Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

Andrzejko: masz racje...dzień bez budowy to dzień stracony... dziś też już byłem, co prawda tylko godzinke z kawałkiem, ale jednak.

Sęk w tym, że narazie musze trzymać tempo, bo w każdej chwili moge dostać telefon ze już trzeba oddać rusztowania, bo mialem je pozyczone tylko na miesiąc (minąl 20 maja), a bez rusztowań ja nic nie zrobie.. wiec sama rozumiesz skąd to tempo :D

m.

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

maksiu, fajnie obserwować jak prace przy Twoim domku postępują. Myślę, że budowanie "po kawałku" pozwoli na przemyślenie różnych rozwiązań (w tym okiennych) i podjęcie wyważonych decyzji.

A i satysfakcja z własnoręcznie wykonanej pracy niebagatalna :wink: !

masz racje.. budowanie "po kawałku" daje czas na lepsze obmyslenie wielu detali, np. kształt podbitki ewoluował prawie dwa tygodnie zanim przybrał kształt taki jak byśmy chcieli. A co do okien to już tak na 85% wiemy co byśmy chciecli :D

pozdrawiam

m.

Maksiu sobota bez twojej pracowitej wizyty na budowie :roll: :roll: czy to jest możliwe :roll: :roll:

Mam nadzieję , ze oklady z mlodej baby pomogly :wink: :lol: :lol: i się wykurowaleś.

Zdrówka zyczę :p

masz racje.. byłem na budowie... dopiero co wróciłem.. opisze wszystko innym razem, dziś nie mam już sił

pozdrawiam

m.

Bardzo dzielny jesteś Maksiu, bardzo :D :D :D .

Ale dalej nie wiem czy masz tam jezioro czy nie???

Jeśli chodzi o to co na zdjęciu poniżej, to jest to stawek, kąpać się w tym nie da... ale jakies 3 km na przełaj jest duże jezioro w którym kąpać się można jak najbardziej..

http://212.244.189.200/pics/2005/04czerwiec2005/P6042304.jpg

• 2 weeks później...