Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

5 - 6 - letni GOLDEN RETRIEVER szuka domu

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jestem wstrzśnięta tym co czytam.

nie mogę jednak poznać szczegółów ponieważ na nie odnalazłam na dogomanii tego wątku.

proszę o pomoc

watek ten jest w archiwum, nie jest dostepny, posluzyl jako dowod rzeczowy w sprawie, byly tam wpisy osoby ktora go wziela do siebie i pozniej zabila

Ozzy ma swoj dzial KLIKNIJ TUTAJ zalozony po calej sprawie, troszke mozna poczytac, ale to raczej dyskusje dogomaniakow

na dogomanii czy na miau jest wiecej takich przypadkow, moze nie tak naglosnionych ale rowniez wstrzasajacych

wielu jest katow bezbronych zwierzat wsrod nas, niestety

dziękuje za pomoc

piszę i płaczę i wiem, że ludzie są okrutni. Osobiście mam w domu spaniela którego kochający pan wyrzucił z domu gdy pies miał 3 miesiące. kanalia nie człowiek

mam tez owczarka niemieckiego bitego i głodzonego przez właściciela od którego go zabraliśmy

na to wszystko brak jest słów i cokolwiek się powie to wciąż będzie mało

WIERNOŚCI I PRZEBACZENIA UCZ SIĘ OD PSA!!!

Osobiście mam w domu spaniela którego kochający pan wyrzucił z domu gdy pies miał 3 miesiące

WIERNOŚCI I PRZEBACZENIA UCZ SIĘ DO PSA!!!1

tych, ktorzy chca i moga pomoc zapraszam na portale pomocowe, http://www.dogomania.pl/forum czy http://www.forum.miau.pl/

codziennie wiele kotow i psow dostaje tam swoja szanse na zycie

zwierzeta nas uszlachetniaja, ale zauwazaja tego tylko ci ktorzy sa zwierzakami otoczeni, a ten ktory ich nie ma/nie lubi - bedzie sie z tego smial, nie chcac uwierzyc