Annja 12.08.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Czy ma ktoś może schody wewnętrzne drewniane firmy Marchewka? Widziałam te cudeńka na stronie internetowej tej firmy (http://www.marchewka.pl) - coś pięknego, tylko obawiam się, że cena będzie zaporowa, a cennika przezornie na stronce nie umieścili. Czy ktoś się orientuje ile sobie życzą za te schody, którykolwiek model - bo było ich mnóstwo. Chcę się tylko orientacyjnie dowiedzieć jakiego rzędu są to kwoty. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 12.08.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Czy ma ktoś może schody wewnętrzne drewniane firmy Marchewka? Widziałam te cudeńka na stronie internetowej tej firmy (http://www.marchewka.pl) - coś pięknego, tylko obawiam się, że cena będzie zaporowa, a cennika przezornie na stronce nie umieścili. Czy ktoś się orientuje ile sobie życzą za te schody, którykolwiek model - bo było ich mnóstwo. Chcę się tylko orientacyjnie dowiedzieć jakiego rzędu są to kwoty. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam jak sie chcesz dowiedziec ile kosztuja schody to napisz lub zadzwon do f. marchewka a swoja droga ceny maja faktycznie zaporowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 13.08.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Orientacyjne ceny - rzędu 25-35tys.zł za schody - mowa o biegnących po łuku [a więc giętych]. Poszukaj na www, takie schody robi jeszcze parę firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forbes 22.11.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 jak sie chcesz dowiedziec ile kosztuja schody to napisz lub zadzwon do f. marchewka a swoja droga ceny maja faktycznie zaporowe marchewka rzeczywiście oporowo, mi zrobila firma schodosystem za kilka razy mniej i pewnie żadnej różnicy w jakości. czysty marketing.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 12.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 marchewka rzeczywiście oporowo, mi zrobila firma schodosystem za kilka razy mniej i pewnie żadnej różnicy w jakości. czysty marketing.. czysty marketing:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts