Aga J.G 16.09.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Maksiu ogromne gratulacje, bardzo się cieszę i zycze samych radosnych chwil W domu jest Super nawet jak brakuje tego i owego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Maksiu ogromne gratulacje, bardzo się cieszę i zycze samych radosnych chwil W domu jest Super nawet jak brakuje tego i owego Dzięki Aga, faktycznie jest super.... bez bardzo wielu tego i owego :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Nie martw się z czasem będzie coraz lepiej I wiem co piszę Mi do dziś brakuje tego i owego ale nie zamieniła bym tego domu na żadne wypasione, luksusowe mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Serdeczne gratulacje Maksiu, bardzo się cieszę, że już mieszkacie . faktycznie jest super ba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 16.09.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 ...a wiesz że jakoś tak lepiej zaczęło świecić? :D ... a tu można posłuchać: http://www.wrzuta.pl/images_2/sluchawki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 16.09.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ja rowniez gratuluje. Tylko, zeby nie zrobilo sie Tobie tak jak mi, ze po wprowadzeniu totalnie odechcialo mi sie dalszaych robot. Mielismy sie przeprowadzic jak juz wszystko bedzie gotowe, ale ciaza zony przyspieszyla decyzje o kilka miesiecy. Brakowalo mi duperel typu drzwi, listwy, kontakty itp. Zona musiala mnie sila zaciagac abym cos zrobil. Dopiero teraz nabieram ochoty na dalsze prace (tylko u mnie brak czasu). Obecnie jestem przed budowa plotu, tarasu i schodow wejsciowych. pozdrawiam Konrad Jakbys mial jakis godnych polecenia brukarzy (do bruku klinkierowego), lub kogos do plotu z klinkieru i siatki to bylbym wdzieczny Mam kogos do plotu, ale jest stosunkowo drogi, jak nikogo innego nie znajde, to bede musial go wziasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.09.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Serdeczne gratulacje Maksiu, bardzo się cieszę, że już mieszkacie . faktycznie jest super ba... Dzięki Sonika, warto jednak było sie tyle czasu męczyć :D teraz już z górki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Serce rosnie, jak się czyta, że jest super. Penie, że było warto! Mieszkać w domu jest świetnie, a do tego ta wolność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.09.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ja rowniez gratuluje. Tylko, zeby nie zrobilo sie Tobie tak jak mi, ze po wprowadzeniu totalnie odechcialo mi sie dalszaych robot. Mielismy sie przeprowadzic jak juz wszystko bedzie gotowe, ale ciaza zony przyspieszyla decyzje o kilka miesiecy. Brakowalo mi duperel typu drzwi, listwy, kontakty itp. Zona musiala mnie sila zaciagac abym cos zrobil. Dopiero teraz nabieram ochoty na dalsze prace (tylko u mnie brak czasu). Obecnie jestem przed budowa plotu, tarasu i schodow wejsciowych. pozdrawiam Konrad Jakbys mial jakis godnych polecenia brukarzy (do bruku klinkierowego), lub kogos do plotu z klinkieru i siatki to bylbym wdzieczny Mam kogos do plotu, ale jest stosunkowo drogi, jak nikogo innego nie znajde, to bede musial go wziasc. Dzięki Konrad, mi sie dużo chce tylko czasu nie ma tak dużo, bo po 20 nie można już hałasować, bo dziecko idzie spać. Ja listwy i kontakty mam, drzwi brakuje, ale będą Zalążek tarasu już mam, postaram się dziś wstawić trochę fotek, płot z dwóch stron mam zrobiony, od drogi jest drewniany, a od sąsiada siatka zielona, ale to sąsiad załatwiał ludzi, ja tylko się dołożyłem z kasą. Dwie pozostałe strony to nadal siatka leśna, dopiero w przyszłym roku będę tam robił, ale też siatkę zieloną. A o brukarzach :D, to będę myślał (pomyśl dowolną liczbę z zakresu 5-20 i wstaw sobie w miejsce kropek) ... lat. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.09.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Serce rosnie, jak się czyta, że jest super. Penie, że było warto! Mieszkać w domu jest świetnie, a do tego ta wolność... :D na razie tylko ogarnia mnie lekka panika organizacyjna, bo jest przynajmniej 10 rzeczy które trzeba najpilniej zrobić i trudno się zdecydować które najpilniej jest najpilniejsze pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.09.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Przyłaczam się do gratulacji z powodu przeprowadzki!! Na pewno te duperele skończysz w do czasu .. jak dzieci zaczną raczkować. Na razie bez małych dzieci demolujących wszysko i wkładających palce wszędzie da się żyć w takim domu, nie? Ja niestety mam dwoje, którzy sa taką szarańczą, że bez wykończenia wszystkie nie mam co próbować wprowadzać się.. Po prostu to co nie zrobione to zdemolują, a to co zrobione to (tak mi się wydaje) zepsuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.09.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Przyłaczam się do gratulacji z powodu przeprowadzki!! Na pewno te duperele skończysz w do czasu .. jak dzieci zaczną raczkować. Na razie bez małych dzieci demolujących wszysko i wkładających palce wszędzie da się żyć w takim domu, nie? Ja niestety mam dwoje, którzy sa taką szarańczą, że bez wykończenia wszystkie nie mam co próbować wprowadzać się.. Po prostu to co nie zrobione to zdemolują, a to co zrobione to (tak mi się wydaje) zepsuję... Dzieki, przeprowadzka to jednak stresujący czas... zwłaszcza jak się szuka czegoś drobnego w stosie kartonów , ale to i tak pikuś Ja pomontowałem wszedzie gniazda, gdzie tylko dziecko mogło włożyć palec i zrobic sobie krzywdę, a reszta to pikuś, dziecko ma swój własny pokój i tam moze szaleć do woli Myślę, że z tym demolowaniem to trochę przesadziłeś, nie będzie tak źle pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Maksiu - gratulacje z przeprowadzki Mam nadzieję, że będzie Wam się miło i przyjemnie mieszkało czego Wam życzę Samych szczęśliwych dni w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.09.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Maksiu - gratulacje z przeprowadzki Mam nadzieję, że będzie Wam się miło i przyjemnie mieszkało czego Wam życzę Samych szczęśliwych dni w nowym domu dzięki Maluszku pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Serce rosnie, jak się czyta, że jest super. Penie, że było warto! Mieszkać w domu jest świetnie, a do tego ta wolność... :D na razie tylko ogarnia mnie lekka panika organizacyjna, bo jest przynajmniej 10 rzeczy które trzeba najpilniej zrobić i trudno się zdecydować które najpilniej jest najpilniejsze pozdrawiam m. I tak widok tych suszących zęby buziek mówi mi, że jest dobrze - i tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.09.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Maksiu GRATULACJE z okazji przeprowadzki do domku. Kolor w salonie jest super też taki mam Małgosia urosła że hoho ,ale czas leci........... Pozdrowienia dla Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.09.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 maksiu gratulki z okazji przeprowadzki !! jak to fajnie byc juz u siebie - mimo, że cały czas cos tam jeszcze trzeba zrobić u mnie w 5 roku mieszkania tez nie wszystko gra pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Maksiu .... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Przeciąg tutaj coś hula. A Gospodarz chałupę na zimę pewnie ogaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.10.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Czołem dziewczyny przeciąg nie hula, bo właśnie skończyłem ocieplać poddasze, no może nie do końca bo to dopiero pierwsza warstwa wełny, ale już zrobiło się dużo ciepleja na forum bywam rzadko, bo raz ze staram się robić w domu ile się da, a po drugie coś mi fiksuje iplus, czasami działa, a czasami nie...pozdrowienia dla wszystkichmaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts