malutka123 10.08.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Co sadzicie o bateriach z firmy PAFFONI, mam zamiar taka kupic ale nie wiem nic na temat tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 10.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Co sadzicie o bateriach z firmy PAFFONI, mam zamiar taka kupic ale nie wiem nic na temat tej firmy Nie wiele sie dowiesz o Paffoni . To firma jakich we Wloszech mnostwo i na jakich sie mozna latwo naciąć. To tansze podrobki markowych wyrobow dobrych firm w branzy. Mozesz miec klopot /nie musisz/ , kiedy zepsuje Ci sie bateria, okaze sie , ze nie dostaniesz do niej nawet uszczelki. Paffoni znaja glownie Czesi i Slowacy. my tez znalismy kilka takich firm , ktore juz nie istnieja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka123 11.08.2006 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ja zastanawiam sie nad zakupem PAFFONI seria STICK, chcę trójootworowa i umywalkowa. Czy ktos z was moze użytkuje taką lub coś wie na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biolog 11.08.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 mam jednootworowa już kilka dobrych lat... nic się złego nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka123 31.08.2006 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 A czy ktos z was ma może ten model Paffoniego STICK http://img406.imageshack.us/img406/7162/sk040zu4.jpghttp://img170.imageshack.us/img170/9669/sk070dh6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 11.09.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ja mam paffoni od 15 lat,- kuchenna zepsula sie po 2 latach. kupilem grohe i jest spokoj. umywalkowa, wysiadl ceramiczny mieszacz po 3 latach, do wymiany. wannowa, nie trzyma zawor prysznica i bez przerwy cieknie woda sluchawka. serwis jest slaby. ale juz niedlugo przeprowadzka i czekaja na mnie: hansgrohe, grohe i kludi. paffoni good bye! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 18.04.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Podnosze temat. Podobają mi się baterie Paffoni z serii STICK - chyba jako jedyne mają wszystkie baterie w komplecie. Z innych firm nie mogę skompletować podobnych i musiałabym zrobić mieszankę firm. Poza tym cenowo są odpowiednie i słyszałam, że jakaś polska firma robi części do tych baterii. Czy ktoś użytkuje juz dłuższy czas te baterie? Proszę o podpowiedź. A może ktoś podpowie mi jakimi bateriami z tej samej półki cenowej mogę zastąpić Paffoni? P.s. nie wiedziałam, że jest problem u nas z niedrogimi ładnymi bateriami w nowoczesnej szacie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.04.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Podnosze temat. Podobają mi się baterie Paffoni z serii STICK - chyba jako jedyne mają wszystkie baterie w komplecie. Z innych firm nie mogę skompletować podobnych i musiałabym zrobić mieszankę firm. Poza tym cenowo są odpowiednie i słyszałam, że jakaś polska firma robi części do tych baterii. Czy ktoś użytkuje juz dłuższy czas te baterie? Proszę o podpowiedź. A może ktoś podpowie mi jakimi bateriami z tej samej półki cenowej mogę zastąpić Paffoni? P.s. nie wiedziałam, że jest problem u nas z niedrogimi ładnymi bateriami w nowoczesnej szacie. Pozdrawiam. Moja mama ma baterie Paffoni prawie 10 lat i to zarowno umywalkowa, jak i wannowa. Obie spisuja sie rewelacyjnie i zupelnie bezobslugowo. Obecnie do swojego domu rowniez poszukuje takiego modelu Paffoni, ktory bedzie nam odpowidala wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 18.04.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dziękuję Beatko za zdanie. p.s. byłam na Waszej stronie. To co robicie to cudo.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.04.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dzieki Agatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 18.04.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Nie ma się co rumienić. Piękne rysunki. Uwielbiam portrety robione piórkiem i ołówkiem. Może kiedyś będę Waszą klientką Stronkę zapisałam w ulubionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.04.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 kupiłam 3- otworową baterię Paffoni, więc mnie nie straszcie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 18.04.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Izat a jaką? może tą:http://img69.imageshack.us/img69/9615/14510xn9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 18.04.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja chcę kupić całą serie STICK i mam nadzieję, że nie będę musiała zdejmować obudowy wanny, żeby ją wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.04.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Agata,ja mam z serii Level http://www.megalazienki.pl/Bateria_wannowa_stojaca_3_otworowa_,LES+040,186.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 18.04.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 też o tej serii myślałam ale do moich wykończeń nie pasuje. mam zaokrąglony blat umywalkowy i półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.04.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 też o tej serii myślałam ale do moich wykończeń nie pasuje. mam zaokrąglony blat umywalkowy i półki. a ja mam wannę w elipsie i zabudowę tejże obłą i wybrałam kanciastą kontrast czasem dobrze robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 18.04.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dziewczyny, ja własnie montuje w łazience cała seria paffoni-umywalka.wanna.prysznic. Mam nadzieję,ze beą działąć, teraz mam hansgrohe i 2x w ciagu 5 lat była naprawiana. Buble sa wszędzie.Oby nasze były ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 19.04.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No oby nasze były ok. Izat mój mąż chciał te kanciaste ale ja chciałam te okrągłe. Widziałam je w OBI i spodobały mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 20.04.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 0 obsługi, 0 przedstawiciela, 0 serwisu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts