Jola_K 22.08.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tak, oskarzenie jest przygotowywane, sprawa jest naglasniana na cala polske i nie tylko (powstaja tlumaczenia obcojezyczne), poszukujemy osoby ktore mogly byc swiadkiem tego mordu, zeby jak najbardziej panne udupic. Uzupelniam dane oprawcy: Agnieszka W. Ul Mickiewicza Lubin kolo Legnicy (niestety choc mnie palce swedza nie moge napisac jej dokladnych danych! - w tym przypadku ochrona danych osobowych nie powinna dzialac ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 22.08.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Podaje link do calkiem nowej strony TYLKO Z FAKTAMI dotyczacej tego tematu:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29520 Obecnie pierwotna strona ma ponad 2100 wpisow i trudno przez nia przebrnac w wyszukaniu istotnych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 22.08.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 przeciez mozna na PW te dane podawac:) nie wolno publicznie publikowac, ale w prywatnej korespondencji juz takich zakazow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damch 22.08.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Jezu, to okropne, ja jestem z Lubina, a moja babcia mieszka na Mickiewicza... To okropne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 22.08.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Specjalna strona poswiecona Ozzy'emu:http://www.ozzy.dog.pl/ PSSa nowe fakty w sprawie, jednak narazie nie zostana upublicznione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 22.08.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Specjalna strona poswiecona Ozzy'emu: http://www.ozzy.dog.pl/ PS Sa nowe fakty w sprawie, jednak narazie nie zostana upublicznione.... Mam nadzieję, że winni zostaną ukarani. Internet to wielkie medium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 22.08.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Kofi... tez w to wierze... od tygodnia, kiedy to po raz pierwszy tu na muratorze natknelam sie na watek Zuzi, osoby niesamowicie wrazliwej i oddanej by pomagac zwierzetom w potrzebie, ktora szuka domku dla Ozzulka i kiedy pomoglam jej wkleic zdjecia - od tego momentu zaangazowalam sie w sprawe. Rozwazalam nawet jego adopcje, jednak za dlugo... Agnieszka W. okazala sie szybsza. Na dogomanii pisano - powtarzajac za nia - jakie to doskonale warunki jest mu w stanie zapewnic. Ponizej jedno z ostatnich zdjec Ozzy'ego - w drodze do kata: http://img209.imageshack.us/img209/551/ozzy001lz1.png Patrzyl z wiara, ze jego los sie odmieni, ze znajdzie DOM i przyjaciol. Po dwoch dniach - problemy, dziewczyna kreci, sprzeczne informacje, cisnienie na forum wzrasta, postanowiono jej psa odebrac... (Po dwoch dniach? A pies najprawdopodobniej zostal zakatowany tego samego dnia w ktorym zostal jej przekazany, a odebrala go okolo godz. 18tej, czyli natychmiast sie go pozbyla/li ) Pozniej wszystko potoczylo sie lawinowo... historia opisana na stronie Ozzy'ego..... Jest duzo niewiadomych, dziewczyna, choc nachodza ja dziennikarze nadal kombinuje, klamie i udaje niewiniatko.... Potwor! Dlaczego? Jest wiele domyslow........... ale ZADEN nie tlumaczy, ZADEN nie daje zrozumiec.... Bo zrozumiec sie nie da. Czekamy do piatku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taje 22.08.2006 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tak, oskarzenie jest przygotowywane, sprawa jest naglasniana na cala polske i nie tylko (powstaja tlumaczenia obcojezyczne), poszukujemy osoby ktore mogly byc swiadkiem tego mordu, zeby jak najbardziej panne udupic. Uzupelniam dane oprawcy: Agnieszka W. Ul Mickiewicza Lubin kolo Legnicy (niestety choc mnie palce swedza nie moge napisac jej dokladnych danych! - w tym przypadku ochrona danych osobowych nie powinna dzialac ! ) Jolu, juz pisalam na Dogomanii. W sytuacji gdy dane przetwarza/ ujawnia osoba fizyczna w celach osobistych/domowych, takie ujawnienie nie podlega ustawie o ochronie danych osobowych. Moga byc jednak inne konsekwencje - naruszenie dobr osobistych, zarzut znieslawienia, choc moim zdaniem to malo prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 23.08.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Agnieszko W. zostaniesz sama.....Wszyscy sie od ciebie odsuna...Do konca swoich dni w samotnosci, bedziesz sobie przypominac o Ozzulku, jak go skrzywdzilas, bo wyrzuty sumienia, choc zebow im brak, kasaja dotkliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 23.08.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Agnieszko W. zostaniesz sama..... Wszyscy sie od ciebie odsuna... Do konca swoich dni w samotnosci, bedziesz sobie przypominac o Ozzulku, jak go skrzywdzilas, bo wyrzuty sumienia, choc zebow im brak, kasaja dotkliwie. watpie zeby takiego zwyrodnialce jakiekolwiek wyrzuty sumienia kiedykolwiek dreczyly mam gdzies ze nie powinnam ale ma nadzieje ze ten potwor, ten kat sam zdechnie w meczarnich ja naprawde nie moge w to uwierzyc, ze ktos moze byc tak okrutny, tak bestialski wobec bezbronnego zwierzecia oby dopadla ja zasluzona kara dla ciebie psinko ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 08.09.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ozzy stal sie inspiracja do stworzenia petycji w sprawie zmian ustawodawstwa dotyczącego zwierząt domowych. Petycja w wersji elektronicznej jest juz gotowa, zapraszam do skladania podpisow:http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1713 Rownolegle w calej Polsce beda zbierane podpisy na papierze (te beda wazniejsze, bo dane podpisujacego beda bardziej szczegolowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 14.09.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 w Łodzi petycja do podpisania jest np. w lecznicy "as" na ulicy Składowej (przy wydziale prawa i adm. UŁ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 14.08.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 mijaja dwa lata sprawa umorzona czy cos kiedys w tym kraju sie zmieni? Ozzy, pamietamy http://img81.imageshack.us/img81/6939/ozzy012aj1.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 szok czytam i oczom nie wierzę po pierwsze jak mogła się ta dziewucha dopuścić takiego okrucienstwa, a po drugie jakie jest nasze prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Wydaje sie az niemozliwe.Po co to scierwo wzielo tego biednego psa ? Chyba bym oplakatowala okolice gdzie ta zdzira mieszka.Normalnie az mi sie krew gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.08.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Dokładnie tak jak piszesz, rrmi - oplakatować !!! Moja psiurka teraz bardzo chora, walczymy jak tylko to możliwe, wspieramy najczulej jak tylko najlepiej potrafimy i jak tu wczoraj przeczytałam, że jakaś wredna, zachwiana emocjonalnie dziewczyna taką "opiekę" swojemu psiakowi dała, to aż mną zatrzęsło. Zdjęcia Ozziego (Jego oczka) mówią wszystko za siebie - ile biedactwo musiało przejść już wcześniej cierpienia... potrzebował tylko opieki i miłości Niestety nie każdy potrafi. Najsmutniejsze jest to, że nasze prawo również nie potrafi zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 08.09.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 mijaja dwa lata sprawa umorzona czy cos kiedys w tym kraju sie zmieni? Ozzy, pamietamy http://img81.imageshack.us/img81/6939/ozzy012aj1.png Jak to możliwe? Skąd wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.09.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Co za okrucieństwo???????!!!!!!!!! Serce się kraje:((( Te piękne oczy.........on tylko potrzebował trochę miłości, ehhhhhhhhh! Przeklęty świat, i to durnowate nasze prawo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.09.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Mamy psa i jest on jak członek naszej rodziny! Nie wyobrażam sobie , żeby było inaczej! Jak można krzywdzić takie kochane istoty??????????? Nie mam słów! Jestem tak wstrząśnięta, że nie potrafię normalnie myśleć. Mam nadzieję, że ta dziewczyna odpowie za to co zrobiła. Inaczej zwątpię w ludzi Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.09.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Goldeny to sa tak dobre, lagodne, kochane psy, ze zabicie goldena to tak jak by zabic przyjaciela........dziewucha powinna byc diagnozowana przez psychiatre . Specjalnie wziela nie agresywnego psa zeby sie wyzyc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts