bul 11.08.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 W millenium czekam już 6 tygodni na decyzję kredytową. Pracownik banku zasłania sie opieszłością anlityków z Warszawy, a mnie zaczyna brakować czasu na dalsze czekanie. Ile czasu należy przewidzieć od decyzji kredytowej do fizycznego otrzymania transzy. Czy są banki z w miarę dobrą ofertą, które mogą udzielić kredytu w tydzień lub dwa od złożenia kompletnego wniosku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cieślaczki 15.08.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 My bierzemy w GE MONEY. Chcielismy w MIllenium, ale jak pani nam powiedziała, że trzeba conajmniej dwa i pół miesiąca czekać na kredyt, to zrezygnowaliśmy. W czwatek złozylismy dokumenty w banku, w sobotę był pracownik i robił zdjecia działki, a teraz czekamy na decyzje kredytową, ma być w ciągu tygodnia, a kiedy bedzie naprawdę to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 16.08.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 W naszym przypadku bezkonkurencyjny był GE Money Bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cieślaczki 16.08.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 W naszym przypadku bezkonkurencyjny był GE Money Bank Cześć Ile czekaliście na decyzję kredytową. U nas jutro będzie tydzień, ale wypadł długi weekend, więc pewnie sie przesunie. W jakim czasie od złożenia dokumentów otrzymaliście kredyt. nam mówiono, że 3 tygodnie, ale jestem raczej ostrozna i nie nastawiam sie na tak optymistyczną wersję. Czy bank robił jakieś problemy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doradcaf 16.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Fakt decyzja kredytowa w Millennium wydłuża się a to z uwagi na bardzo dużą ilość klientów. Oferta jest bardzo atrakcyjna. W GE Money decyzja trwa krócej ale jakim kosztem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 16.08.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Czekaliśmy ok. 2 tyg. Biorąc pod uwagę, że był to koniec czerwca to rekord świata. Warunki także były najlepsze. Oprocentowanie 2.3, 25lat ,franki. Ogólnie bardzo sprawnie i profesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.08.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Gdzieś po 3 dniach miałem decyzję z GE (w listopadzie 05). Z Millenium było po 2 miesiącach. Wziąłem w Millenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bul 16.08.2006 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Dziś dowiedziałm się, że pomimo zapewnien wielu osób w Millenium, że mogę prowadzić budowę 24 m-cy, to bank proponuje tylko 12 m-cy. Dla mnie dłuższe prowadzenie budowy to priorytet wzgędem którego wybierałem oferty banków. Poprostu ręce opadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 16.08.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 w bankach wszystkich czekanie sie wydluzylo, spowodowane jest to iloscia klientów którzy chca zaciagnąc kredyt i ta decyzja zmieniająca zasady liczenia zdolnosci kredytowej od 1 lipca dla kredytów walutowych. Stad nie np 7 czy 14 dni na decyzje tylko 4tygodnie. My mamy w Millenium kredyt wziety w styczniu na decyzje kredytowa po zlozeniu dokumentów czekalismy 3 dni.Dlaczego GE jest szybki - bo to bank głownie zalozony po to by dawac kredyty hipoteczne, zwrócicie uwage,ze ich oferta pozostala jest bardzo malo atrakcyjna - inne banki oprócz dzalu kredytów hipotecznych maja tez rozbudowane piony funduszy inwestycyjnych, lokat, obslugi zadluzenia innych banków itd i kredyt hipoteczny nie jest ich glównym źródlem utrzymania. Dlatego jest kilka banków które wioda prym w naszych wyborach - o w miare atrakcyjnej ofercie - pozostale maja oferte kredytu mieszkaniowego z góry nieatrakcyjna, bo nie jest to cel strategiczny banku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cieślaczki 16.08.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Czekaliśmy ok. 2 tyg. Biorąc pod uwagę, że był to koniec czerwca to rekord świata. Warunki także były najlepsze. Oprocentowanie 2.3, 25lat ,franki. Ogólnie bardzo sprawnie i profesjonalnie. Dzieki za odpowiedż. Mam nadzieję,że i nam pójdzie szybko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts