CGRZAD 13.08.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 WITAM SERDECZNIE, JAKIE RURY SA LEPSZE NA INSTALACJI WODY CIEPLEJ I ZIMNEJ{MIEDZ CZY PLASTYK)? POZDRAWIAM CZESLAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutek34 13.08.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Ja u siebie wode, CWU i CO wykonałem na miedzi, PEX jedynie poszedł w podłogówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiszonek 13.08.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 to zalezy od grubości portfela miedź jest znacznie droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popi 13.08.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 miedź droższa ale lepsza. Jak portfel pozwala to bierz miedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.08.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 miedź droższa ale lepsza.... A tak przewrotnie z nudów spytam "W czym lepsza i od czego" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.08.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 WitamBYŁO!!!Nie pieprzcie, że miedź najlepsza! GDZIE?Skład wody znasz? Żre się z miedzią? Pytałeś w SANEPIDzie? Temat dokładnie wałkowany. Użyj "szukaj" Plastik czy pex wszędzie a miedź nie.Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.08.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 No i popi dostało Ci sie Adamie coś Ty taki nerwowy w ten piękny niedzielny wieczór ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.08.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 No i popi dostało Ci sie Adamie coś Ty taki nerwowy w ten piękny niedzielny wieczór ?? Wiesz jak było ciepełko to fajne laski chodziły, nóżki i nie tylko pokazywały, a teraz...deszcz i nie ma na czym oka zawiesić...ja też nad tym strasznie boleję. PS - tel do żony celem skarg nie podaję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Witam Wróciłem z "oszołoma" z zakupów. O miedzi już było 100 razy a ludzie wciąź - że jedynie słuszna! Jak o. dyrektor! Może mnie trochę poniosło. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.08.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Witam Wróciłem z "oszołoma" z zakupów. O miedzi już było 100 razy a ludzie wciąź - że jedynie słuszna! Jak o. dyrektor! Może mnie trochę poniosło. Adam M. Spoko ja też dostaję "kur...cy macicy" jak z hiper/faker marketów wracam. Na szczęście robię to niezwykle rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.08.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 ... Spoko ja też dostaję "kur...cy macicy" ... ...Na szczęście robię to niezwykle rzadko. Adam rozluźnij sie. Może skocz na basen. Tam zawsze laski chodzą półnago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.08.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 ... Spoko ja też dostaję "kur...cy macicy" ... ...Na szczęście robię to niezwykle rzadko. Adam rozluźnij sie. Może skocz na basen. Tam zawsze laski chodzą półnago hej! może dopadnie jakąś w przebieralni...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 ... albo w rurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.08.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Pomysł niezły! Aqapark mam za oknem! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 13.08.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 nie gryżć sie odeszliscie od tematu czyli co lepsze ? 1miedz ----sklad wody "gryzie sie"..droga cenowo 2 alupex?..tanszy od miedzi 3 inny plastik [zgrzewane]...tanszy material napiszcie cos bo o mi w srode zaczynaja zakladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Toż właśnie podsumowanie zrobiłemtu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=77797Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.08.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Ja po ostatniej swojej instalacji klejonej (klejem) jużnigdy nie wejde w system rurek klejonych na zimno.Na gorąco też nie chce. Teraz najbardziej pociąga mnie PEX bez łączenia od zaworu aż po kran.A na grzejniki jednak miedź (kocioł na paliwo stałe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.08.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 nie gryżć sie odeszliscie od tematu czyli co lepsze ? 1miedz ----sklad wody "gryzie sie"..droga cenowo 2 alupex?..tanszy od miedzi 3 inny plastik [zgrzewane]...tanszy material napiszcie cos bo o mi w srode zaczynaja zakladac My się nie gryziemy ino podniecamy... Ja mam plastik (PP) zgrzewany, ale drugim razem stosowałbym pex-a zaprasowywanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 14.08.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 U mnie instalacja wodna jest z PP zgrzewanego, C.O. - miedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.08.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 U mnie instalacja wodna jest z PP zgrzewanego, C.O. - miedź. Dokładnie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts