maksiu 10.05.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 No, no Maksiu kawał dobrej roboty masz za sobą- GRATULUJĘ Fajnie teraz ten Twój domek wygląda ... taki dalmatyńczyk w ceglastej czpeczce I ganeczek cudny. Tak cieplutko ten domek Twój teraz wygląda pozdrawiam Edzia Dziekuje Edziu.. w najblizsza sobote przestanie być tak bardzo dalmatynczykowaty mam nadzieje ze dwie sciany beda juz szare :D a co cieplukiego domku to na tym akurat nie ma co oszczedzac.. pozniej to przelozy sie na czystą gotówke m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.05.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 No i zrobiłeś te ściany na szaro... Nieustające gratulacje z okazji wykonanych robót! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.05.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Maksiu, dawno nie zagladałam do Twojego dziennika a tu taka niespodzianka domek prawie ocieplony i huśtawka dla Małgosi się pojawiła Gratuluję postępów prac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witaj Maksiu! Jestem pod wrażeniem. Twój dziennik wygląda imponująco! Wszystko dokładnie opisane, powklejane zdjęcia, poprawny styl....Ciekawe, czy w codziennym życiu też jesteś taki pedantyczny. Domek prosty i ładny. Małgosia śliczna (moja imienniczka)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witaj Maksiu! Jestem pod wrażeniem. Twój dziennik wygląda imponująco! Wszystko dokładnie opisane, powklejane zdjęcia, poprawny styl.... Ciekawe, czy w codziennym życiu też jesteś taki pedantyczny. Domek prosty i ładny. Małgosia śliczna (moja imienniczka) Pozdrawiam można powiedzieć o mnie wiele rzeczy, ale napewno nie to ze jestem pedantyczny... wrecz przeciwnie... czasami jak mi na czyms szczególnie zalezy to moze i bywam... dziekuje za mile slowa odnosnie dziennika, domku i córeczki... no i przy okazji wyjasniło się skad drugi człon twojego pseudonimu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.05.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Domek zgrabniutki No i ten wasz piękny ganeczek coraz piękniej sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.05.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Domek zgrabniutki No i ten wasz piękny ganeczek coraz piękniej sie prezentuje jeszcze troszke, jeszcze .... juz w przyszlym roku ganek powinien osiągnąć gotowość bojową :D no powiedzmy na 92% spodziewanego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Maksiu domek wygląda pieknei wśród tej zieleni A teraz pytanko czy będziesz mial okna dachowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.05.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Maksiu domek wygląda pieknei wśród tej zieleni A teraz pytanko czy będziesz mial okna dachowe ? to trudne pytanie... byly planowane, sa porobione wymiany w konstrukcji dachu, ale.... wydaje nam się, że okna w ścianach szczytowych dają tyle światła, że się poważnie zastanawiamy czy jest sens dawac okna dachowe. Napewno bedzie okno dachowe nad klatka schodowa, a co do pozostałych to się zobaczy... jak wstawimy normalne okna poobserwujemy jak sie dokladnie rozklada swiatlo w roznych godzinach i roznych porach roku i wtedy podejmiemy decyzje m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Czyli jeszcze nie wiadomo Obawiam się ze ja nie będę miała na to czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.05.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Czyli jeszcze nie wiadomo Obawiam się ze ja nie będę miała na to czasu cóż.. przykro mi ze nie mogłem pomoc.. ale teraz to ja mam do ciebie pytanie.. jakie wymiary mają okna w scianach szczytowych na poddaszu w oryginalnych prymulkach? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 W orginalnych Prymulkach w pokojach są drzwi balkonowe a w tym mniejszym pokoju i łazience były takie małe okienka.U nas teraz będą okna 150 x 150. A w pokoju nad garażem 2 okna 90 x 120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 u mnie na poddaszu wszystkie okna sa jednakowe 150 wysokosci i 120 szerokosci.. to naprawde spore okno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Ja mam w mieszkaniu 150 x 150 i u rodziców tez takie były, lubię światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Fajnie ta podbitka wyszla Ciekawe obudowanie belek. Fajna chyba ta wasza uliczka Z tego co widać na zdjęciach to super wygląda ten rządek drzew przed domkiem od strony ganeczku oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.05.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Miło się ogląda takie zdjęcia maksiu Robotny z Ciebie facet, tak trzymać Mój mężuś niestety przystanął na chwilę. Chyba pogoda zbyt piękna zeby wdychać farbę wewnątrz klatki schodowej, ale za to w ogrodzie pracuje aż furczy. Nie ma to jak robić coś dla siebie. Buduje niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 30.05.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 No i zrobiłeś te ściany na szaro... Nieustające gratulacje z okazji wykonanych robót! Whisper Maksiu - pieknie Ci idzie ta robota, i owszem jestes na pewno pedantyczny w tej dziedzinie pozdrawiam i obserwuje dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Maksiu gratulki jak zawsze kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.05.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Dziekuje wszystkim za komentarze i miłe słowa, jak znajde chwilke czasu to napisze co się wczoraj dzialo na budowie, bo nie myślcie sobie ze niedziela to dzień wolny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.05.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Nie ma wolnego Maksiu czasami trzeba odpocząć, żeby sil nie zabraklo Mam wrażenie jakby u ciebie dzień bez pracy przy domku byl dniem straconym Czy się mylę, pracowitku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts