maksiu 31.07.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Widzę że ganeczek robi się coraz piekniejszy dzięki.. obawiałem się czy nie będzie zbyt plastikowy.. ale na szczescie nie jest ... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Ganeczek cudnisty, Małgosia rozstawia wszystkich jak należy Bomba! Pozdrowionka maksiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.07.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Widzę że ganeczek robi się coraz piekniejszy dzięki.. obawiałem się czy nie będzie zbyt plastikowy.. ale na szczescie nie jest ... pozdrawiam m. Jak mogłeś tak myślec Taaaki ganeczek nie mógłby byc plastikowy Rzeczywiście jest super No i tynki hmm zdaje mi się, że są równo położone Teraz to chyba sprawdzasz co i rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 dzięki.. obawiałem się czy nie będzie zbyt plastikowy.. ale na szczescie nie jest ... pozdrawiam m. Jak mogłeś tak myślec Taaaki ganeczek nie mógłby byc plastikowy Rzeczywiście jest super No i tynki hmm zdaje mi się, że są równo położone Teraz to chyba sprawdzasz co i rusz Chodziło mi o to, czy jak dołoże te panele PCV to czy nie bedzie wygladala całość plastikowo, ale nie wyglada i cale szczęście. :D a co do tynków to pojęcie równo jest pojęciem względnym.. sam nie wiem co sądzis o nierówościach rzędu 1-2 mm czy to już nie równośc czy jeszcze się miesci w normie i da sie spokojnie zatrzeć gładzią... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.07.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 To twoje oko i takie różnice wyłapuje Zadziwiasz mnie czasami Moim zdaniem to jeszcze wciąż ścisła norma Twój ganeczek to nie z tych typów co by jak plastikowe wyglądały po takich zabiegach Jest taki ........... moim zdaniem łączy w sobie trochę tradycji, trochę ciepła, trochę zachęty do wejścia do domku, nadaje bryle domku uroku, klimatu i charakteru jednocześnie Od początku mi się spodobał Prosty a ma to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 To twoje oko i takie różnice wyłapuje Zadziwiasz mnie czasami Moim zdaniem to jeszcze wciąż ścisła norma Twój ganeczek to nie z tych typów co by jak plastikowe wyglądały po takich zabiegach Jest taki ........... moim zdaniem łączy w sobie trochę tradycji, trochę ciepła, trochę zachęty do wejścia do domku, nadaje bryle domku uroku, klimatu i charakteru jednocześnie Od początku mi się spodobał Prosty a ma to coś 1-2 mm to naprawde sporo.. widac gołym okiem, a przy użyciu przyrządów różnorakich to już aż krzyczy... a co do ganku to jeszcze raz dziekuje za ciepłe słowa pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.07.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Maksiu Ty to masz oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.07.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 I co z tego, że tyle czasu Ci to zajęło!.Najważniejsze, żeby było dokładnie i ładnie wykonane. Za jakis czas zapomnisz ile pracy Cię to kosztowało, a za każdym razem, gdy spojrzysz na swój ganek, będziesz dumny, że taki piękny i zrobiony przez Ciebie!!!! Pozdrawiam Pracowity z Ciebie Maksiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.08.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 1-2 mm to naprawde sporo.. widac gołym okiem, a przy użyciu przyrządów różnorakich to już aż krzyczy... Rany, Maksiu, Ty byś nie mógł do mnie przyjechać na budowę. Zawału byś dostał jak nic. Nasze zadaszenie tarasu aż prosi o wyszlifowanie i wyrównanie. Jak mówię to mojemu mężowi to on zadziera głowę, patrzy i mówi "mmhmm". Twój ganeczek do naszego to jak trawnik angielski do pastwiska.... Gratuluję ślicznego domku i kobiet. Żony i córki, znaczy, o innych nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.08.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Rany, Maksiu, Ty byś nie mógł do mnie przyjechać na budowę. Zawału byś dostał jak nic. Nasze zadaszenie tarasu aż prosi o wyszlifowanie i wyrównanie. Jak mówię to mojemu mężowi to on zadziera głowę, patrzy i mówi "mmhmm". Twój ganeczek do naszego to jak trawnik angielski do pastwiska.... a tam nie bylo by tak zle... a swoja droga to nie widzialem twojego ganku, w albumie nie bardzo go znalazlem, moze pokazesz jak wyglada, co ty na to? .... znaczy, o innych nic nie wiem mniej wiesz, dalej zajedziesz :D Dziekuje za miłe słowa pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.08.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Ucałowania dla Agi i Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.08.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 maksiu, a może by tak krata z drewienka między słupami ganka, a ścianą domu i na to róże pnące. po pierwsze primo) nie będzie tak wiało na ganku, po drugie primo) nie będzie zaciekało na ganku, po trzecie primo) będzie pełno syfu na ganku, z mszyc, spadłych pałtków , lisci i innego badziewia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 maksiu, a może by tak krata z drewienka między słupami ganka, a ścianą domu i na to róże pnące. po pierwsze primo) nie będzie tak wiało na ganku, po drugie primo) nie będzie zaciekało na ganku, po trzecie primo) będzie pełno syfu na ganku, z mszyc, spadłych pałtków , lisci i innego badziewia. Dzieki za podpowiedzi, ale odpowiem dyplomatycznie... to już nie moj problem kończe podbitkę, dokladam listwy masujace kilka niedociagnec i oddaje ganek we wladanie zonie, co ona z nim zrobi to jej sprawa pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.08.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 To teraz będziemy czekać na efekty pracy Agnieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.08.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 To teraz będziemy czekać na efekty pracy Agnieszki No to troszkę sobie poczekacie :D prawde mowiac to sam nie wiem kiedy to nastąpi.. byc moze dopiero po przeprowadzce pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.08.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Będę czekac cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.08.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Do tej pory ino czytałam, teraz przyszedł czas napisać: pięknie, pięknie, coraz piekniej Ty już pewnie wiesz, ale napiszę to ponownie: ganek macie naprawdę super! Pełna jestem uznania dla Twojej podbitkowej walki. Nie kryję, że decydując się na drewniany ganek byłam pod wrażeniam Waszego domu. Teraz przed zimą też musimy wymyśleć jakieś "gankowe stopery śnieżne", bo nie mamy murka klinkierowego jak Wy. Ale coś m itam już świta. Pozdrowienia serdeczne Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.08.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Do tej pory ino czytałam, teraz przyszedł czas napisać: pięknie, pięknie, coraz piekniej Ty już pewnie wiesz, ale napiszę to ponownie: ganek macie naprawdę super! Pełna jestem uznania dla Twojej podbitkowej walki. Nie kryję, że decydując się na drewniany ganek byłam pod wrażeniam Waszego domu. Teraz przed zimą też musimy wymyśleć jakieś "gankowe stopery śnieżne", bo nie mamy murka klinkierowego jak Wy. Ale coś m itam już świta. Pozdrowienia serdeczne Agnieszka AgnesK: No to widze, że podglądamy się na wzajem mamy w sumie bardzo podobne domy, pod wzgledem funkcjonalnosci i powierzchni... porównywałem wasze zestawienie kosztów, do moim wydatków narazie jestem na plusie w stosunku do was A co do ganka, to dziekuje, milo czytac takie slowa i naprawde nie ma znaczenie ze to kolejne już takie słowa pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.08.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Między nami podglądaczami Mamy świadomość tego, że możnaby taniej. Gdyby mój Radek był na miejscu wiele rzeczy mógłby zrobić sam, a tak - jest jak jest. Ważne, że jest dobrze Gratuluję Wam w każdym razie dobrych wyników finansowych Pozdrowienia serdeczne Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.08.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Maksiu jednym słowem urlop wykorzystany zostanie maksymalnie na prace wykończeniowe Czy zostanie coś z niego na odpoczynek Czy relaksujesz się przy tynkach i zacieraniu sufitów na tyle że będziesz musiał obyć się bez wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts