Whisper 17.06.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Dobrze mieć imie na literę A Ja mam imię na A, ale nicka na W... To już Luśka się załapie przede mną (chociaż jest na I) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Dobrze mieć imie na literę A Ja mam imię na A, ale nicka na W... To już Luśka się załapie przede mną (chociaż jest na I) Moze dla Prezesa uda sie zrobic wyjatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Prezes to ma zawsze lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Prezes to ma zawsze lżej Prezes to Prezes... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Jakbym mogła zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Jak literka A to i ja się zglaszam choc imię mam na literkę ze środka alfabetu ale liczy się chyba nick Maksiu ale ta wasza podbitka jest precyzyjnie zrobiona No no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Jak literka A to i ja się zglaszam choc imię mam na literkę ze środka alfabetu ale liczy się chyba nick Maksiu ale ta wasza podbitka jest precyzyjnie zrobiona No no Andrzejka... polecam mój dziennik link , wpis z 11 czerwca 2005 :D precyzyjnie mowisz? oj nie bardzo.. nie wychodzi mi samemu tak dokladnie jak kolegom ktorzy zaczynali robic podbitke, ale z dołu na szczęście niedoróbek nie widac, na zdjęciach tymbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 O rrrany, spójrzcie na górę! Ustrzeliłem punkcik za nową stronkę u maksia! Pif-paf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 O rrrany, spójrzcie na górę! Ustrzeliłem punkcik za nową stronkę u maksia! Pif-paf no widzisz Prezesie.. a medalu żadnego koledze przyznać nie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 O rrrany, spójrzcie na górę! Ustrzeliłem punkcik za nową stronkę u maksia! Pif-paf Czyli ta pasja strzelecka się rozprzestrzenia na cale forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Jak literka A to i ja się zglaszam choc imię mam na literkę ze środka alfabetu ale liczy się chyba nick Maksiu ale ta wasza podbitka jest precyzyjnie zrobiona No no Andrzejka... polecam mój dziennik link , wpis z 11 czerwca 2005 :D precyzyjnie mowisz? oj nie bardzo.. nie wychodzi mi samemu tak dokladnie jak kolegom ktorzy zaczynali robic podbitke, ale z dołu na szczęście niedoróbek nie widac, na zdjęciach tymbardziej Powiadasz wpis z 11 czerwca ja jakos nie widze jest z 5 i z 12 No chyba że chodzi ci o zdjęcia z 11 czerwca I na podstawie zdjęć twierdzę że jest precyzyjna podbitka Chyba, że zdjęcia sa trochę no tego podretuszowane ale ty chyba z natury jesteś strasznie dokladny gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Jak literka A to i ja się zglaszam choc imię mam na literkę ze środka alfabetu ale liczy się chyba nick Maksiu ale ta wasza podbitka jest precyzyjnie zrobiona No no Andrzejka... polecam mój dziennik link , wpis z 11 czerwca 2005 :D precyzyjnie mowisz? oj nie bardzo.. nie wychodzi mi samemu tak dokladnie jak kolegom ktorzy zaczynali robic podbitke, ale z dołu na szczęście niedoróbek nie widac, na zdjęciach tymbardziej Powiadasz wpis z 11 czerwca ja jakos nie widze jest z 5 i z 12 No chyba że chodzi ci o zdjęcia z 11 czerwca I na podstawie zdjęć twierdzę że jest precyzyjna podbitka Chyba, że zdjęcia sa trochę no tego podretuszowane ale ty chyba z natury jesteś strasznie dokladny gość Żeby już być precyzyjnym, chodzi mi o wpis dokonany 12 czerwca, opisujący wydarzenia z 11 czerwca, informacja dla ciebie jest na koncu tego wpisu. Jeśli chodzi o zdjęcia, to jedyne co można podciągnąc pod retusz to lekka zmiana kolorów, jeśli jest kiepskie oświetlenie i na zdjęciu kolory nie odpowiadają tym w naturze, żadnych innych retuszy nie robie. Postaram się jutro zrobić kilka zdjęc podbitce z bliska, wtedy zobaczysz czy jest precyzyjna czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 O rrrany, spójrzcie na górę! Ustrzeliłem punkcik za nową stronkę u maksia! Pif-paf no widzisz Prezesie.. a medalu żadnego koledze przyznać nie chcesz Dostałeś zbiorowo Medal za Zwycięstwo nad Japonią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 O rrrany, spójrzcie na górę! Ustrzeliłem punkcik za nową stronkę u maksia! Pif-paf no widzisz Prezesie.. a medalu żadnego koledze przyznać nie chcesz Dostałeś zbiorowo Medal za Zwycięstwo nad Japonią! Wiesz dobrze Prezesie ze ja indywidualista (ale nie indywiduum) wiec nagrod zbiorowych nie odbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 O rrrany, spójrzcie na górę! Ustrzeliłem punkcik za nową stronkę u maksia! Pif-paf no widzisz Prezesie.. a medalu żadnego koledze przyznać nie chcesz Dostałeś zbiorowo Medal za Zwycięstwo nad Japonią! Wiesz dobrze Prezesie ze ja indywidualista (ale nie indywiduum) wiec nagrod zbiorowych nie odbieram Wszystkie indywidua dostały zbiorowo. Nie wychodzić przed szereg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Wszystkie indywidua dostały zbiorowo. Nie wychodzić przed szereg! Wszechmocny, jak przystało na władce Olimpu jest pamiętliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Jak literka A to i ja się zglaszam choc imię mam na literkę ze środka alfabetu ale liczy się chyba nick Maksiu ale ta wasza podbitka jest precyzyjnie zrobiona No no Andrzejka... polecam mój dziennik link , wpis z 11 czerwca 2005 :D precyzyjnie mowisz? oj nie bardzo.. nie wychodzi mi samemu tak dokladnie jak kolegom ktorzy zaczynali robic podbitke, ale z dołu na szczęście niedoróbek nie widac, na zdjęciach tymbardziej Powiadasz wpis z 11 czerwca ja jakos nie widze jest z 5 i z 12 No chyba że chodzi ci o zdjęcia z 11 czerwca I na podstawie zdjęć twierdzę że jest precyzyjna podbitka Chyba, że zdjęcia sa trochę no tego podretuszowane ale ty chyba z natury jesteś strasznie dokladny gość Żeby już być precyzyjnym, chodzi mi o wpis dokonany 12 czerwca, opisujący wydarzenia z 11 czerwca, informacja dla ciebie jest na koncu tego wpisu. Jeśli chodzi o zdjęcia, to jedyne co można podciągnąc pod retusz to lekka zmiana kolorów, jeśli jest kiepskie oświetlenie i na zdjęciu kolory nie odpowiadają tym w naturze, żadnych innych retuszy nie robie. Postaram się jutro zrobić kilka zdjęc podbitce z bliska, wtedy zobaczysz czy jest precyzyjna czy nie Oki czekam na zbliżenia ale jakoś nie mogę uwierzyć że ty byś fuszerkę na wlasnym domku zaakceptowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Oki czekam na zbliżenia ale jakoś nie mogę uwierzyć że ty byś fuszerkę na wlasnym domku zaakceptowal ależ ja nie mówie o fuszerce, mówie tylko ze nie wychodzi mi to tak dobrze jak kolegom :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Oki czekam na zbliżenia ale jakoś nie mogę uwierzyć że ty byś fuszerkę na wlasnym domku zaakceptowal ależ ja nie mówie o fuszerce, mówie tylko ze nie wychodzi mi to tak dobrze jak kolegom :D Oj Maksiu skromność jest nie lada zaletą Może chcialeś powiedzieć nie tak szybko jak kolegom ale tak samo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Maksiu, bardzo dzielnie dajesz sobie radę z podbitką. Prezentuje się bardzo ładnie. A te dzisiejsze pozdrowienia dla Prezesa, to na okoliczność kandydowania? Taka niby asekuracja, ze gdyby...., to lepiej żebym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts