Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto może wpłacić na leczenie?

tyberian

Recommended Posts

Jeśli ktoś może wpłacić choćby 10zł na leczenie tego kota to byłoby wspaniale. Jest to kot, którego chyba pamiętacie, czekał pare miesięcy w schronisku w Katowicach, niestety nikt go nie chciał. Wzięła go parę dni temu dziewczyna, która sama ma kiepską sytuację finansową a leczenie kota w takim stanie jest kosztowne i przerasta jej możliwości. Pomóżmy jej trochę, ile kto może. Dla nas 10zł to nie majątek a dla niej wpłata choćby od kilku osób to dużo. Konto podam każdemu kto zadeklaruje pomoc.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=44763&start=285&postdays=0&postorder=asc&highlight=

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Doszła następna kocia bida - biały który jest po wypadku i wymaga leczenia, ma zlamanš szcękę, pęknięte podniebienie i coœ z okiem oraz inne obrażenia. Wet leczy na krechę, kto może niech wpłaci cokolwiek.Poza tym koty powinny coœ jeœć a nie bardzo jest z czego, dziewczyny nie daja rady.

http://img140.imageshack.us/img140/7391/dsc04539ux6zo1.th.jpg

Moniq

Loxia

Kotka na dachu

Najpiękniej jak umiem dziękuję Wam za pomoc dla Koli.

Co do białego kota imieniem Albin - niestety, kot nie żyje. Zbyt póŸno przyszła pomoc, w schronisku nikt nie pokazał kota wetowi mimo, że wszyscy wiedzieli, że jest po wypadku. Dopiero dziewczyny zabrały go do weta i napisały z proœbš o pomoc ale już bylo zbyt poŸno.

Pomóżmy chociaż Koli, proszę każdego kto mógłby pomóc, zwierzaki nie mogš prosić i umierajš bez skargi.

Jesteœcie cudowni, myœlę, że możemy œmiało powiedzieć, że życie tego biedaka zostalo uratowane.

Dziewczyna ktora wzięła go ze schroniska ma na imię Ala i placze jak bóbr, bo nie spodziewała się, że ktoœ jej pomoże. W jej imieniu, moim i oczywiœcie Koli wszystkim bardzo dziekuję.

Jesteœcie cudowni, myœlę, że możemy œmiało powiedzieć, że życie tego biedaka zostalo uratowane.

Dziewczyna ktora wzięła go ze schroniska ma na imię Ala i placze jak bóbr, bo nie spodziewała się, że ktoœ jej pomoże. W jej imieniu, moim i oczywiœcie Koli wszystkim bardzo dziekuję.

Zgadzam się z Tyberianem. Życie Koli zostało uratowane :D

To ja jestem tą rycząca jak bóbr dziewuchą, która zabrała Kolę do domu :wink:

Tyberian bardzo dziekuję za pomoc. Dziekuje również Wam Wszystkim. Teraz patrze spokojniej w przyszłość bo wiem że moge zapewnic kociej babuni odpowiednią opiekę weterynaryjną, leki i wyzywienie. Kola dzieki Wam ma szanse na ponowny start i zufanie znowu człowiekowi. Ja odzyskałam wiarę w ludzi iw to że są tacy co nie przejdą obojetnie obok nieszczęścia jakie spotyka biedne zwierzaki.

Jestescie cudownymi ludźmi o ogromnych serduchach !!