Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Co prawda nie Warszawa i ostatecznie nie kupiłem ale w Poznaniu:

- termin oczekiwania max 8tyg ale "z reguły przychodzą max po 6tyg"

- rabat "ostateczny nie do negocjacji" 5%

W sumie sprzedawca tak mnie wkurzył takim podejściem że zrezygnowałem z niego - a miałem kupić dwie pary takich drzwi - większe zamówienie. Nawet klamek mi nie chciał dorzucić.

https://forum.murator.pl/topic/59338-drzwi-wej%C5%9Bciowe-cal/#findComment-1307283

• 9 months później...
  • 4 weeks później...

Po wielu trudach i męce (9 tygodni oczekiwania) zamontowane przez serwis autoryzowany, zimą wypaczyły się mimo że nie są narazone bezpośrednio na deszcz i śnieg(górą i dołem można było włożyć palec między ościeżnicę a skrzydło) , po reklamacji przyjęto, że są do wymiany. Nie zgodziłam się na wymianę zimą, czekałam do lata, wtedy przyjechał jeszcze raz serwis, zrobił pomiary i stwierdził, że "odprostowały" się i nie trzeba ich wymieniać, a poza tym ościeżnica została źle zamontowana (przez serwis :lol: ). Zaczynał się zbliżać koniec gwarancji... minęło 11 m-cy.Po potężnej awanturze(puściły mi nerwy i nie przebierałam w słowach :oops: ) ookazało się,że Panowie mają dla nas nowe skrzydło w samochodzie!!! i skoro nalegam, to oni mi je wymienią. Wymienili :) i do dziś- minął kolejny rok, w tym zima, wszystko jest OK :D

Podobały się nam bardzo i ostatecznie nie żałujemy wyboru, ale...

https://forum.murator.pl/topic/59338-drzwi-wej%C5%9Bciowe-cal/#findComment-1826621