Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może trochę o łazienkach ?

roszponka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 345
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kafle paradyza travena i mogano brown. nie polecam nikomu do sprzatania.

Ale dokładniej, dlaczego?

na kaflach na podlodze z tej serii widac kazdy wlosek, kazda kropelke wody, latanie ze szmata codziennie zapewnione.

U nas własnie sie "kładą" te płytki, zobaczymy może nie będzie tak źle :wink:

kafle paradyza travena i mogano brown. nie polecam nikomu do sprzatania.

Ale dokładniej, dlaczego?

na kaflach na podlodze z tej serii widac kazdy wlosek, kazda kropelke wody, latanie ze szmata codziennie zapewnione.

U nas własnie sie "kładą" te płytki, zobaczymy może nie będzie tak źle :wink:

tez tak sobie myslalam, ale rzeczywistosc jest okrutna ;)

Witam

Ja trochę z innej mańki - proszę o szybką pomoc. Jakiego producenta macie fugi bo mój glazurnik uparł się Ceresit a w każdym sklepie jak pytam sie o tego producenta to otwierają oczy i pytają się skąd ja wzięłam tego glazurnika z wykopalisk :o wszędzie polecają mi Mapei.

pozdrawiam

Witam

Ja trochę z innej mańki - proszę o szybką pomoc. Jakiego producenta macie fugi bo mój glazurnik uparł się Ceresit a w każdym sklepie jak pytam sie o tego producenta to otwierają oczy i pytają się skąd ja wzięłam tego glazurnika z wykopalisk :o wszędzie polecają mi Mapei.

pozdrawiam

Najczęściej kupowaliśmy MAPEI i SOPRO. :wink:

pozdrawiam

A czy ktos z Was ma kabine 80? Czy jest w niej wystarczajaco miejsca?

Miałam w poprzednim mieszkaniu półokrągłą 80 cm. Było bardzo ciasno, łokcie poobijane. A ja do tęgich nie należę :D Rodzice zroblili ostatnio, zamiast wanny, murowaną 100 i tam jest dopiero wygodnie.

jaka wielkosc plytek bedzie najlepiej wygladala w niewielkiej lazience ok 6m?

zastanawiam sie nad duzymi, ale nie wiem, czy nie beda zle wygladac na malej powierzchni?

Ja mam niecale 3 m2 podlogi i wybralam 45 cm. W sklepie wlasnie taki kawalek byl wyeksponowany i moim zdaniem wyglada OK.

Ja podobnie jak i Ty przymierzam się do remontu łazienki i szukam ciekawych inspiracji, ja mam małą łazienkę co dodatkowo jest jeszcze trudniejsze, ale znalazłm kilka fajnych artykułow i zdjeć jak to zrobić

http://piekneprojektylazienek.blogspot.com

podoba mi się tez styl nowoczesny, ale nie do końca rozumiałam o co w nim chodzi. Znalazłam tez fajny artykuł o projektach łazienek w stylu nowoczesnym

http://projektylazienek.blox.pl

jaka wielkosc plytek bedzie najlepiej wygladala w niewielkiej lazience ok 6m?

zastanawiam sie nad duzymi, ale nie wiem, czy nie beda zle wygladac na malej powierzchni?

U nas w łazience 6m2 są płytki 25x36, a na podłodze 33,3x33,3.

Zdjęcie wklejałam gdzieś wyżej, biało-bordowa łazienka...

Uważam, że wielkośc płytek nie razi, ale ja wolę większe więc moze to też kwestia gustu :p

ten watek powoli przeradza sie w dzial porad dla wlascicieli malych lazienek :wink:

A co do malego prysznica: wlasnie tego sie obawialam, ze 80 bedzie za ciasna i ze mozna sobie lokcie poobijac.

Zostaje mi chyba tylko mozliwosc zamontowania kabiny asymetrycznej

np 80/90, szkoda tylko ze wybor jest niewielki :(