gabba 26.05.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 kafle paradyza travena i mogano brown. nie polecam nikomu do sprzatania. Ale dokładniej, dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.05.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 kafle paradyza travena i mogano brown. nie polecam nikomu do sprzatania. Ale dokładniej, dlaczego? na kaflach na podlodze z tej serii widac kazdy wlosek, kazda kropelke wody, latanie ze szmata codziennie zapewnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.05.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 kafle paradyza travena i mogano brown. nie polecam nikomu do sprzatania. Ale dokładniej, dlaczego? na kaflach na podlodze z tej serii widac kazdy wlosek, kazda kropelke wody, latanie ze szmata codziennie zapewnione. U nas własnie sie "kładą" te płytki, zobaczymy może nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.05.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 kafle paradyza travena i mogano brown. nie polecam nikomu do sprzatania. Ale dokładniej, dlaczego? na kaflach na podlodze z tej serii widac kazdy wlosek, kazda kropelke wody, latanie ze szmata codziennie zapewnione. U nas własnie sie "kładą" te płytki, zobaczymy może nie będzie tak źle tez tak sobie myslalam, ale rzeczywistosc jest okrutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 28.05.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam Ja trochę z innej mańki - proszę o szybką pomoc. Jakiego producenta macie fugi bo mój glazurnik uparł się Ceresit a w każdym sklepie jak pytam sie o tego producenta to otwierają oczy i pytają się skąd ja wzięłam tego glazurnika z wykopalisk wszędzie polecają mi Mapei. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.05.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam Ja trochę z innej mańki - proszę o szybką pomoc. Jakiego producenta macie fugi bo mój glazurnik uparł się Ceresit a w każdym sklepie jak pytam sie o tego producenta to otwierają oczy i pytają się skąd ja wzięłam tego glazurnika z wykopalisk wszędzie polecają mi Mapei. pozdrawiam Najczęściej kupowaliśmy MAPEI i SOPRO. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 28.05.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Zdecydowanie odradzam cersanit mam w kuchni na ścianie- daje jakieś dziwne przebarwienia. w innych miejscach mam mapeii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna-1997 28.05.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 My SOPRO.Nasz glazurnik byl uczulony na wszystkie inne, a najbardziej na ATLAS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 28.05.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A czy ktos z Was ma kabine 80? Czy jest w niej wystarczajaco miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.05.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A czy ktos z Was ma kabine 80? Czy jest w niej wystarczajaco miejsca? Miałam w poprzednim mieszkaniu półokrągłą 80 cm. Było bardzo ciasno, łokcie poobijane. A ja do tęgich nie należę Rodzice zroblili ostatnio, zamiast wanny, murowaną 100 i tam jest dopiero wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 28.05.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 jaka wielkosc plytek bedzie najlepiej wygladala w niewielkiej lazience ok 6m? zastanawiam sie nad duzymi, ale nie wiem, czy nie beda zle wygladac na malej powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 jaka wielkosc plytek bedzie najlepiej wygladala w niewielkiej lazience ok 6m? zastanawiam sie nad duzymi, ale nie wiem, czy nie beda zle wygladac na malej powierzchni? Ja mam niecale 3 m2 podlogi i wybralam 45 cm. W sklepie wlasnie taki kawalek byl wyeksponowany i moim zdaniem wyglada OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombata 28.05.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ja podobnie jak i Ty przymierzam się do remontu łazienki i szukam ciekawych inspiracji, ja mam małą łazienkę co dodatkowo jest jeszcze trudniejsze, ale znalazłm kilka fajnych artykułow i zdjeć jak to zrobić http://piekneprojektylazienek.blogspot.com podoba mi się tez styl nowoczesny, ale nie do końca rozumiałam o co w nim chodzi. Znalazłam tez fajny artykuł o projektach łazienek w stylu nowoczesnymhttp://projektylazienek.blox.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.05.2008 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 A czy ktos z Was ma kabine 80? Czy jest w niej wystarczajaco miejsca? jak dla mnie nie za bardzo, mogłaby być większa /bo jak człowiek taki trochę większy , to ciasno.../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.05.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 jaka wielkosc plytek bedzie najlepiej wygladala w niewielkiej lazience ok 6m? zastanawiam sie nad duzymi, ale nie wiem, czy nie beda zle wygladac na malej powierzchni? U nas w łazience 6m2 są płytki 25x36, a na podłodze 33,3x33,3. Zdjęcie wklejałam gdzieś wyżej, biało-bordowa łazienka... Uważam, że wielkośc płytek nie razi, ale ja wolę większe więc moze to też kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.05.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 A czy ktos z Was ma kabine 80? Czy jest w niej wystarczajaco miejsca? jak dla mnie nie za bardzo, mogłaby być większa Martwicie mnie, bo u mnie nie ma miejsca na nic innego niż półokrągłe 80 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombata 29.05.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 a może bez kabiny? takie prysznice też faknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 29.05.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 No to mnie też zmartwiłyscie bo u mnie też musi być 80-tka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 29.05.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ten watek powoli przeradza sie w dzial porad dla wlascicieli malych lazienek A co do malego prysznica: wlasnie tego sie obawialam, ze 80 bedzie za ciasna i ze mozna sobie lokcie poobijac. Zostaje mi chyba tylko mozliwosc zamontowania kabiny asymetrycznej np 80/90, szkoda tylko ze wybor jest niewielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiatronogi 29.05.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 A ja znalazłem fajny artykuł o tym jak urządzić małą łazienkęhttp://www.eioba.pl/a82089/mala_lazienka_duzy_problem[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts