Gość 27.03.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 czy może ktoś mi pomóc i odpowiedzieć na pytanie.słyszałem o profilach samoczyszczących. gdzie takie cudo można nabyć?a takzejakie czynniki maja wpływ na termoizolacyjność okien?czy lepiej zastosować okna szczelne czy z elementami wentylacyjnymi?jaki to ma wpływ na późniejsze użytkowanie pomieszczeń i na konfort przebywania w tych pomieszczeniach? czy wpływa znacznie na koszty ogrzewania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2003 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 tak sa takie cuda firmy piklington ale ta powloka dziala tylko przez rok:sad: a pozniej cos znowu trzeba nanosić..pytałam...bo nie lubie myc okien.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 28.03.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Profile - GEALAN, elementy wentylacyjne - GECCO [w GEALAN]. Tak się składa, że tylko oni to mają - ale w fazie udoskonalania i nie wiem czy sprzedają. Jak nie lubisz myć okien to nie kupuj białych a kolorowe - mniej się brudzą i nie widać tak brudu. Szyby samoczyszczące też takie są - już do nabycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts