ipk 27.03.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Realizują wszelkiego rodzaju zadania budowlano-remonowe. Robią wszystko pewnie, szybko i przede wszystkim dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bynekbynek 27.03.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Jeśli można to proszę o kontakt z tą ekipą wlaśnie szukam kogoś do budowy w e wrocławiu domek parterowy niepodpiwniczony pozdrawiam zbych [email protected], Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek102 01.04.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Korzystałem z usług tej firmy i faktycznie jest godna polecenia. Budują szybko, sprawnie i dobrze. Załatwili za mnie nawet wszystkie papiery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 01.04.2003 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Dziwne, że wszyscy zachwalający mają po 1-3 wypowiedzi :grin: czyżby podstępna autoreklama feee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bynekbynek 01.04.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 do izy nie dzwoniłem jeszcz bo projekt mam w wycenie u innego wykonawcy czekam na zwrot projektu i umawiam się z tym co poleciłas pozdrawiam zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipk 02.04.2003 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Zbyszku życze powodzenia i owocnej współpracy. Daj znać w przyszłości, jak Ci poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyzia 07.04.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Ja też bardzo poproszę o namiary na tych fachowców .Z góry serdecznie dziękuję.mailto:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyzia 07.04.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Ja też bardzo poproszę o namiary na tych fachowców .Z góry serdecznie dziękuję.mailto:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyzia 07.04.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Ja też bardzo poproszę o namiary na tych fachowców .Z góry serdecznie dziękuję.mailto:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyzia 07.04.2003 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Ja też bardzo poproszę o namiary na tych fachowców .Z góry serdecznie dziękuję.mailto:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts