Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maksiu istnieje dla mnie w zestawie z aparatem. Bez aparatu to jakoś tak... nie maksiu. Więc tak sobie myślę, że maksiowe kobiety juz przyzwyczajone są że głowa rodziny lata naokoło z Olympusem w dłoni :)

Bez przesady Prezesie.. aparat aparatem, ale czasami nie mam go w ręku, zwłaszcza jak pracuje na budowie... troche by przeszkadzał w pracy :D :D :D

Suuuper fotoreportaż!!!

A dziewczyny Twoje przeurocze! :D

Maksiu, mam problem. W moim obecnym albumie na onecie jest kilkanaście fotek i więcej się nie mieści. Chciałam utworzyć nowy album, ale mi się nie udaje i przez to nie mogę zamieścić nowych zdjęć. Co trzeba zrobić, żeby album mieścił więcej zdjęć? A może jest inny sposób?

Pomożesz???? :-?

Żaba :(

Maksiu - ładna podbitka, ale się tak zastanawiam, czy taniej by nie było w tym układzie zrobienie nadbitki? :roll: Ale to tylko moje zdanie.

Rafał: żeby zrobić nabitkę to trzeba by o tym pomyśleć już podczas robienia dachu, teraz koszty były by zdecydowanie wieksze, moja podbitka kosztowała mnie koszt paneli pcv, zszywek do pistoletu i okolo 80mb kontrłat na konstrukcje, w sumie koło 1600 zł, cała robocizna we wlasnym zakresie. Cieszę się że podoba Ci się moje dzieło

pozdrawiam

maksiu

Dzięki Maksiu za pozdrowienia!!!!

Kamień spadł mi z serca :D Myślałam, że do końca życia się do mnie nie odezwiesz za te KOLORY!

Bużka! :D

nie znasz dnia ni godziny kiedy Ci dopiekę za te kolory, jestem pamiętliwy... :D

m.

Jakoś Ci nie wierzę....Wczoraj posprzątałeś mój dziennik, więc chyba masz dobre serce i nie krzywdzisz płazów.... :lol: