Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę że ganeczek robi się coraz piekniejszy :)

dzięki.. obawiałem się czy nie będzie zbyt plastikowy.. ale na szczescie nie jest ...

pozdrawiam

m.

Jak mogłeś tak myślec :o :o Taaaki ganeczek nie mógłby byc plastikowy 8)

Rzeczywiście jest super :p

No i tynki hmm :-? zdaje mi się, że są równo położone :wink:

Teraz to chyba sprawdzasz co i rusz :wink:

dzięki.. obawiałem się czy nie będzie zbyt plastikowy.. ale na szczescie nie jest ...

pozdrawiam

m.

Jak mogłeś tak myślec :o :o Taaaki ganeczek nie mógłby byc plastikowy 8)

Rzeczywiście jest super :p

No i tynki hmm :-? zdaje mi się, że są równo położone :wink:

Teraz to chyba sprawdzasz co i rusz :wink:

Chodziło mi o to, czy jak dołoże te panele PCV to czy nie bedzie wygladala całość plastikowo, ale nie wyglada i cale szczęście. :D :D :D

a co do tynków to pojęcie równo jest pojęciem względnym.. sam nie wiem co sądzis o nierówościach rzędu 1-2 mm czy to już nie równośc czy jeszcze się miesci w normie i da sie spokojnie zatrzeć gładzią...

m.

To twoje oko i takie różnice wyłapuje :o :o :o Zadziwiasz mnie czasami :o :wink:

Moim zdaniem to jeszcze wciąż ścisła norma 8)

Twój ganeczek to nie z tych typów co by jak plastikowe wyglądały po takich zabiegach :roll: 8)

Jest taki ........... :-? moim zdaniem łączy w sobie trochę tradycji, trochę ciepła, trochę zachęty do wejścia do domku, nadaje bryle domku uroku, klimatu i charakteru jednocześnie 8)

Od początku mi się spodobał :p Prosty a ma to coś :p

To twoje oko i takie różnice wyłapuje :o :o :o Zadziwiasz mnie czasami :o :wink:

Moim zdaniem to jeszcze wciąż ścisła norma 8)

Twój ganeczek to nie z tych typów co by jak plastikowe wyglądały po takich zabiegach :roll: 8)

Jest taki ........... :-? moim zdaniem łączy w sobie trochę tradycji, trochę ciepła, trochę zachęty do wejścia do domku, nadaje bryle domku uroku, klimatu i charakteru jednocześnie 8)

Od początku mi się spodobał :p Prosty a ma to coś :p

1-2 mm to naprawde sporo.. widac gołym okiem, a przy użyciu przyrządów różnorakich to już aż krzyczy...

a co do ganku to jeszcze raz dziekuje za ciepłe słowa

pozdrawiam

m.

I co z tego, że tyle czasu Ci to zajęło!.Najważniejsze, żeby było dokładnie i ładnie wykonane. Za jakis czas zapomnisz ile pracy Cię to kosztowało, a za każdym razem, gdy spojrzysz na swój ganek, będziesz dumny, że taki piękny i zrobiony przez Ciebie!!!!

Pozdrawiam :D

Pracowity z Ciebie Maksiu.... 8)

1-2 mm to naprawde sporo.. widac gołym okiem, a przy użyciu przyrządów różnorakich to już aż krzyczy...

Rany, Maksiu, Ty byś nie mógł do mnie przyjechać na budowę. Zawału byś dostał jak nic. Nasze zadaszenie tarasu aż prosi o wyszlifowanie i wyrównanie. Jak mówię to mojemu mężowi to on zadziera głowę, patrzy i mówi "mmhmm". Twój ganeczek do naszego to jak trawnik angielski do pastwiska....

Gratuluję ślicznego domku i kobiet. Żony i córki, znaczy, o innych nic nie wiem :wink:

Rany, Maksiu, Ty byś nie mógł do mnie przyjechać na budowę. Zawału byś dostał jak nic. Nasze zadaszenie tarasu aż prosi o wyszlifowanie i wyrównanie. Jak mówię to mojemu mężowi to on zadziera głowę, patrzy i mówi "mmhmm". Twój ganeczek do naszego to jak trawnik angielski do pastwiska....

a tam nie bylo by tak zle... a swoja droga to nie widzialem twojego ganku, w albumie nie bardzo go znalazlem, moze pokazesz jak wyglada, co ty na to?

.... znaczy, o innych nic nie wiem :wink:

mniej wiesz, dalej zajedziesz :D :D :D

Dziekuje za miłe słowa

pozdrawiam

maksiu

maksiu, a może by tak krata z drewienka między słupami ganka, a ścianą domu i na to róże pnące. :roll:

po pierwsze primo)

nie będzie tak wiało na ganku,

po drugie primo)

nie będzie zaciekało na ganku,

po trzecie primo)

będzie pełno syfu na ganku,

z mszyc, spadłych pałtków , lisci i innego badziewia. :lol:

maksiu, a może by tak krata z drewienka między słupami ganka, a ścianą domu i na to róże pnące. :roll:

po pierwsze primo)

nie będzie tak wiało na ganku,

po drugie primo)

nie będzie zaciekało na ganku,

po trzecie primo)

będzie pełno syfu na ganku,

z mszyc, spadłych pałtków , lisci i innego badziewia. :lol:

Dzieki za podpowiedzi, ale odpowiem dyplomatycznie... to już nie moj problem :D kończe podbitkę, dokladam listwy masujace kilka niedociagnec i oddaje ganek we wladanie zonie, co ona z nim zrobi to jej sprawa :D

pozdrawiam

m.

Do tej pory ino czytałam, teraz przyszedł czas napisać: pięknie, pięknie, coraz piekniej :D Ty już pewnie wiesz, ale napiszę to ponownie: ganek macie naprawdę super! Pełna jestem uznania dla Twojej podbitkowej walki. Nie kryję, że decydując się na drewniany ganek byłam pod wrażeniam Waszego domu. Teraz przed zimą też musimy wymyśleć jakieś "gankowe stopery śnieżne", bo nie mamy murka klinkierowego jak Wy. Ale coś m itam już świta. :D

Pozdrowienia serdeczne

Agnieszka

Do tej pory ino czytałam, teraz przyszedł czas napisać: pięknie, pięknie, coraz piekniej :D Ty już pewnie wiesz, ale napiszę to ponownie: ganek macie naprawdę super! Pełna jestem uznania dla Twojej podbitkowej walki. Nie kryję, że decydując się na drewniany ganek byłam pod wrażeniam Waszego domu. Teraz przed zimą też musimy wymyśleć jakieś "gankowe stopery śnieżne", bo nie mamy murka klinkierowego jak Wy. Ale coś m itam już świta. :D

Pozdrowienia serdeczne

Agnieszka

AgnesK:

No to widze, że podglądamy się na wzajem :D mamy w sumie bardzo podobne domy, pod wzgledem funkcjonalnosci i powierzchni... porównywałem wasze zestawienie kosztów, do moim wydatków :D narazie jestem na plusie w stosunku do was :D

A co do ganka, to dziekuje, milo czytac takie slowa i naprawde nie ma znaczenie ze to kolejne już takie słowa :D

pozdrawiam

m.

Między nami podglądaczami :wink: :D

Mamy świadomość tego, że możnaby taniej. Gdyby mój Radek był na miejscu wiele rzeczy mógłby zrobić sam, a tak - jest jak jest. Ważne, że jest dobrze :D Gratuluję Wam w każdym razie dobrych wyników finansowych :D

Pozdrowienia serdeczne

Agnieszka