Mamika 10.08.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam, mam mały kłopot z poręczami oraz ich zabudową. Poprzedni właściciel pomalował je czarną farbą, jednak chciałabym rozjasnić w domku i pomalować je na jasny kolor.Radzili mi kupić preparat "Tygrys", który miałby pomóc w usunięciu powłoki - lichy rezultat papierem ściernym baaardzo ciężko schodzi (mam 2 piętra do szorowania:( ) Czy jest może jakis inny sposób by ładnie farba zeszła? Pozdr. edit:poręcze są drewniane, pomalowane farbą olejną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKOG 10.08.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam, mam mały kłopot z poręczami oraz ich zabudową. Poprzedni właściciel pomalował je czarną farbą, jednak chciałabym rozjasnić w domku i pomalować je na jasny kolor. Radzili mi kupić preparat "Tygrys", który miałby pomóc w usunięciu powłoki - lichy rezultat papierem ściernym baaardzo ciężko schodzi (mam 2 piętra do szorowania:( ) Czy jest może jakis inny sposób by ładnie farba zeszła? Pozdr. Musisz napisać z czego jest ta poręcz (metal, dewno) - co to za farba (mniej więej - czy to lakier, olejna:),bejca(raczej nie bo schodzi od papieru) - bo inaczej nikt ci nie pomoże jak będzie zgadywał jaką masz poręcz. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krashan2 10.08.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Czy jest może jakis inny sposób by ładnie farba zeszła? A musi zejść? Może wystarczy przeszlifować lekko dla przyczepności i dwa razy pomalować jasną, dobrze kryjącą farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts