Luśka Whispera 02.01.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Maksiu, dużo ciepła, radości i spełnionych marzeń w 2008 życzą Whisperowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 To zdrowiej szybko i przechodź skureczną rehabilitację.. A z węglem jest tak, ze strasznie brudzi.. Tak więc może jakiś na drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.03.2008 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Dziękuję za pozdrowienia. Bardzo ładnie masz położoną terakotę (gres?). Dobrze, że ścinki wyszły gdzieś pod ścianą, gdzie pewnie będą szafki. Nie boisz się, że robotnicy zniszą terakotę jak bedą kładli np. parkiet? Masz już docelowe wyłączniki? A framugi do drzwi wewnętrznych będziesz miał opaskowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Dziękuję za pozdrowienia. Bardzo ładnie masz położoną terakotę (gres?). Dobrze, że ścinki wyszły gdzieś pod ścianą, gdzie pewnie będą szafki. Nie boisz się, że robotnicy zniszą terakotę jak bedą kładli np. parkiet? Masz już docelowe wyłączniki? A framugi do drzwi wewnętrznych będziesz miał opaskowe? Proszę bardzo, jesteś jedyna osoba która oprócz czytania ma jeszcze coś do powiedzenia na temat mojej budowy, wiec pozdrowienia jak najbardziej słuszne. Na podłodze jest terakota, a rozmierzanie było jak najbardziej celowe, jak już pisałem w dzienniku punktem wyjścia były dylatacje miedzy pomieszczeniami. A robotnicy mi raczej niczego nie zniszczą bo nie wiem ktoś jeszcze coś bedzie u mnie robił czy tez będę do końca już robił sam, no a sam to chyba będę uważał, nie? Wyłączniki są jak najbardziej budowlane docelowe będą inne A do drzwi oczywiście będą framugi opaskowe, żeby wszystko ładnie pochować pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 To chyba niemożliwe, że jestem jedyny... Poza tym jak piszę komentarze tylko jak mam czas. A ostatnio ciut awansowałem i nie bardzo mam czas na cokolwiek (ani na budowę, ani na forum).. Pozostaje w środku nocy kosztem snu... U mnie robią robotnicy, więc ja cały czas drżę oto czy mi czegoś nie zdemolują.. Ja mam ciut 2 lewe ręce oraz okazuje się, że ich czas jest tańszy od mojego. Tak więc opłaca mi sie ich zatrudniać... Właśnie kupiłem drzwi i farmugi. Niestety zamówiłem standardowe, co okazało się... nieopaskowe... Najbardziej mam dylemat w dolnej łazience. Tam już jest położona glazura... I w sumie nie wiem jak to zamaskować... Ćwierćwałek? Może być za mały, nawet przy ściance działowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Maksiu pieknieje Ci domek gratuluję i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.03.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Widzisz Maksiu, nie jestem jedyną osobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.03.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Widzisz Maksiu, nie jestem jedyną osobą... masz rację, pomyliłem się o 100% pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.03.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 To chyba niemożliwe, że jestem jedyny... Poza tym jak piszę komentarze tylko jak mam czas. A ostatnio ciut awansowałem i nie bardzo mam czas na cokolwiek (ani na budowę, ani na forum).. Pozostaje w środku nocy kosztem snu... U mnie robią robotnicy, więc ja cały czas drżę oto czy mi czegoś nie zdemolują.. Ja mam ciut 2 lewe ręce oraz okazuje się, że ich czas jest tańszy od mojego. Tak więc opłaca mi sie ich zatrudniać... Właśnie kupiłem drzwi i farmugi. Niestety zamówiłem standardowe, co okazało się... nieopaskowe... Najbardziej mam dylemat w dolnej łazience. Tam już jest położona glazura... I w sumie nie wiem jak to zamaskować... Ćwierćwałek? Może być za mały, nawet przy ściance działowej... No cóż.. widać i tak masz sporo czasu skoro nawet w nocy pisujesz :D No twój czas jest droższy, mój pewnie też, ale ja nie zamierzam brać jakieś specjalnego urlopu czy czegoś takiego, poprostu bede robił popoludniami i sobotami, aż będzie można się wprowadzić, tylko musi się najpierw zrobić cieplej, bo ze względu na noge nie moge pracować w chłodzie. A z drzwiami to dałeś ciała, co teraz.. hmmm zamaskować to nie problem, ale żeby to jeszcze ładnie wyglądało, no to masz zagwostkę pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Maksiu, ależ się pięknie robi!!!! Tylko pogratulować, co też niniejszym czynię!!!!! Mam nadzieję, że z nogą lepiej ... dbaj o siebie Pozdrawiam ciepło!!! P.S. Przypomniałam sobie ... czy możesz mi podpowiedzieć, dlaczego nie mogę ściągnąć do PRO100 (demo) nowych bibliotek??? Próbowałam ze stron producentów (np. Opoczno, Paradyż) dodać nowe produkty i... kicha. Pieknie mi się wszystko ściąga, w innych folderach się zapisuje, ale gdy chcę zapisać w folderze PRO100 Biblioteka pokazuje mi się informacja o braku dostępu Możesz mi to jak trzylatkowi wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.03.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Maksiu, ależ się pięknie robi!!!! Tylko pogratulować, co też niniejszym czynię!!!!! Mam nadzieję, że z nogą lepiej ... dbaj o siebie Pozdrawiam ciepło!!! P.S. Przypomniałam sobie ... czy możesz mi podpowiedzieć, dlaczego nie mogę ściągnąć do PRO100 (demo) nowych bibliotek??? Próbowałam ze stron producentów (np. Opoczno, Paradyż) dodać nowe produkty i... kicha. Pieknie mi się wszystko ściąga, w innych folderach się zapisuje, ale gdy chcę zapisać w folderze PRO100 Biblioteka pokazuje mi się informacja o braku dostępu Możesz mi to jak trzylatkowi wytłumaczyć Dzięki za komentarz z nogą staram się uważać, ale nie zawsze wychodzi... A co do Pro100, masz pełną wersje czy demo? zwróć uwagę na nr wersji, bazy od wersji 4.4x nie pasują do 4.2x a jak masz wersje demo to nie wiem czy w ogóle można zaciągniąc do niej nowe biblioteki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.03.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Maksiu pieknieje Ci domek gratuluję i zdrówka życzę Dzięki Aga, a co porabiałaś jak Cię nie było widać? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.03.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Maksiu uważaj na tą nogę, pamietaj zdrowie najważniejsze Budowa zaczeka choć wiem że to wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.03.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Maksiu uważaj na tą nogę, pamietaj zdrowie najważniejsze Budowa zaczeka choć wiem że to wyzwanie Aga, uważam jak mogę... nie masz pojęcia jak mnie kusi żeby znowu jeździć i robić, ale jak raz pojechałem i zmarzła mi noga to później dwa dni dochodziłem do siebie, brrrr wiec czekam cierpliwe jak sie ociepli pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.03.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Już niedługo przyjdzie wiosna i ruszysz do boju, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Mam wersję demo, więc pewnie nic z tego (prawie się rymło ) Dziękuję za wyjaśnienia. Pięknie wygląda to Trawertino, naprawdę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.03.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 No widzisz jak szybko zwiększa się ilośc czytelników... No to rzeczywiście musisz uważać na swoją nogę.. A ja pisuje po nocach, bo tylko wtedy mam chwilę czasu dla siebie. Dzieci skutecznie zapełniają wolny czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Kze pociesze Cię z wiekiem dzieci są mniej zajmujące .... za to coraz ciężej dopchać się do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.03.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Kze pociesze Cię z wiekiem dzieci są mniej zajmujące .... za to coraz ciężej dopchać się do kompa Wiesz Aga, to co napisałaś, jak na chwilę dzisiejszą brzmi dla mnie jak S-F jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Nie ma czego sobie wyobrażać zobaczysz jak przyjdzie Ja też jeszcze kilka lat temu sobie tego nie wyobrazałam a teraz mam Żeby było wesoło to mam jeszcze kłotnie o kompa Wszystko przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts