delor 13.08.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 kupiłam w obi drzewko szczepione - migdałek trójklapowy. Rośnie ono w wielkiej donicy. Docelowo chcę posadzić go w pewnym miejscu w ogrodzie, co obecnie jest niemożliwe przez budowę. Mąż chce go posadzić razem z donicą ,po to aby za rok łatwiej było przesadzić. Nie jestem pewna czy tak można, czy to drzewku nie zaszkodzi? Pomózcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.08.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Ja tak przez dwa lata trzymalam mlodziutki orzech wloski. Nie zaszkodzilo mu. Tyle, ze On rosl w plastikowym wiadrze w ktorym nawiercone byly otwory, zeby sie woda nie zbierala. No i to wiadro bylo zakopane w ziemi. Po dwuch latach miejsce docelowe bylo juz gotowe i orzech opuscil swoje wiaderko, teraz rosnie juz normalnie w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 13.08.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Jeżeli bedzie rósł przez rok a obecna donica jest duża to nie ma problemu Jesli miałby w tej "poczekalni" zostać na dłużej to przesadzj go co roku do donicy o kilka cm szerszej i głębszej i znów do ziemiI nie zapominaj o podlewaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 14.08.2006 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts