Renata27 31.08.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam.Domek wyglšda super, a schody sš rewelacyjne. Prawda jest, że jak się włoży serce w jakš robotę, to póniej to widać bo jest po prostu super.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 06.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 witaj Dzisiaj po raz pierwszy zawitałam do waszego domku jest rewelacyjny1111 sZCZEGóLNIE KUCHNIA I SCHODY BOMBA! Kuchnia u mnie też będzie czereśnia. Ten kolor jet super ,ale schody mają kolor piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławinka 08.09.2006 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Bardzo się cieszę, że nasz domek tak się wam podoba!!!! To chyba najlepsza nagroda za długie wieczory i nieprzespane noce poswięcone na wymyslaniu i kombinowaniu - jak urządzić nasz dom....Bo wszystko co widać na zdjęciach to nasza radosna twórczość amatorska. Dzięki bardzo za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaozga 08.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Domek bardzo, bardzo liczny. ja też bym prosiła o namiar na firmę z Płocka. Dziękuje z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwira 26.09.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Przecudny domek - tylkoi pogratulować pomyslów. Ja także zdecydowalam sie na budowe Andromedy. Pytanie: czy dużo zmian wprowadziliscie do projektu, jesli tak to jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReniaPiotr 14.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Już kolejny raz pooglądałm zdjęcia. Świetnie! Schody super no i kuchnia! A zresztą....wszystko mi się podoba. Kiedy u nas tak będzie...Ruszamy na wiosnę. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 15.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Sławinka bardzo ładny domek, bardzo podobają mi się kolory Też chcę zrobić u siebie podobną elewację i taką dachówkę też braasa, czy kolor dachówki to cegalsty?? I te schody cudne i te poręcze też cudne wszystko ślliczne Napisz też jak się użytkuje pokoje na poddaszu, czy te skosy bardzo przeszkadzają i zmniejszają powierzchnię? Mam podobny domek z czterospadowym dachem i ciąglę słyszę że to błąd, ale mi się on tak strasznie podoba, tzn. będziemy podnosić ściankę kolankową. Wolę zapłacić więcej za przykrycie dachu, ale chcę żeby mój dom mi się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 15.02.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Śliczna łazienka, w ogóle bardzo ładne wnetrza i sam domek, a na jaka wysokośc macie ogrodzenie z przodu? podoba mi sie bo nie sprawia wrażenia bardzo wysokiego, a zadziwiajaco wysoko wszystko zasłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pro_Siaczka 30.04.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Hej Sławinka! Bardzo ładny dom - pięknie go urządziliście Zastanawiam sie nad zbudowaniem właśnie wg projektu Andromeda, z tym że z jednym stanowiskiem w garażu, ponieważ na mojej działce nie może stanąć szerszy dom niż 15 metrów, nie z powodu szerokości działki, tylko warunki zabudowy tak mówią - głupota Ponieważ mam kilka małych wątpliwości co do tego domku, czy byłabyś tak uprzejma odpowiedzieć mi na parę pytań: 1. czy na parterze nie odczuwasz braku garderoby, gdzie można zostawiać wierzchnie ubrania, czy szafa w wiatrołapie wystarcza, jeśli jest więcej gości? 2. czy pokój/gabinet na dole nie jest za mały - myślałam o tym, aby w fazie urządzania domu (co może zająć wiele miesięcy albo i kilka lat, ponieważ na razie dzieci nie mamy, więc nie będzie potrzeby spieszenia się z urządzaniem góry) mieć tam swoją sypialnię na 2 osoby, a później pokój gościnny, ale 8,6 m to chyba trochę mało :-/ 3. w jednym z pokojów na górze na samym środku stoi słup - czy jest on konieczny, a jeśli tak, to czy bardzo przeszkadza? 4. czy coś zmienialiście w projekcie i czy teraz kiedy dom już jest gotowy chcielibyście coś zmienić? Bardzo z góry dziękuję! Poważnie się zastanawiamy nad tym domem... Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts