Sławinka 14.08.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Witam wszystkich! Zapraszam do obejrzenia zdjęć z budowy naszego domu - projekt Andromeda z Domusa. W albumie "historia choroby" i trochę wnętrzhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/slawinka68/album?.dir=d0bfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oska 15.08.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Przepiękny dom!!! Bardzo ładna kuchnia i łazienka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 15.08.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Potwierdzam to co napisał(a) oska.Czy możesz dać namiary na kolor elewacji( nr. itp)? ,mam zamiar zrobić podobną.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 16.08.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Wszystko piekne!!!A z czego macie schody, też mam murowane i myslę, czym je obłożyć. Bardzo mi sie wasze podobają. Jakie to drewno, jaki kolor i jakie będą balustray??? Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.08.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 bardzo ladnie wszystko wyglada a lazienka jest czadowa, super wyglada to obnizenie pomieszczenia, przez to wanna nie wyglada na taka wielka kolumbryne hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaus 16.08.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 A dach z czego?dachówka ?blacha? jaka ?Pytam ,bo bardzo mi się podoba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławinka 17.08.2006 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Qrcze, ale pytań! To po kolei.... Bardzo się cieszę, że nasz domek tak się podoba, troszkę serca i pomyślunku nas kosztował, ale warto było... Tynk Si-Si (silikatowo-silikonowy) firmy Kreisel, średni kornik, dachówka cementowa Braas, schody obłożone są deską jesionową, bejcowane na red wood (podobno sekwoja). Jeśli chodzi o balustradę to zdjęcia już dołożyłam do albumu - można podejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaus 17.08.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Schody są super!!!Prosze o więcej szczegółów jeśli mozna ...Mam jeszcze takie pytanie-po lewej stronie od schodów jest taka krzywizna -czy da się tam urządzić taki kącik książkowy -taką małą biblioteczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławinka 17.08.2006 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 nieskromnie powiem, że rzeczywiście schody wyszły LUX. Biblioteczkę pod schodami, czemu nie... ale bardzo małą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 17.08.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 A z czego masz fronty w kuchni, zastanawiam sie właśnie nad czersnią albo jabłonia (BRW) i nie mam pojęcia które lepiej bedą wyglądały. A te schody to cudo!!! A ile kosztowały (jesli mozna tak skromnie zapytać) Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bexy 17.08.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Sławinka, masz kolory ścian na dole takie o jakiech marzę. napisz dokładnie jaka to firma i kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 18.08.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Sławinka Domek piękny, dopracowany i przemylany. Pogratulować!!! Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Mi tez bardzo podoba sie Wasz domek. To kolejny dom zrobiony z smakiem i elegancja...Nie ma niczego za duzo ani tez za malo...Bradzo ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 18.08.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Piękne schody, gdzie robią takie ładne balustrady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 20.08.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Mi się tez bardzo podoba domek i dołączam się do pytania o kolor ścian w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławinka 21.08.2006 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A z czego masz fronty w kuchni, zastanawiam sie właśnie nad czersnią albo jabłonia (BRW) i nie mam pojęcia które lepiej bedą wyglądały. A te schody to cudo!!! A ile kosztowały (jesli mozna tak skromnie zapytać) Edyta Meble są właśnie z BRW - kolor czereśnia, blaty grafit. Ja zastanawiałam się nad czereśnia i olchą miodową i nie żałuję, że wybrałam czereśnię, olcha mogłaby wyglądać trochę blado i mdło.... Schody (bez barierek) kosztowały 7.200 PLN, a barierka 4.500 PLN - pomysł własny, wykonanie - niewielka firma z okolic Płocka (godna polecenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławinka 21.08.2006 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Sławinka, masz kolory ścian na dole takie o jakiech marzę. napisz dokładnie jaka to firma i kolory. kolory dobieraliśmy z wzorników Beckersa, a farby to Benjamin Moor - BARDZO dobre farby, malarze też byli zachwyceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota1719499923 26.08.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 A ja mam pytanie: jakie płytki są na schodach wejściowych? Kolor i firma? Ładnie wszystko w domku się zgrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goda15 27.08.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Mogę prosić o namiary do tej firmy z Płocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryol 29.08.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Domek piękny! Taki cieplutki, z gustem urządzony, dopracowany. szczególnie podoba mi się łazienka - raczej powiedziałabym salon kąpielowy Robi wrażenie. Pozdrawiam. Oal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts