Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

No, no Maksiu kawał dobrej roboty masz za sobą- GRATULUJĘ :D

Fajnie teraz ten Twój domek wygląda ... taki dalmatyńczyk w ceglastej czpeczce :wink: :o

I ganeczek cudny. :)

Tak cieplutko ten domek Twój teraz wygląda

pozdrawiam

Edzia

Dziekuje Edziu.. w najblizsza sobote przestanie być tak bardzo dalmatynczykowaty :D mam nadzieje ze dwie sciany beda juz szare :D :D :D

a co cieplukiego domku to na tym akurat nie ma co oszczedzac.. pozniej to przelozy sie na czystą gotówke :D

m.

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Maksiu!

Jestem pod wrażeniem. Twój dziennik wygląda imponująco! Wszystko dokładnie opisane, powklejane zdjęcia, poprawny styl....

Ciekawe, czy w codziennym życiu też jesteś taki pedantyczny.

Domek prosty i ładny. Małgosia śliczna (moja imienniczka)

Pozdrawiam

można powiedzieć o mnie wiele rzeczy, ale napewno nie to ze jestem pedantyczny... wrecz przeciwnie... czasami jak mi na czyms szczególnie zalezy to moze i bywam...

dziekuje za mile slowa odnosnie dziennika, domku i córeczki...

no i przy okazji wyjasniło się skad drugi człon twojego pseudonimu :D :D :D

Maksiu domek wygląda pieknei wśród tej zieleni :lol:

A teraz pytanko czy będziesz mial okna dachowe ?

to trudne pytanie... byly planowane, sa porobione wymiany w konstrukcji dachu, ale.... wydaje nam się, że okna w ścianach szczytowych dają tyle światła, że się poważnie zastanawiamy czy jest sens dawac okna dachowe. Napewno bedzie okno dachowe nad klatka schodowa, a co do pozostałych to się zobaczy... jak wstawimy normalne okna poobserwujemy jak sie dokladnie rozklada swiatlo w roznych godzinach i roznych porach roku i wtedy podejmiemy decyzje

m.

Czyli jeszcze nie wiadomo :)

Obawiam się ze ja nie będę miała na to czasu 8)

cóż.. przykro mi ze nie mogłem pomoc.. ale teraz to ja mam do ciebie pytanie.. jakie wymiary mają okna w scianach szczytowych na poddaszu w oryginalnych prymulkach?

m.

Miło się ogląda takie zdjęcia maksiu :lol:

Robotny z Ciebie facet, tak trzymać :lol:

Mój mężuś niestety przystanął na chwilę. Chyba pogoda zbyt piękna zeby wdychać farbę wewnątrz klatki schodowej, ale za to w ogrodzie pracuje aż furczy.

Nie ma to jak robić coś dla siebie. Buduje niesamowicie.

:lol: