Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może trochę o łazienkach ?

roszponka

Recommended Posts

Lagerfeld, drzwi są naprawde extra. Ja mam troche hopla na punkcie takich "morskich" detali. A możesz podac nazwe sklepu, w którym zakupiles taki bulaj?

A jeszcze propos mebli pod umywalką: są drewniane?A jesli tak, to wiesz moze z jakiego gatunku są drewna i czym były impregnowane przed łazienkową wilgocią?

• Odpowiedzi 345
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 10 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...

A ja mam inne pytanie, tez apropo łazienek...

Gdzie trzymacie kosmetyki, takie podręczne?

W wielu łazienkach umywalki są postawione na blatach i nie widzę szafek, a jeśli są, to gdzieś w kącie... Czy robiąc makijaż biegacie do tych szafek po podkład? Rozumiem, że mozna tam trzymać np. balsam. Wychodzę z wanny, sięgam, smaruję się, chowam... Ale są rzeczy, któe muszą być pod ręką...

I absolutnie nie jest to krytyka, ani złośliwość... Pytam, bo sama chciałabym mieć umywali albo na blacie, albo z półpostumentem, ale nie mam pomysłu, gdzie upchnąć pierdoly typu tusz, krem, pomadka... Podzielcie się proszę doświadczeniami i pomysłami :)

anna-maria3 Ja mam szafkę z szufladkami i może nie jest najpiękniejsza na świecie, ale wolę ją niż "dekoracje" z kosmetyków na półkach. Mam również w dużej łazience ozdobny kosz na bieliznę, bo co prawda pralnia obok, le chłopaki i tak mówią, że za daleko :roll:

http://images26.fotosik.pl/4/bce490f52cc8f03dm.jpg

http://images28.fotosik.pl/3/73f3b5831d9b6438m.jpg

Joola, mi też szafka wydaje się najrozsądniejszym rozwiązaniem, chociaż wcale nie najładniejszym...

Też będę miała Damę Senso... I też te "zwykłe" umywalki, bo te wpuszczane w blat Dama Senso mi się nie podobają.

Tyle, że będę miałą dwie naprzeciwko siebie...

Narazie jesteśmy przed wykańczaniem, ale ma to wyglądać mniej wiecej tak...

http://img223.imageshack.us/img223/427/azienkaminimalzewiatemgw6.jpg

Powiedz, czy ta szafka była robiona na zamówienie? Czy kupiłaś gotową?

Szafka robiona na zamówienie

Witaj Joolu :D

Dużo już wiem o twoich łazienkach, ale intryguje mnie to czy stolarz nie miał kłopotów z obudowaniem umywalki, bo chyba dobrze widzę, ze Dama w Twojej łazience nie jest nablatowa. Jak to rozwiązałaś?

Z Koła fajna jest umywalka 70 cm Variuss ale do kompletowania z postumentem.

Da się jakoś dopasować szafkę, żeby grało wszystko z syfonami itd.? :oops: