koks 27.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 maksiu, świetny pomysł z tym fotoreportażem! A jakie fotogeniczne i cierpliwe aktorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Maksiu istnieje dla mnie w zestawie z aparatem. Bez aparatu to jakoś tak... nie maksiu. Więc tak sobie myślę, że maksiowe kobiety juz przyzwyczajone są że głowa rodziny lata naokoło z Olympusem w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 27.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 aaa, to już rozumiem skąd ta cierpliwość i widoczne gołym okiem obycie z kamerą/aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.06.2005 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Maksiu, super reportaż!! Proszę o jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Maksiu istnieje dla mnie w zestawie z aparatem. Bez aparatu to jakoś tak... nie maksiu. Więc tak sobie myślę, że maksiowe kobiety juz przyzwyczajone są że głowa rodziny lata naokoło z Olympusem w dłoni Bez przesady Prezesie.. aparat aparatem, ale czasami nie mam go w ręku, zwłaszcza jak pracuje na budowie... troche by przeszkadzał w pracy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Maksiu, super reportaż!! Proszę o jeszcze. może wkrótce.... bądź cierpliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 maksiu, świetny pomysł z tym fotoreportażem! A jakie fotogeniczne i cierpliwe aktorki... dziękuje w imieniu fotogenicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.06.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Suuuper fotoreportaż!!! A dziewczyny Twoje przeurocze! Maksiu, mam problem. W moim obecnym albumie na onecie jest kilkanaście fotek i więcej się nie mieści. Chciałam utworzyć nowy album, ale mi się nie udaje i przez to nie mogę zamieścić nowych zdjęć. Co trzeba zrobić, żeby album mieścił więcej zdjęć? A może jest inny sposób? Pomożesz???? Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Maksiu widzę że Małgosi się podoba Fajny fotoreportaż Całuski dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 04.07.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Maksiu - ładna podbitka, ale się tak zastanawiam, czy taniej by nie było w tym układzie zrobienie nadbitki? Ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Maksiu - ładna podbitka, ale się tak zastanawiam, czy taniej by nie było w tym układzie zrobienie nadbitki? Ale to tylko moje zdanie. Rafał: żeby zrobić nabitkę to trzeba by o tym pomyśleć już podczas robienia dachu, teraz koszty były by zdecydowanie wieksze, moja podbitka kosztowała mnie koszt paneli pcv, zszywek do pistoletu i okolo 80mb kontrłat na konstrukcje, w sumie koło 1600 zł, cała robocizna we wlasnym zakresie. Cieszę się że podoba Ci się moje dzieło pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.07.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Ja Co za wspanialy reportaż z Paniami wroli głównej Świetny Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dzięki Maksiu za pozdrowienia!!!! Kamień spadł mi z serca Myślałam, że do końca życia się do mnie nie odezwiesz za te KOLORY! Bużka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dzięki Maksiu za pozdrowienia!!!! Kamień spadł mi z serca Myślałam, że do końca życia się do mnie nie odezwiesz za te KOLORY! Bużka! nie znasz dnia ni godziny kiedy Ci dopiekę za te kolory, jestem pamiętliwy... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dzięki Maksiu za pozdrowienia!!!! Kamień spadł mi z serca Myślałam, że do końca życia się do mnie nie odezwiesz za te KOLORY! Bużka! nie znasz dnia ni godziny kiedy Ci dopiekę za te kolory, jestem pamiętliwy... m. Jakoś Ci nie wierzę....Wczoraj posprzątałeś mój dziennik, więc chyba masz dobre serce i nie krzywdzisz płazów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 domek rośnie, Małgosia rośnie a z tą komórą to, dobry patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Burza już przeszła - jak dalsze prace? Ps. buziaczki za pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.07.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Burza już przeszła - jak dalsze prace? Ps. buziaczki za pozdrowionka jak widać w dzienniku.. powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Kolorek ganku bene - fajnie się komponuje z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.07.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Kolor ganku bardzo fajny no i przede wszystkim najważniejsze jest to że Wam się podoba ps. Maksiu Twój dziennik to naprawdę skarbnica wiedzy dzisiaj kolejny raz się o tym przekonałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts