Teska 27.03.2003 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 milusio sie czyta... ja nie mam odwagi, zeby zaczac pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.03.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Teska: to nie kwestia odwagi, ale znalezienia dwóch chwil czasu aby przelać na ekran to co kołacze się po głowie, a przy okazji masz możliwość poprawić innym humor, jak przeczyta coś zabawnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 27.03.2003 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Maksiu, dzięki za przekazanie weny. Czasem dobrze jest popatrzeć jak ktoś pracuje - od razu ma się samemu ochotę. Ja się też w końcu trochę ruszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2003 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Maksiu...zapisałabym sie na śmierć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.03.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 teska: przynajmniej zostanie dzieło dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2003 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Maksiu..ale powiem Ci w wielkiej tajemnicy :smile: ze pisze dziennik w zeszycie..a i fotek chyba mam ze 180 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.03.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Teska: to musisz koniecznie zacząć po powoli ujawniać swój dziennik, najlepiej małymi partiami, wtedy większa dramaturgia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2003 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 może dorosnę do tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.04.2003 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 hmm...powodzenia, bo tempo błyskawiczne... zerknę na fotki...czy sa nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.04.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2003 Jutro uzupełnie wszystkie fotki, na bierząco, niestety nie mam stałego łącza w domu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.04.2003 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Witaj Maksiu - przeczytałam stronki - no - zacząłeś. Mówiłam że nie jest tak lekko - i to są często papraki. Ale spoko - dalej będzie jeszcze bardziej emocjonująco Co do ZK3 - robiła Ci to chyba firma ELEKTROMAX - mi też nie chcieli założyć BM-ów. Okazało się, że firma nie ma kasy i po prostu żeruje na potrzebach użytkowniów sieci energetycznej. Ja się nie dałam załozyli sami. Dobrze, że nie dajesz się kierownikowi. Jak tak zaczniesz z przytupem na początku to będzie zdrowiej na koniec. My byliśmy za mili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 21.05.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2003 Jesteśmy w podobnej fazie, ale daleko do siebie. Trzymam kciuki, gratuluję tempa. Bardzo piękna ta strona ze zdjęciami. Ja trochę niegramotna jestem, więc nie wiem jak wsadzić zdjęcia do postu. Gdybyś w wolnej chwili poinstruował mnie na priva, byłabym wdzięczna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Nio i masz suficik, albo podłogę... Pozdrawiam:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.05.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Logicznie rzecz biorac mam sufit... ale jak juz pojawią ścianki nad partrem to będę miał i podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2003 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Maksiu....to juz zanlazłes nowa ekipe do dachu?? czy nie do konca wypełniłes dziennik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Teraz juz wypełniłem dziennik, a co do ekipy to mam coś na oku.A co Teska, pan Paweł zmiękł?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2003 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Nie nie zmiękł...Do Pawła w kolejce czekają dwie osoby z naszego pola...Ta pod lasem była zaobaczyc dachy co robił..powiedziała mi Poezja..i nic juz nie szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 No to fajnie, a ja mam w tej chwili do wyboru dwie ekipy...decyzja we wtorekpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2003 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Maksiu oglądnij jeno co robili...nie wierz tak do konca kierownikowi...i nie patzr tylko na to by taniej.. to Ja Teska...byłam ciut wredna obiecuję ...poprawie sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Już się nauczyłem że potrafisz byc troche wredna, dlatego wszystko co piszesz, najpierw przepuszczam przez filtr odwredniajacy i dopiero czytam co napisalas spokojnie, jade w poniedzialek obejrzec jeden dach, ale kierownik o tym nie wie, tak wiec spokojnie, ja tez mam swoje sposoby pozdrawiam ps. czy Ty masz jakąs obsesję na punkcie mojego kierownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts