maksiu 30.05.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Andrzejko: masz racje...dzień bez budowy to dzień stracony... dziś też już byłem, co prawda tylko godzinke z kawałkiem, ale jednak. Sęk w tym, że narazie musze trzymać tempo, bo w każdej chwili moge dostać telefon ze już trzeba oddać rusztowania, bo mialem je pozyczone tylko na miesiąc (minąl 20 maja), a bez rusztowań ja nic nie zrobie.. wiec sama rozumiesz skąd to tempo m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.05.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 maksiu, fajnie obserwować jak prace przy Twoim domku postępują. Myślę, że budowanie "po kawałku" pozwoli na przemyślenie różnych rozwiązań (w tym okiennych) i podjęcie wyważonych decyzji. A i satysfakcja z własnoręcznie wykonanej pracy niebagatalna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.05.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 maksiu, fajnie obserwować jak prace przy Twoim domku postępują. Myślę, że budowanie "po kawałku" pozwoli na przemyślenie różnych rozwiązań (w tym okiennych) i podjęcie wyważonych decyzji. A i satysfakcja z własnoręcznie wykonanej pracy niebagatalna ! masz racje.. budowanie "po kawałku" daje czas na lepsze obmyslenie wielu detali, np. kształt podbitki ewoluował prawie dwa tygodnie zanim przybrał kształt taki jak byśmy chcieli. A co do okien to już tak na 85% wiemy co byśmy chciecli pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Biedny, chory Maksiu, Kuruj się chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Maksiu, zdrówka Ci zatem życzę! A na chorobę nie ma to jak okłady z młodej baby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Maksiu wracaj szybko do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Maksiu, zdrówka Ci zatem życzę! A na chorobę nie ma to jak okłady z młodej baby ! Czyli z Małgosi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.06.2005 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Maksiu sobota bez twojej pracowitej wizyty na budowie czy to jest możliwe Mam nadzieję , ze oklady z mlodej baby pomogly i się wykurowaleś. Zdrówka zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Maksiu sobota bez twojej pracowitej wizyty na budowie czy to jest możliwe Mam nadzieję , ze oklady z mlodej baby pomogly i się wykurowaleś. Zdrówka zyczę masz racje.. byłem na budowie... dopiero co wróciłem.. opisze wszystko innym razem, dziś nie mam już sił pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.06.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Maksiu, podziwiam, podziwiam i nie mogę uwierzyć jak Ty masz jeszcze siły na pif, paf????? Obejrzałam mapkę - to Ty masz niedaleko domku jezioro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Sonika: dobrze ze mi przypomniałąś, jeszcze dziś nic nie ustrzeliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.06.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Bardzo dzielny jesteś Maksiu, bardzo . Ale dalej nie wiem czy masz tam jezioro czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Bardzo dzielny jesteś Maksiu, bardzo . Ale dalej nie wiem czy masz tam jezioro czy nie??? Jeśli chodzi o to co na zdjęciu poniżej, to jest to stawek, kąpać się w tym nie da... ale jakies 3 km na przełaj jest duże jezioro w którym kąpać się można jak najbardziej.. http://212.244.189.200/pics/2005/04czerwiec2005/P6042304.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Maksiu bardzo dziękuje za pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Maksiu bardzo dziękuje za pozdrowienia Prosze bardzo, jestes na początku alfabetu, wiec "załapałaś się" w miare szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Dobrze mieć imie na literę A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 17.06.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Maksiu, taki masz widok z okna? Iście sielankowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Maksiu, taki masz widok z okna? Iście sielankowy. To widok z rusztowania, jak robilismy podbitke na samej górze szczytu, z okna bedzie nieco bardziej płaski widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 17.06.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Sąsiad widzę jakieś maszyny rolnicze zaposiada.A co do jeziorka, może jakiś kajaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Sąsiad widzę jakieś maszyny rolnicze zaposiada. A co do jeziorka, może jakiś kajaczek? maszyny sasiada, ale dzialke na ktorej stoja jest moja a co do jeziorka to za plytkie, max 70cm glebokosci, a zdarza sie ze prawie wysycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts