Darth_Maul 27.03.2003 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Witam Czy ktoś z Was rozpoczał moze budowanie z PSB. Reklamują sie wszędzie, ale czy naprawde warto prosić ich o pomoc w budowie? Moze macie jakieś doświadczenia, bo w opisach i w reklamach mówia, ze bedą zajmować sie wszystkim(oprócz płacenia rachunków heheh ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2003 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 koło mnie był skald psb...ale zwinął sie...ceny tam były sterasznie zawyzone w porównaniu z innymi hurtowniami:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.03.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 U mnie jest skład budowlany największy w mieście (Koluszki), który był kiedyś najdroższy, lecz najlepiej wyposażony. Po jego wejściu do grupy PSB stał się on dużo atrakcyjniejszy. Co do wszytskich cen nie mogę się wypowiadać, ale sporo materiałów jest tam tańszych niż u konkurencji. Wiem, bo kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 28.03.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 My standardowo przed zakupem czegokolwiek sprawdzamy ceny w kilku składach i (prawie) zawsze jednym z nich jest jeden z PSB (bo są duże i mają wiele rzeczy). Jak na razie tylko na drzwi p.poż Hormana mieli dobrą cene - reszte zawsze gdzie indziej dostawaliśmy taniej (i to sporo). IMHO PSB ma ceny przeciętne - nie można powiedzieć, żeby łupali bez litości, ale prawie na pewno gdzie indziej to samo będzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 28.03.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Warto kupować tylko w promocji, bo inne ceny nie są rewelacyjne. Kupiłem maszynkę do cięcia glazury za 85, a u nich w promocji 62!Za to mają często towar, którego gdzie indziej nie można dostać. No i czynni są w bardziej ludzkich godzinach - do 19.30, a nie jak inni do 17.00 (Ostrołęka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.03.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Z tymi ludzkimi godzinami to przesada u mnie jest tylko do 16-tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 28.03.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Po co się zastanawiać PSB, czy nie. Chodźcie do nas, złóżcie zapytania, wiadomość o Waszej potrzebie otrzyma kilkaset hurtowni materiałów budowlanych w całej Polsce. Właściwe firmy odpowiedzą Wam i już będziecie wiedzieli gdzie uderzyć. Sporo osób z forum widzę już u nas. Jakby jakieś pytania jak to zrobić proszę na priv, e-mail i adres na dole pod wiadomością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek_S 28.03.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Kupuję w PSB (Mysłowice) od zeszłego roku. Kupuję dużo i mam przydzielonego handlowca, jak czegos potrzebuje to dzwonię do niego, a on przygotowuje dla mnie ceny. Potem ja sprawdzam w innych hurtowniach czy nie dostnę taniej i znwou uderzam do mojego hadlowca z moimi cenami, a on sie dostosowuje, jeszcze wrzuci extra rabacik lub podpowie czy kupować teraz czy trochę zaczekać bo będzie promocja. Nie ma problemów z materiałem, którego nie mają na składzie - jak potrzeba coś extra to sprowadzają, jeśli nie mogą bo im sie nie opłaca to nie ściemniają, że to co maja na składzie jest dużo lepsze . Jestem b. zadowolony. Jest to głównie zasługa tego hadlowca, ale sama hurtownia tez jest OK - transport i rozładunek gratis, sami przyjeżdżają po palety, nie robili mi problemów jak zwlekałem z zapłatą za materiał. Pozdr.ZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts