maksiu 11.07.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 ps. Maksiu Twój dziennik to naprawdę skarbnica wiedzy dzisiaj kolejny raz się o tym przekonałam zdradz szczegóły.. jeśli to nie tajemnica m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.07.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 aaa możesz się śmiać bo to drobiazgi ale np. dzisiaj poczytałam Twoje wcześniejsze zapiski i rozwiałam swoje wątpliwości w kwestii grubości ocieplenia ściany fundamentowej i później elewacji. Pomyślałam sobie że w Twoim dzienniku na pewno znajdę odpowiedź na męczące mnie pytania, bo wszystko opisujesz tak dokładnie no i nie zawiodłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.07.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 napewno sie nie bede smial... ciesze sie ze moje wypociny mogly sie na coś przydaćpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Maksiu kolorek wyszedł piękny Ganeczek uroczy Teraz jeszcze bardziej wyrazisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.07.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Maksiu kolorek wyszedł piękny Ganeczek uroczy Teraz jeszcze bardziej wyrazisty ciesze sie ze podzielasz mój entuzjazm dla tego koloru... jest poprostu... boski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Maksiu kolorek wyszedł piękny Ganeczek uroczy Teraz jeszcze bardziej wyrazisty ciesze sie ze podzielasz mój entuzjazm dla tego koloru... jest poprostu... boski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.07.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Maksiu - a ja jak zacięta płyta powtarzam po każdej lekturze nowego odcinka - jesteś zdolniacha, sam wszystko... podziwiam pozdrowienia dla Małgosi - wyrosła ci pannica, ho, ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.07.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Maksiu - a ja jak zacięta płyta powtarzam po każdej lekturze nowego odcinka - jesteś zdolniacha, sam wszystko... podziwiam A tam.. narazie wszystko jest proste...wiec nie trzeba być zdolniachą, zeby sie z tym uporać... pozdrowienia dla Małgosi - wyrosła ci pannica, ho, ho przekaże... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 i domek rośnie i Małgosia i ganek w pięknym kolorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaMarzena 20.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Maksiu, uważaj na Matrixa, niech Cię nie wciąga zbyt często... Bez Twojego dziennika czujemy się jak sieroty, pisz więcej! Przyłączam się do zachwytów nad kolorem ganeczku - cudo! PozdrawiamYaMarzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.07.2005 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 YaMarzena: wynurzyłem sie na chwilkę z Matrixa ale dobre wieści sa takie ze chyba dziś juz ostatni dzień tego paskudztwa... że jak mówisz? jak sieroty? no chyba przesadziłaś...dziennik jak dziennik... żadnej rewelacji, jest masa o wiele lepszych... a co do koloru ganku to do dziś nie mogę wyjść z zachwytu... wyszło w sumie tak przypadkiem, ale widać przypadki mnie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.07.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 dzięki za pozdrowienia właśnie miałam poszpiegować na szczecińskiej w pogoni za Ivette ...odzywa sie ona jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.07.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 dzięki za pozdrowienia właśnie miałam poszpiegować na szczecińskiej w pogoni za Ivette ...odzywa sie ona jeszcze?? niestety juz nie... o wiem, że mieszka.. a co dalej to juz pytaj Teskę, może ona ma jakieś wieści.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.07.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 pooglądałam sobie dziś również Twoją stronkę .....i jak zobaczyłam ponownie rabatkę Zielonej to przypomniało mi się o mojej kostce ...ale dokumentację fotograficzną posiadam...tylko komentarzy brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.07.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 pooglądałam sobie dziś również Twoją stronkę .....i jak zobaczyłam ponownie rabatkę Zielonej to przypomniało mi się o mojej kostce ...ale dokumentację fotograficzną posiadam...tylko komentarzy brakuje nic straconego... napisz komentarze... dołącz zdjęcia... ja tam cierpliwy jestem... czasami az za bardzo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.07.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Maksiu nie ma to jak oko inwestorskie I to jakie wnikliwe oko Po kiego czorta ci te poziomice Aż dziwne, ze tynkarz się nie poiłapał w czym rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 27.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Maksiu, pożycz tę poziomicę. Może uda się spłatać figla jakby komuś szło szybciej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.07.2005 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Maksiu nie ma to jak oko inwestorskie I to jakie wnikliwe oko Po kiego czorta ci te poziomice Aż dziwne, ze tynkarz się nie poiłapał w czym rzecz tynkarz też twierdzil ze cos nie tak, ale oko to oko a poziomica to poziomica... no cóż.. nikt nie wpadl na to ze moze być kopnięta.. pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.07.2005 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Maksiu, pożycz tę poziomicę. Może uda się spłatać figla jakby komuś szło szybciej ode mnie Martka: nie ma sprawy... poziomica ma teraz wzięcie... pierwszy wolny termin to październik 2008... :D reflektujesz? :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Maksiu wiesz że nieważne jak się zaczyna najważniejsze jak się kończy Widzę że ganeczek robi się coraz piekniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts