robercikzs 10.08.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam, Jestem na etapie remontu. Jeden duzy pokoj przedzielilem scianka z gk na dwa mniejsze. Teraz czeka mnie malowanie i z tym zwiazane jest moje pytanie. Jak przygotowac podloze pod farbe? Na razie umylem sciany. Czy teraz je zagruntowac czyms w stylu unigrunt? Chodzi oto aby nie odpazala mi stara farba (takze akrylowa), bo mialem juz takie przypadki wczesniej, ze przyklejala sie stara farba na walek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 10.08.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Gruntuj - zawsze. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 10.08.2006 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 wilekie dzieki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts