rogbog 10.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 A co powiecie na cenę robocizny 70 tys. PLN za 215 m2 całkowitej powierzchni w tym garaż 30 m2, dach dwuspadowy nad całością,silka,dachówka ceramiczna? Takie ceny porobiły się niedawno na Opolszczyżnie. Otrzymałam taką wycenę dwa razy."Fachowiec" powiedział,że teraz to jest dobrze bo przedtem oni szukali zleceń, a teraz to mogą sobie wybierać A ja na to,że faktycznie jest dobrze bo inwestor też może wybierać, i takie nierealne ceny od razu odrzucać (wycena takiego domu jak mój z wiosny to ok.35-40 tys PLN) Pozdrawiam Bo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 10.09.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 tutaj moje przygody:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=79698 może komuś pomoże w podjęciu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts