Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile za porotherm

dryblasy

Recommended Posts

Z tego co wiem, to Wienerberger daje do końca marca (a może kwietnia?) automatycznie rabat w wysokości 10%. Najlepiej próbować w lokalnych hurtowniach, ile dają rabatu ponad to 10 %.

Nam się udało wynagocjować 21% od cen katalogowych. Zyczę powodzenia w rozmowach,

gaga2

Cześć,

A może ktoś ma namiary na ten Porotherm w okolicach Warszawy, najchętniej Wiązowna...

i jeszcze jedno pytanie, czy ktoś zastanawiał się nad ewentualnym MAXem z Polskich Cegielni np. w Częstochowie, jeden z potencjalnych wykonawców bardzo go zachwala bo niby cegła powinna "dźwięczeć" cokolwiek by to nie znaczyło !!!!

Ja mam w projekcie Porotherm 30 ale niby MAX z tej cegielni ma wyjść taniej.

Bardzo proszę o informacje o Porothermie i jeśli ktoś ma jakieś zdanie to również chętnie o MAXie :smile:

Dzięki

On 2003-03-29 17:58, agamon wrote:

Jest promocja na Porotherm -30% do 11 kwietnia + transport i wyładunek gratis !!!!

gdzie???

Producent daje 10 % do końca kwietnia, hurtownia dorzuca drugie tyle (na "dzień dobry", bez targowania). Ale dowóz HDS-em (ok. 100 zł) płatne dodatkowo...

Grzegorz

PS. a propos MAX-a - na pewno trzeba więcej ocieplić. Ale i tak winno być taniej...

[ Ta wiadomość była edytowana przez: grzegorz2 dnia 2003-03-31 16:09 ]

Dzięki, zobaczymy jeszcze jak to będzie. Z tego co wiem to MAX też jest poryzowany więc przy dociepleniu 10 cm powinno być ok :smile:. A swoją drogą to dopiero zaczynam wchodzić w tematykę budowania a już ogarnia mnie czarna rozpacz :???: !!!

Ta cegła... nie inna... może lepsza a jednak polecają tamtą ... kto jest w stanie sie w tym wszystkim połapać !!!!!!!!!!

Pozdrawiam :grin:

• 3 months później...
  • 2 weeks później...