Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Whisper: pewnie ze da sie samemu.. dla mnie jedyna przeszkoda to wysokość na której trzeba pracowac.. do 4-5 metrów moge stac na rusztowaniu.. wyzej to już mi sie nogi rozjezdzają...

Oj tak... na szczęście ja mam parterówkę, ale jak wlazłem przedwczoraj na wieniec to nogi miałem miękkie :oops: Na Luśkę to już w ogóle liczyć nie mogę, bo dla niej strefa śmierci zaczyna się metr nad podlogą.

a samo ocieplanie jest naprawde proste, wystarczy pamietac o kilku elementarnych zasadach i mozna robic samemu... no i trzeba sie przyzwyczaic do latajacych wokól kulek styropianu :D, smakują obrzydliwie..

No to może z keczupem albo musztardą trzeba?

Ja nie cierpię gumowych rękawic do pracy w ogrodzie, obrzydlistwo, ale kiedy ich nie używam, mści się to na dłoniach straszliwie.

Tola: ja tam samych gumowych nie cierpie.. teraz jak ma cos zrobic to zakladam takie materiałowe podbite guma od strony dloni... leciutkie i wcale nie mniej skuteczne w ochoronie dłoni od tych z samej gumy

Oj tak... na szczęście ja mam parterówkę, ale jak wlazłem przedwczoraj na wieniec to nogi miałem miękkie :oops: Na Luśkę to już w ogóle liczyć nie mogę, bo dla niej strefa śmierci zaczyna się metr nad podlogą.

No to może z keczupem albo musztardą trzeba?

Whisper: ja tam po więźbie laziłem chociaż było wysoko.. ale było pewnie pod nogami.. z rusztowaniami jest jednak inaczej.. a przy parterówce masz jeszcze ta zalete ze mniej materiałow na ocieplenie pójdzie :D

z keczupem i musztarda tez nie wchodzi.. niestety.. :D

m.

No... a ja nie pomyślałam o masce :roll: hehe, ale śmiesznie w niej bym wyglądała.... tylko faktycznie - wczoraj porządkowałam na budowie i ech... kurzyło się jak diabli... na następny raz będę mądrzejsza.

Pozdrówka Maksiu i całusy dla Małgosi oraz żonki

Brawo, brawo :p

Super wygląda wasz ganeczek. Może jeszcze nie w pelnej krasie ale już widać jego klasę :p- szczególnie na zdjęciach z sobotniego kolkowania styropianu :wink: Bardzo mi się podoba :p

cieszymy się że podoba Ci sie nasz ganek... niedługo bedzie wyglądał jeszcze śliczniej...ale tak naprawdę super to dopiero jak dołożymy wszystkie detale, (lampe, wieszaki na kwiaty itd)

pozdrawiam

m.

Cześć ludziom pracy

Wpisuje sie tutaj , żeby nie było , że mnie tu nie było :wink: :D

Słowa uznania dla strony , ale widze, że praca fizyczna też nie jest Ci obca

Trzymać tak dalej !! i nie popuszczać :wink: :D :D

Dzięki Bodzio... jestem człowiek pracujący, żadna praca nie jest mi obca :D :D :D

m.

maksiu, ja też kibicuję Twoim postępom na budowie! No to po sobocie domek nabrał barw patriotycznych! :wink: Będziecie mieli cieplutko...

A do huśtawki Małgosia raz-dwa dorośnie. Ani się obejrzycie! :D

dlaczego patryiotycznych po sobocie? bo nie złapałem myśli...

lubimy jak jest nam ciepło :D :D :D

pozdrawiam

m.

Ojeju no, biało-czerwonych barw! A przecież ocieplałeś w sobotę, hę?? :wink:

styropian był przyklejany do scian już z 1,5 tygodnia temu, a w ta sobote tylko go kołkowałem i zacierałem :D ...

a w kwestii formalnej to barwy bialo-ceglaste :D :D :D

m.

No, no Maksiu kawał dobrej roboty masz za sobą- GRATULUJĘ :D

Fajnie teraz ten Twój domek wygląda ... taki dalmatyńczyk w ceglastej czpeczce :wink: :o

I ganeczek cudny. :)

Tak cieplutko ten domek Twój teraz wygląda

pozdrawiam

Edzia