Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aaa możesz się śmiać bo to drobiazgi ale np. dzisiaj poczytałam Twoje wcześniejsze zapiski i rozwiałam swoje wątpliwości w kwestii grubości ocieplenia ściany fundamentowej i później elewacji.

Pomyślałam sobie że w Twoim dzienniku na pewno znajdę odpowiedź na męczące mnie pytania, bo wszystko opisujesz tak dokładnie :D no i nie zawiodłam się :wink:

Maksiu - a ja jak zacięta płyta powtarzam po każdej lekturze nowego odcinka - jesteś zdolniacha, sam wszystko... podziwiam

A tam.. narazie wszystko jest proste...wiec nie trzeba być zdolniachą, zeby sie z tym uporać...

pozdrowienia dla Małgosi - wyrosła ci pannica, ho, ho

przekaże...

pozdrawiam

m.

• 2 weeks później...

YaMarzena: wynurzyłem sie na chwilkę z Matrixa :D ale dobre wieści sa takie ze chyba dziś juz ostatni dzień tego paskudztwa...

że jak mówisz? jak sieroty? no chyba przesadziłaś...dziennik jak dziennik... żadnej rewelacji, jest masa o wiele lepszych... :D

a co do koloru ganku to do dziś nie mogę wyjść z zachwytu... wyszło w sumie tak przypadkiem, ale widać przypadki mnie lubią :D

pooglądałam sobie dziś również Twoją stronkę .....i jak zobaczyłam ponownie rabatkę Zielonej to przypomniało mi się o mojej kostce :oops: :oops: :oops: ...ale dokumentację fotograficzną posiadam...tylko komentarzy brakuje ;-)

nic straconego... napisz komentarze... dołącz zdjęcia... ja tam cierpliwy jestem... czasami az za bardzo :D :D :D

Maksiu nie ma to jak oko inwestorskie 8)

I to jakie wnikliwe oko :roll: :wink:

Po kiego czorta ci te poziomice :roll: :roll: :wink:

Aż dziwne, ze tynkarz się nie poiłapał w czym rzecz :roll: :roll: :roll:

tynkarz też twierdzil ze cos nie tak, ale oko to oko a poziomica to poziomica... no cóż.. nikt nie wpadl na to ze moze być kopnięta.. :D

pozdr

m.