Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może trochę o łazienkach ?

roszponka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 345
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam forumowiczów!

Przeglądając forum muratora odnoszę wrażenie ,że produkowane są tylko płytki w brązach i beżu. :o

Czy nikt nie robił łazienki w innym kolorze. :roll: Dla mnie łazienka w takim kolorze jest za mało przytulna. :-? Może ktoś się pochwali. :lol:

Zapraszam do dziennika...

W łazienkach biel i bordo (mała) oraz szarości i czerwień (duża) :)

Łazienki niezłe.Chociaż nie w moim typie.Szukam płytek w kolorze malinowym,bordowy.Nie wiem czy uda mi się coś znależć.Już teraz wiem że będę miała kłopot na co się zdecydować.Nie podobają mi się łazienki robione w stylu nowoczesnym .Lubie klasyke z nutą romantyzmu (oczywiście nie za dużo)

pozdrawiam :lol:

A jakie meble łazienkowe planujecie do płytek innych niż odcienie brązu.Bo w sprzedaży są głównie w różnych kolorach drewnopodobnych.

Łazienki niezłe.Chociaż nie w moim typie.Szukam płytek w kolorze malinowym,bordowy.Nie wiem czy uda mi się coś znależć.Już teraz wiem że będę miała kłopot na co się zdecydować.Nie podobają mi się łazienki robione w stylu nowoczesnym .Lubie klasyke z nutą romantyzmu (oczywiście nie za dużo)

pozdrawiam :lol:

A jakie meble łazienkowe planujecie do płytek innych niż odcienie brązu.Bo w sprzedaży są głównie w różnych kolorach drewnopodobnych.

Honorka ma piękną łazienkę( piękna ciemna czerwień może i to malina ) no ale chyba to też nie jest klasyka z nutką romantyzmu :lol:, a bardziej nowoczesna

http://forum.muratordom.pl/domek-honorki-zaprasza-codziennie-wszystkie-glodomorki,t80552-60.htm

GGGosik, czy mnie oczy zwodza, czy masz biale plytki z czekoladowymi/czarnymi wstawkami?? Bo ja choruje na klasyczna lazienke. Biel z jakimis kolorkami- w zasadzie bialo-czarna. Wymyslelismy sobie z mezem wiktorianska wanne na nozkach z pasujacymi umywalka, toaleta i bidetem.Bedziemy mieli tez dwie dodatkowe lazienki z prysznicami i tam zaszaleje z kolorkiem. Zwlaszcza, ze lazienki beda miniaturki :).

Czy ktos jeszcze urzadza lazienki w bieli?

Z tego co pamiętam firma dado ma piękne białe płytki i co najważniejsze duży wybór, różne style . W ogóle są super, ale też drogie bynajmniej dla mnie .

http://www.dadoceramica.it/

Widziałam łazienkę z tej płytki (oczywiście nie ta co na zdjęciu). Naprawdę fajna. Na poniższym zdjęciu wyszło to tak sobie.

http://images23.fotosik.pl/197/63e0af252f35735f.jpg