Mamika 10.08.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Kupilam 3 poziomowy domek, sporo w nim schodów. Poprzedni właściciel przykleił na beton poskudną wykładzinę... co można ładnego, niedrogiego połozyć na schody? płytki, wykładzinę, drewno (ale to zapewnie o wiele droższe) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 10.08.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 każdy chwali swoje ...ja na betonowych mam granit pozdrawiam motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 10.08.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam Miałem taki dylemat jakieś pół roku temu, chciałem schody drewniane ale ceny drewna zwaliły mnie z nóg, po usilnym poszukiwaniu niedrogiego stolarza, zdecydowałem się na płytki, kupiłem te z wyższej półki (100 - 180 zł za mkw) plus barierka ze stali nierdzewnej i tak wyszło taniej niż najtańszy stolarz... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamika 11.08.2006 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 caraz bardziej jestem przekonana do płytek pytałam budowlanców o opinię oraz znajomych... wiekszość radzi płytki (choć dają poczucie chłodu) wczesniej zdecydowana bylam na wykładzinę ... kobieta zmienną jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.08.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mamika ale mozesz dac plytki drewnopodobne jak u Pawla zobacz jaki super efekt wyszedl. Jak masz proste schody to nie ma problemu, zmiesci Ci sie prawie cala plytka i jak wykonczysz to dobrana kolorystycznie fuga, to bedzie cacy. O cos takiego: http://img226.imageshack.us/img226/433/amb01gkk4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamika 11.08.2006 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Dzięki wielkie:) płytki wygladają całkiem ładnie rozejrzę się za takimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod fikusem 11.08.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Mamika ale mozesz dac plytki drewnopodobne jak u Pawla zobacz jaki super efekt wyszedl. Jak masz proste schody to nie ma problemu, zmiesci Ci sie prawie cala plytka i jak wykonczysz to dobrana kolorystycznie fuga, to bedzie cacy. O cos takiego: http://img226.imageshack.us/img226/433/amb01gkk4.jpg Jakiej firmy te płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dancer 11.08.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Jakiej firmy te płytki? Takie płytki widziałem w Leroy Merlin w Gdańsku. A jeśli nie takie, to bardzo podobne płytki włoskie (gres szkliwiony) Xylo Gold Teak w cenie 148,90 pln za m2. Pozdrawiam Dancer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts