Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bateria PAFFONI

malutka123

Recommended Posts

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co sadzicie o bateriach z firmy PAFFONI, mam zamiar taka kupic ale nie wiem nic na temat tej firmy :(

Nie wiele sie dowiesz o Paffoni . To firma jakich we Wloszech mnostwo i na jakich sie mozna latwo naciąć. To tansze podrobki markowych wyrobow dobrych firm w branzy. Mozesz miec klopot /nie musisz/ , kiedy zepsuje Ci sie bateria, okaze sie , ze nie dostaniesz do niej nawet uszczelki. Paffoni znaja glownie Czesi i Slowacy. my tez znalismy kilka takich firm , ktore juz nie istnieja :p :p .

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

ja mam paffoni od 15 lat,- kuchenna zepsula sie po 2 latach. kupilem grohe i jest spokoj.

umywalkowa, wysiadl ceramiczny mieszacz po 3 latach, do wymiany.

wannowa, nie trzyma zawor prysznica i bez przerwy cieknie woda sluchawka. serwis jest slaby. ale juz niedlugo przeprowadzka i czekaja na mnie: hansgrohe, grohe i kludi.

paffoni good bye! :)

• 7 months później...

Podnosze temat. Podobają mi się baterie Paffoni z serii STICK - chyba jako jedyne mają wszystkie baterie w komplecie. Z innych firm nie mogę skompletować podobnych i musiałabym zrobić mieszankę firm. Poza tym cenowo są odpowiednie i słyszałam, że jakaś polska firma robi części do tych baterii. Czy ktoś użytkuje juz dłuższy czas te baterie? Proszę o podpowiedź. A może ktoś podpowie mi jakimi bateriami z tej samej półki cenowej mogę zastąpić Paffoni?

P.s. nie wiedziałam, że jest problem u nas z niedrogimi ładnymi bateriami w nowoczesnej szacie.

Pozdrawiam.

Podnosze temat. Podobają mi się baterie Paffoni z serii STICK - chyba jako jedyne mają wszystkie baterie w komplecie. Z innych firm nie mogę skompletować podobnych i musiałabym zrobić mieszankę firm. Poza tym cenowo są odpowiednie i słyszałam, że jakaś polska firma robi części do tych baterii. Czy ktoś użytkuje juz dłuższy czas te baterie? Proszę o podpowiedź. A może ktoś podpowie mi jakimi bateriami z tej samej półki cenowej mogę zastąpić Paffoni?

P.s. nie wiedziałam, że jest problem u nas z niedrogimi ładnymi bateriami w nowoczesnej szacie.

Pozdrawiam.

Moja mama ma baterie Paffoni prawie 10 lat i to zarowno umywalkowa, jak i wannowa. Obie spisuja sie rewelacyjnie i zupelnie bezobslugowo. Obecnie do swojego domu rowniez poszukuje takiego modelu Paffoni, ktory bedzie nam odpowidala wizualnie :-)