Aga J.G 18.06.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Maksiu podbitka prezentuje się bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Maksiu, bardzo dzielnie dajesz sobie radę z podbitką. Prezentuje się bardzo ładnie. A te dzisiejsze pozdrowienia dla Prezesa, to na okoliczność kandydowania? Taka niby asekuracja, ze gdyby...., to lepiej żebym? dzisiejsze pozdrowienia dla Prezesa wynikają z ... (tu wpisz sobie co Ci najbardziej pasuje ) dziekuje za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Maksiu podbitka prezentuje się bardzo ładnie Dzięki Aga... tak szczerze to mam już tej podbitki lekko dość... męczące zajęcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.06.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 A ja dalej twierdzę, ze podbitka jest precyzyjnie wykonana Wpatrywalam się w ostatnie zdjęcia i jest dokladnie zrobiona No chyba że coś z moimi oczami nie tak Pozdrówka dla perfekcjonisty w każdym calu A kiedy będzie wiadomo co to za niespodzianka dzisiaj na budowie u was ma być Zdjęcia oczywiście będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Maksiu podbitka prezentuje się bardzo ładnie Dzięki Aga... tak szczerze to mam już tej podbitki lekko dość... męczące zajęcie.. Maksiu tak to jużjest jak praca idzie za długo to mamy tego dośc, ale za to jest pieknie Czekam na niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.06.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 No, no ale "niespodzianka" pięknie doprowadziła trawniczek i domek do porządku od razu widać kobiecą rękę ps. dzięki za pozdrowienia i wciągnięcie mnie na listę fan clubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.06.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Maksiu a ja czekam na zdjęcia malej Malgosi juz praiw 2 miesiace nie bylo nic nowego Ale ciesze się i tak że zalapal się na fotki mój ulubiony ganeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Maksiu a ja czekam na zdjęcia malej Malgosi juz praiw 2 miesiace nie bylo nic nowego Ale ciesze się i tak że zalapal się na fotki mój ulubiony ganeczek zgodnie z zamówieniem są na stronce nowe zdjęcia Małgosi, oto link: http://212.244.189.200/index.php?id=d210605 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Maksiu jaka pannica A jeszcze niedawno była taka malutka Uściski dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Maksiu a ja czekam na zdjęcia malej Malgosi juz praiw 2 miesiace nie bylo nic nowego Ale ciesze się i tak że zalapal się na fotki mój ulubiony ganeczek zgodnie z zamówieniem są na stronce nowe zdjęcia Małgosi, oto link: http://212.244.189.200/index.php?id=d210605 Maksiu, ale cudna ta Twoja córunia! Po prostu aniołek! A jutro co będziesz robił na budowie! Znów Naprawa Podbitki? Mam nadzieję, że nie wkurzyłam Cię tym pytaniem... Zaraz Napiszę Przepraszam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.06.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Maksiu a ja czekam na zdjęcia malej Malgosi juz praiw 2 miesiace nie bylo nic nowego Ale ciesze się i tak że zalapal się na fotki mój ulubiony ganeczek zgodnie z zamówieniem są na stronce nowe zdjęcia Małgosi, oto link: http://212.244.189.200/index.php?id=d210605 Dzięki Sliczna dziewuszka i jaka rozkoszna Ona chyba nigdy nie psoci Dla Malgosi spóżnione życzenia Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami. http://www.animowane-gify.com/gify%20okazyjne/gify%20urodzinowe/okazyjne__19_.gif Maksiu swoimi poprawkami udowodnileś , że jesdnak jesteś profesjonalistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 andrzejka: oj chyba nie jestem profa... zebys wiedziala jaką kiche odwaliłem w czwartek to szkoda słow.. az wstyd wogole o tym pisac... ale dziś wszystko poprawiłem... ale za to nie mam juz sil uzupelniac dziennik.. ledwo zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 27.06.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 twoja bogata dokumentacja zdjęciowa już nieraz pozwalałą mi się w coś "wgryźć" i teraz tak samo. byłem u znajomych którzy są na etapie krycia krokwi folią i ... mają ściany szczytowe i działowe dociągnięte do samej folii (tak jak u ciebie i dlatego piszę tutaj) moje wątpliwoći i przemyślenia: czy taka ściana, czy to szczytowa czy działowa, nie będzie wychładzać się od góry i nie powstanie mostek termiczny, nawet jeśli uwzględnimy styropian na zewnątrz i jakąś wełnę w środku (np. ze 20 cm wełny) nawet gazobeton na tych 20 centymetrach nie "zbije" chłodu i poniżej linii izolacji z wełny ściana będzie "jesczcze" zimna? myślałeś o tym? poszperałem w archiwum ale nie znalazłem konkretów. niektórzy wspominają o jakiejś przekładce ze styropianu miedzy szczytem działówki a folią, a inni polecają okładać cały dach normalnie wełną a działówki ciągnąć do niej (ale o szczytowych nic nie znalazłem) zakłądając że dach (krokwie) leży i tak na murłacie to nawet szczytowe ściany na swoich skosach mogłyby mieć izolację a nie dochodzić do samej folii(?) a może niepotrzebnie się martwię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 twoja bogata dokumentacja zdjęciowa już nieraz pozwalałą mi się w coś "wgryźć" i teraz tak samo. byłem u znajomych którzy są na etapie krycia krokwi folią i ... mają ściany szczytowe i działowe dociągnięte do samej folii (tak jak u ciebie i dlatego piszę tutaj) moje wątpliwoći i przemyślenia: czy taka ściana, czy to szczytowa czy działowa, nie będzie wychładzać się od góry i nie powstanie mostek termiczny, nawet jeśli uwzględnimy styropian na zewnątrz i jakąś wełnę w środku (np. ze 20 cm wełny) nawet gazobeton na tych 20 centymetrach nie "zbije" chłodu i poniżej linii izolacji z wełny ściana będzie "jesczcze" zimna? myślałeś o tym? poszperałem w archiwum ale nie znalazłem konkretów. niektórzy wspominają o jakiejś przekładce ze styropianu miedzy szczytem działówki a folią, a inni polecają okładać cały dach normalnie wełną a działówki ciągnąć do niej (ale o szczytowych nic nie znalazłem) zakłądając że dach (krokwie) leży i tak na murłacie to nawet szczytowe ściany na swoich skosach mogłyby mieć izolację a nie dochodzić do samej folii(?) a może niepotrzebnie się martwię? Teoretycznie mozesz mieć racje, aczkolwiek: 1. jesli chodzi o ściany zewnętrzne to na zewnątrz jest styropian, od srodka bedzie wełna (od góry), mostek jesli powstanie bedzie raczej niewielki 2. ściany działowe od góry bedą obłożone wełną, wiec raczej nic im nie grozi nie wiem jak ty, ale ja założyłem (po konsulatacji z kierownikiem), że może być tak jak jest, po zaizolowaniu bedzie wystarczająco cieplo Oczywiście mogę sie mylic... pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 27.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 ale fajny komiks! super! my chcemy więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 27.06.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 ... 2. ściany działowe od góry bedą obłożone wełną, wiec raczej nic im nie grozi, ścianki nie dotykają do folii nie wiem jak ty, ale ja założyłem (po konsulatacji z kierownikiem), że może być tak jak jest, po zaizolowaniu bedzie wystarczająco cieplo Oczywiście mogę sie mylic... pozdrawiam maksiu jaki masz odstęp od folii do szczytu ścianek? właśnie tak myślałem że "wiesz co robisz" - dlatego pytałem. rzuciłem temat do wymiany doświadczeń bo jestem ciekaw jak inni to mają zrobione albo co na to powiedzą. może ktoś policzył straty (są tutaj tacy "matematycy") ot takie rozważania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Maksiu super fotoreportaż mam nadzieję że mały inspektor nadzoru dobrze ocenił wykonane prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 jaki masz odstęp od folii do szczytu ścianek? właśnie tak myślałem że "wiesz co robisz" - dlatego pytałem. rzuciłem temat do wymiany doświadczeń bo jestem ciekaw jak inni to mają zrobione albo co na to powiedzą. może ktoś policzył straty (są tutaj tacy "matematycy") ot takie rozważania. odległośc jest pływająca od 3-4 cm do około 8 cm.. pozatym tam wszedzie dokołoła krokwi bedzie wełna.. nawet jesli cos przeoczyłem to nie sadze aby mialo to decydujace znaczenie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Maksiu super fotoreportaż mam nadzieję że mały inspektor nadzoru dobrze ocenił wykonane prace mysle ze tak.. ostatnie slowa reportazu.. "ja tu jeszcze wróce" chyba o tym świadczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 O kurcze Nie wiem co (kto?) fajniejsze: - chatka czy Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts