Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

5 - 6 - letni GOLDEN RETRIEVER szuka domu

Gość

Recommended Posts

Tak, oskarzenie jest przygotowywane, sprawa jest naglasniana na cala polske i nie tylko (powstaja tlumaczenia obcojezyczne), poszukujemy osoby ktore mogly byc swiadkiem tego mordu, zeby jak najbardziej panne udupic.

Uzupelniam dane oprawcy:

Agnieszka W. Ul Mickiewicza Lubin kolo Legnicy (niestety choc mnie palce swedza nie moge napisac jej dokladnych danych! - w tym przypadku ochrona danych osobowych nie powinna dzialac !:evil: )

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kofi... tez w to wierze...

od tygodnia, kiedy to po raz pierwszy tu na muratorze natknelam sie na watek Zuzi, osoby niesamowicie wrazliwej i oddanej by pomagac zwierzetom w potrzebie, ktora szuka domku dla Ozzulka i kiedy pomoglam jej wkleic zdjecia - od tego momentu zaangazowalam sie w sprawe. Rozwazalam nawet jego adopcje, jednak za dlugo... Agnieszka W. okazala sie szybsza.

Na dogomanii pisano - powtarzajac za nia - jakie to doskonale warunki jest mu w stanie zapewnic.

Ponizej jedno z ostatnich zdjec Ozzy'ego - w drodze do kata:

http://img209.imageshack.us/img209/551/ozzy001lz1.png

Patrzyl z wiara, ze jego los sie odmieni, ze znajdzie DOM i przyjaciol.

Po dwoch dniach - problemy, dziewczyna kreci, sprzeczne informacje, cisnienie na forum wzrasta, postanowiono jej psa odebrac...

(Po dwoch dniach? A pies najprawdopodobniej zostal zakatowany tego samego dnia w ktorym zostal jej przekazany, a odebrala go okolo godz. 18tej, czyli natychmiast sie go pozbyla/li :evil: )

Pozniej wszystko potoczylo sie lawinowo... historia opisana na stronie Ozzy'ego.....

Jest duzo niewiadomych, dziewczyna, choc nachodza ja dziennikarze nadal kombinuje, klamie i udaje niewiniatko.... Potwor!

Dlaczego? Jest wiele domyslow........... ale ZADEN nie tlumaczy, ZADEN nie daje zrozumiec....

Bo zrozumiec sie nie da.

Czekamy do piatku...

Tak, oskarzenie jest przygotowywane, sprawa jest naglasniana na cala polske i nie tylko (powstaja tlumaczenia obcojezyczne), poszukujemy osoby ktore mogly byc swiadkiem tego mordu, zeby jak najbardziej panne udupic.

Uzupelniam dane oprawcy:

Agnieszka W. Ul Mickiewicza Lubin kolo Legnicy (niestety choc mnie palce swedza nie moge napisac jej dokladnych danych! - w tym przypadku ochrona danych osobowych nie powinna dzialac !:evil: )

Jolu, juz pisalam na Dogomanii. W sytuacji gdy dane przetwarza/ ujawnia osoba fizyczna w celach osobistych/domowych, takie ujawnienie nie podlega ustawie o ochronie danych osobowych. Moga byc jednak inne konsekwencje - naruszenie dobr osobistych, zarzut znieslawienia, choc moim zdaniem to malo prawdopodobne.

Agnieszko W. zostaniesz sama.....

Wszyscy sie od ciebie odsuna...

Do konca swoich dni w samotnosci, bedziesz sobie przypominac o Ozzulku, jak go skrzywdzilas, bo wyrzuty sumienia, choc zebow im brak, kasaja dotkliwie.

watpie zeby takiego zwyrodnialce jakiekolwiek wyrzuty sumienia kiedykolwiek dreczyly :evil:

mam gdzies ze nie powinnam :evil:

ale ma nadzieje ze ten potwor, ten kat sam zdechnie w meczarnich

ja naprawde nie moge w to uwierzyc, ze ktos moze byc tak okrutny, tak bestialski wobec bezbronnego zwierzecia :cry:

oby dopadla ja zasluzona kara :evil:

dla ciebie psinko

[']

:cry:

• 3 weeks później...

Ozzy stal sie inspiracja do stworzenia petycji w sprawie zmian ustawodawstwa dotyczącego zwierząt domowych.

Petycja w wersji elektronicznej jest juz gotowa, zapraszam do skladania podpisow:

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1713

Rownolegle w calej Polsce beda zbierane podpisy na papierze (te beda wazniejsze, bo dane podpisujacego beda bardziej szczegolowe).

• 1 year później...

Dokładnie tak jak piszesz, rrmi - oplakatować :evil: !!!

Moja psiurka teraz bardzo chora, walczymy jak tylko to możliwe, wspieramy najczulej jak tylko najlepiej potrafimy i jak tu wczoraj przeczytałam, że jakaś wredna, zachwiana emocjonalnie dziewczyna taką "opiekę" swojemu psiakowi dała, to aż mną zatrzęsło. Zdjęcia Ozziego (Jego oczka) mówią wszystko za siebie - ile biedactwo musiało przejść już wcześniej cierpienia... potrzebował tylko opieki i miłości :cry: :cry: Niestety nie każdy potrafi. Najsmutniejsze jest to, że nasze prawo również nie potrafi zadziałać :evil: :cry:

• 4 weeks później...

Mamy psa i jest on jak członek naszej rodziny! Nie wyobrażam sobie , żeby było inaczej!

Jak można krzywdzić takie kochane istoty???????????

Nie mam słów! Jestem tak wstrząśnięta, że nie potrafię normalnie myśleć.

Mam nadzieję, że ta dziewczyna odpowie za to co zrobiła.

Inaczej zwątpię w ludzi :(

Beata