Anula74 26.09.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 jestem wstrzśnięta tym co czytam.nie mogę jednak poznać szczegółów ponieważ na nie odnalazłam na dogomanii tego wątku.proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 26.09.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 jestem wstrzśnięta tym co czytam. nie mogę jednak poznać szczegółów ponieważ na nie odnalazłam na dogomanii tego wątku. proszę o pomoc watek ten jest w archiwum, nie jest dostepny, posluzyl jako dowod rzeczowy w sprawie, byly tam wpisy osoby ktora go wziela do siebie i pozniej zabila Ozzy ma swoj dzial KLIKNIJ TUTAJ zalozony po calej sprawie, troszke mozna poczytac, ale to raczej dyskusje dogomaniakow na dogomanii czy na miau jest wiecej takich przypadkow, moze nie tak naglosnionych ale rowniez wstrzasajacych wielu jest katow bezbronych zwierzat wsrod nas, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 26.09.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dziękuje za pomoc piszę i płaczę i wiem, że ludzie są okrutni. Osobiście mam w domu spaniela którego kochający pan wyrzucił z domu gdy pies miał 3 miesiące. kanalia nie człowiekmam tez owczarka niemieckiego bitego i głodzonego przez właściciela od którego go zabraliśmy na to wszystko brak jest słów i cokolwiek się powie to wciąż będzie mało WIERNOŚCI I PRZEBACZENIA UCZ SIĘ OD PSA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 26.09.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Osobiście mam w domu spaniela którego kochający pan wyrzucił z domu gdy pies miał 3 miesiące WIERNOŚCI I PRZEBACZENIA UCZ SIĘ DO PSA!!!1 tych, ktorzy chca i moga pomoc zapraszam na portale pomocowe, http://www.dogomania.pl/forum czy http://www.forum.miau.pl/ codziennie wiele kotow i psow dostaje tam swoja szanse na zycie zwierzeta nas uszlachetniaja, ale zauwazaja tego tylko ci ktorzy sa zwierzakami otoczeni, a ten ktory ich nie ma/nie lubi - bedzie sie z tego smial, nie chcac uwierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts