak z typem spluczki w stelazu podtynkowym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 16.09.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 świetna ta afrykanska lazienka, bardzo mi sie podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanisia 11.10.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 witam , też się tu zainstaluję w sprawie malutkiej łazienki , szukam porady co do sposobu ułożenia płytek , jaki wybrać odcień i czy zastosować dekory , jeżeli tak to ktore łazienka jest naprawdę w wersji mikro 1.54x1.54 , miała być zielona ale się odmyśliło , na wprost jest wanna , po prawej pralka, po lewej maluńka umywaleczka na stronie płytki te wyglądają nie ciekawie ,ale w sklepie się nam spodobały kwestia wyboru odcienia , czy ten jasniejszy czy ta ochra i jak rozmiescić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts