brylekpl 16.05.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dzięki muszę się rozejrzeć za tymi dachówkami. udalo Ci sie cos ciekawego wypatrzec? obecnei szukam tez dachowki krpiowki ceramicznej. Zastanawialem sie nad Jopkiem, ale inne tez wchodza w gre. Kolory brazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruby86 20.05.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Oglądam dowiaduje się jak coś dam znać Jopka widziałem na żywo i po 5 latach wygląda jak nowy i właściciel zadowolony, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy7k 13.02.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Oglądam dowiaduje się jak coś dam znać Jopka widziałem na żywo i po 5 latach wygląda jak nowy i właściciel zadowolony, zobaczymy. Potwierdzam. U mnie leży juz 5 rok i nic sie nie dzieje. Wygląda jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts