2112wojtek 20.04.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 0 obsługi, 0 przedstawiciela, 0 serwisu, Nareszcie jakis glos rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 12.04.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Właśnie zastanawiam się nad wysoką baterią z serii Level. Może ktoś się jeszcze wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazet 14.04.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja mam zakupiony Level, ale montaż dopiero pod koniec kwietnia. Kupiłam ją ze względu na kwadratowy natrysk. To włoska produkcja więc nie spodziewam się super jakości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 14.04.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja od 4 miesiecy uzytkuje PAFFONI STICK - baterie umywalkowe sa OK, zlewozmywakowa tez OK, wannowa 3-otworowa reklamujemy - od poczatku nie dziala mieszacz i przelacznik. Zobaczymy jak sie sprawy potocza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 14.04.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Od października użytkujemy Paffoni Stick - bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.04.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A jak oceniacie Ferro Padwa. Kupiłam ją do na wannę (3otworowa).Czy ktoś ją ma, jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archi999 10.08.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 witam, jak w baterii 3-otworowej Paffoni jest rozwiązany problem wody ściekającej do otworu po wężu od słuchawki prysznicowej ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka1980 29.10.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witam,czy kroś użytkuje baterię wannową 3 otorową firmy Paffoni, model Level?Jaka jest jakość tych baterii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaj 29.10.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ja mam paffoni od 15 lat,- kuchenna zepsula sie po 2 latach. kupilem grohe i jest spokoj. umywalkowa, wysiadl ceramiczny mieszacz po 3 latach, do wymiany. wannowa, nie trzyma zawor prysznica i bez przerwy cieknie woda sluchawka. serwis jest slaby. ale juz niedlugo przeprowadzka i czekaja na mnie: hansgrohe, grohe i kludi. paffoni good bye! masz paffoni od 15 lat a kuchenna zepsula sie po 2 latach. czyli przez kolejne 13 lat trzymasz zepsuta baterie? czy w ogole 15 lat temu byla taka firma paffoni? a jesli byla, to mozna ja bylo kupic na polskim rynku? nie rozumiem ze tego postu nic oprocz zachwytem (slusznym zapewne) nad (hans)grohe i kludi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 30.10.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Mam paffoni czterootworową na wannie. Problem ściekającej wody jest rozwiązany tak, że w otworku, z którego wyciąga się wąż, jest uszczelka - dość mocna i dość twarda. Powoduje to, że woda nie wlatuje tam swobodnie, ale przy tym wąż ciężko się wyciąga, a jeszcze ciężej wpycha z powrotem. i to jest chyba największa wada tej baterii. Jednak nie ma nic za darmo: w innych bateriach są zwijacze (takie jak w kuchennych), i woda spływa pod wannę. Nie chciałam tak. A w tych najlepszych firmach są pojemniki pod waną - coś jakby spłuczka - połączone z kanalizacją i jak woda tam spływa, to nie ma problemu - no ale one kosztują ok. 6 tysięcy , więc raczej ich nie braliśmy pod uwagę . Na wszelki wypadek pod wanną, tam, gdzie jest takie wycięcie na nogi, zostawiliśmy szparę na górze tego wycięcia - wiatr sobie tam hula i nawet jeśli jakaś woda sie pod wannę dostanie, to odparuje. Wracając do tej baterii paffoni, to nie jestem też zadowolona z tego, że ze słuchawki woda leci bardzo mocnym strumieniem (odrzut daje, że hej), a z kranu - słabym (może to kwestia perlatora?) - wolałabym odwrotnie. Więcej wad na rzaie (od ponad rokju) nie widzę. Bateria jest ładna, chrom nie odpada. Ale jak bym miała więcej kasy, to wolałabym Guglielmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ja zakupiłam serię Paffoni Stick do dużej łazienki. Mam 2 umywalkowe -podtynkowe, 1 wannową 3-otworową oraz bidetową... No i teraz mam mieszane uczucia, ale podtynkowe już zamontowane (wannowa jeszcze nie) i trochę za późno na zmiany. Mam tylko nadzieję że za kilka lat nie czeka mnie skuwanie płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 22.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Od trzech miesięcy użytkuję Paffoni Level - wannową trzyotworową, bidetową i umywalkową. Na razie OK, trochę badziewna słuchawka prysznicowa, z wylewki wannowej (przynajmniej u mnie) przez pewien czas po użyciu kapie woda - chyba spływa z wężyków, bo są trochę długie. Mam nadzieję że się szybko nie zepsują, bo ta przy wannie zamontowana jest na stałe (brak rewizji ale inaczej nie pasowało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewerisphu 10.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ale wy nażekacie, to paffoni be, to grohe się psuje, jak jedna tak druga firma ma wysokiej jakości produkty. Problem tkwi w waszych instalacjach, założę się że tylko co 3 osoba z Was ma pozakładane filtry w domu. Zastanawialiście się na jakiej zasadzie działają głowice ceramiczne? Proponuję poczytać i będziecie wiedzieć dlaczego po 2 latach bateria się psuje. Ps: nie ma takiej baterii której nie da się naprawić. Dla wszyskich chcąchy długo użytkować swoją baterię proponuję założyć zaworki z filtrami i nie stosować temperatur skrajnych, max 60 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scarlett 02.02.2010 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Podbijam temat , bo jestem ciekawa opinii "starych użytkowaników" i tych co niedawno nabyli baterie Paffoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 09.02.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Nadal uważam, że poza atrakcyjnym wyglądem Paffoni to kompletna pomyłka. Z kranu leci cienki strumyczek, prysznic za to daje jak oszalały; wylewka się rozregulowała - kręci się dookoła, ma taki jakby za duży luz;nie wiem jak to opisać; wąż od prysznica nadal ciężko wcisnąć - uszczelka dzielnie trzyma:). Polecam natomiast - także włoskie - Guglielmi: dwa lata i nadal super. No, ale i cena byla inna.Poz tym wszystkie Hans Grohe działają bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scarlett 09.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 dziękuję za odpowiedź, po przeczytaniu paru opinii o Paffoni i wizycie w sklepie zdecydowałam się jednak na baterie Orasa model Vienda. Bateria wannowa 3 otworowa nie jest wprawdzie tak nowoczesna w kształcie jak Paffoni , ale mam nadzieje , że będzie działała bezproblemowo. Moja brzydsza połowa jest bardzo praktyczna i zdecydował pragmatyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jussi82 08.03.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ja dziś na allegro zakupiłam do swojej łazienki baterie umywalkowe i wannową 3 otworową jak będzie działać zobaczymy mam nadzieje że wszystko będzie ok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mardog 17.03.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Mam pytanie. Czy ktoś z was wymieniał głowicę w baterii kuchennej Paffoni Stick SK176?? Mam taką baterie od 2.5 roku i zaczęła mi przeciekać. Nie ma tam żadnej widocznej ani zaślepionej śrubki do odkręcenia rączki zaworu i nie wiem czy to się jakoś ściąga na siłę albo jakoś przekręca. Nie che próbować żeby nie uszkodzić baterii. Jaki jest koszt takiej głowicy??Bateria wygląda tak:http://img.okazje.info.pl/249/20213/2021331.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 31.03.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Przyłączam się do wątku , ponieważ jestem lekko podłamana.Zamontowano mi baterie umywalkową podtynkową Paffoni stick SK006.Czy Wy też mieszacze od tych barerii macie zamontowane tak , ze trzeba będzie w razie czego wykuć pół łazienki , żeby go wymienić? Czy macie mieszacz wykręcany?Sama wylewka jest wykręcana , jednak mieszacz juz nie.Zastanawiam się , czy moja ekipa dała d... , czy po prostu tak ma być.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.04.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Jestem bardzo ciekawa opinii ... podoba nam się design ale jakość jest dla nas równie ważna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts