maksiu 08.05.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Maski mogę dostraczyć dzieki.... mam jeszcze kilka.. ale to tylko jak sprzatam i unosza sie tabuny kurzu... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Poweim uczciwie że nie cierpię tych masek i jak mam w pracy uzywać to chora jestem ale czasami trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.05.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Ja nie cierpię gumowych rękawic do pracy w ogrodzie, obrzydlistwo, ale kiedy ich nie używam, mści się to na dłoniach straszliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Tola ja kiedyś uwarzałam że rekawiczki to najgorsza kara jaka może być, odkąd pracuje przyzwyczaiłam się i wszystkie obciązające ręce prace domowe robię w rękawiczkach jeden warunek muszą być w moim rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 08.05.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Whisper: pewnie ze da sie samemu.. dla mnie jedyna przeszkoda to wysokość na której trzeba pracowac.. do 4-5 metrów moge stac na rusztowaniu.. wyzej to już mi sie nogi rozjezdzają... Oj tak... na szczęście ja mam parterówkę, ale jak wlazłem przedwczoraj na wieniec to nogi miałem miękkie Na Luśkę to już w ogóle liczyć nie mogę, bo dla niej strefa śmierci zaczyna się metr nad podlogą. a samo ocieplanie jest naprawde proste, wystarczy pamietac o kilku elementarnych zasadach i mozna robic samemu... no i trzeba sie przyzwyczaic do latajacych wokól kulek styropianu , smakują obrzydliwie.. No to może z keczupem albo musztardą trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.05.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Poweim uczciwie że nie cierpię tych masek i jak mam w pracy uzywać to chora jestem ale czasami trzeba Aga J.G: mam to samo... ale jak sprzatalem gruzowisko po elektryce to nie szło robic tego bez maseczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.05.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Ja nie cierpię gumowych rękawic do pracy w ogrodzie, obrzydlistwo, ale kiedy ich nie używam, mści się to na dłoniach straszliwie. Tola: ja tam samych gumowych nie cierpie.. teraz jak ma cos zrobic to zakladam takie materiałowe podbite guma od strony dloni... leciutkie i wcale nie mniej skuteczne w ochoronie dłoni od tych z samej gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.05.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Oj tak... na szczęście ja mam parterówkę, ale jak wlazłem przedwczoraj na wieniec to nogi miałem miękkie Na Luśkę to już w ogóle liczyć nie mogę, bo dla niej strefa śmierci zaczyna się metr nad podlogą. No to może z keczupem albo musztardą trzeba? Whisper: ja tam po więźbie laziłem chociaż było wysoko.. ale było pewnie pod nogami.. z rusztowaniami jest jednak inaczej.. a przy parterówce masz jeszcze ta zalete ze mniej materiałow na ocieplenie pójdzie z keczupem i musztarda tez nie wchodzi.. niestety.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.05.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 No... a ja nie pomyślałam o masce hehe, ale śmiesznie w niej bym wyglądała.... tylko faktycznie - wczoraj porządkowałam na budowie i ech... kurzyło się jak diabli... na następny raz będę mądrzejsza. Pozdrówka Maksiu i całusy dla Małgosi oraz żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.05.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Brawo, brawo Super wygląda wasz ganeczek. Może jeszcze nie w pelnej krasie ale już widać jego klasę - szczególnie na zdjęciach z sobotniego kolkowania styropianu Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.05.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Brawo, brawo Super wygląda wasz ganeczek. Może jeszcze nie w pelnej krasie ale już widać jego klasę - szczególnie na zdjęciach z sobotniego kolkowania styropianu Bardzo mi się podoba cieszymy się że podoba Ci sie nasz ganek... niedługo bedzie wyglądał jeszcze śliczniej...ale tak naprawdę super to dopiero jak dołożymy wszystkie detale, (lampe, wieszaki na kwiaty itd) pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.05.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Cześć ludziom pracy Wpisuje sie tutaj , żeby nie było , że mnie tu nie było Słowa uznania dla strony , ale widze, że praca fizyczna też nie jest Ci obca Trzymać tak dalej !! i nie popuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.05.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Cześć ludziom pracy Wpisuje sie tutaj , żeby nie było , że mnie tu nie było Słowa uznania dla strony , ale widze, że praca fizyczna też nie jest Ci obca Trzymać tak dalej !! i nie popuszczać Dzięki Bodzio... jestem człowiek pracujący, żadna praca nie jest mi obca :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Potwierdzam.....prawdę mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.05.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Dziękuje Tolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.05.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 maksiu, ja też kibicuję Twoim postępom na budowie! No to po sobocie domek nabrał barw patriotycznych! Będziecie mieli cieplutko... A do huśtawki Małgosia raz-dwa dorośnie. Ani się obejrzycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.05.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 maksiu, ja też kibicuję Twoim postępom na budowie! No to po sobocie domek nabrał barw patriotycznych! Będziecie mieli cieplutko... A do huśtawki Małgosia raz-dwa dorośnie. Ani się obejrzycie! dlaczego patryiotycznych po sobocie? bo nie złapałem myśli... lubimy jak jest nam ciepło :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.05.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ojeju no, biało-czerwonych barw! A przecież ocieplałeś w sobotę, hę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.05.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ojeju no, biało-czerwonych barw! A przecież ocieplałeś w sobotę, hę?? styropian był przyklejany do scian już z 1,5 tygodnia temu, a w ta sobote tylko go kołkowałem i zacierałem ... a w kwestii formalnej to barwy bialo-ceglaste :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.05.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 No, no Maksiu kawał dobrej roboty masz za sobą- GRATULUJĘ Fajnie teraz ten Twój domek wygląda ... taki dalmatyńczyk w ceglastej czpeczce I ganeczek cudny. Tak cieplutko ten domek Twój teraz wygląda pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts