Istana 28.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a... i korzystaj z forum, pisz, pytaj - tu zawsze ktoś doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 28.05.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A u mnie kończą się fundamenty, choć strasznie wolno to idzie. Ponoć to najgorszy etap budowy, dużo roboty, a mało widać. Codziennie stały punkt programu w moim domu to prognozy pogody na każdym kanale i dylemat: ile jeszcze da się zrobić... jasne................... najgorszy etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A u mnie kończą się fundamenty, choć strasznie wolno to idzie. Ponoć to najgorszy etap budowy, dużo roboty, a mało widać. Codziennie stały punkt programu w moim domu to prognozy pogody na każdym kanale i dylemat: ile jeszcze da się zrobić... jasne................... najgorszy etap e tam - wcale nie najgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A u mnie kończą się fundamenty, choć strasznie wolno to idzie. Ponoć to najgorszy etap budowy, dużo roboty, a mało widać. Codziennie stały punkt programu w moim domu to prognozy pogody na każdym kanale i dylemat: ile jeszcze da się zrobić... jasne................... najgorszy etap ale te fundamenty to sie kończyły prawie trzy lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 29.05.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 a... i korzystaj z forum, pisz, pytaj - tu zawsze ktoś doradzi Dzięki za wsparcie I wiesz co.... masz rację, spróbuję sama to pozałatwiać, no bo w końcu komu jak nie mi najbardziej zależy żeby wszystko przebiegło jak najszybciej. Mam ogromną prośbę, Ma ktoś może wypisane krok po kroku z wszelkimi szczegółami co należy załatwić, tzn gdzie się należy udać i w jakiej kolejności oraz o co prosić. Taki jakby przewodnik dla laika chcącego uzyskać pozwolenie na budowę w jak najkrótszym czasie;). Byłabym niezmiernie wdzięczna bo zależy mi strasznie na czasie gdyż chciałabym jeszcze w tym roku rozpocząć budowę.... Dodam że budować się będę na północ od Krakowa, gmina Kocmyrzów-Luborzyca. Tyle dobrego że jest tam plan zagospodarowania . Może jest ktoś z okolic kto przechodził ostatnio przez to wszystko i mógłby udzielić mi cennych rad. Co, gdzie, kiedy żeby było dobrze i szybko . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.05.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 a... i korzystaj z forum, pisz, pytaj - tu zawsze ktoś doradzi Dzięki za wsparcie I wiesz co.... masz rację, spróbuję sama to pozałatwiać, no bo w końcu komu jak nie mi najbardziej zależy żeby wszystko przebiegło jak najszybciej. Mam ogromną prośbę, Ma ktoś może wypisane krok po kroku z wszelkimi szczegółami co należy załatwić, tzn gdzie się należy udać i w jakiej kolejności oraz o co prosić. Taki jakby przewodnik dla laika chcącego uzyskać pozwolenie na budowę w jak najkrótszym czasie;). Byłabym niezmiernie wdzięczna bo zależy mi strasznie na czasie gdyż chciałabym jeszcze w tym roku rozpocząć budowę.... Dodam że budować się będę na północ od Krakowa, gmina Kocmyrzów-Luborzyca. Tyle dobrego że jest tam plan zagospodarowania . Może jest ktoś z okolic kto przechodził ostatnio przez to wszystko i mógłby udzielić mi cennych rad. Co, gdzie, kiedy żeby było dobrze i szybko . pozdrawiam Gosiek, zobacz tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=59943&highlight= http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=16256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts