Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

Witam

Przy trzecim zdjęciu z serii "jesień", gdy na nie klikam, to otrzymuje taki komunikat:

Obrazek "http://212.244.189.200/pics/2005/29pazdziernik2005/Pa294086.jpg" nie może zostać wyświetlony, ponieważ zawiera błędy.

Poza tym link jaki podałeś w soim dzienniku na forum Muratora (ten o jesieni) prowadzi do "porządki po tynkach"

pozdrawiam

Konrad

faktycznie.. link byl zly.. ale juz poprawilem.. a co do zdjecia.. hmmm sprawdzialem zarowno w ie jak w firefox'ie.. dziala mi.. wiec nie mam pojecia dlaczego masz taki komunikat..

pozdr

m.

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
Byłem u Ciebie w domku i widziałem - porządek jakbyś miał sie wprowadzać . Nie licz na to jednak że zapomnisz o budowie do wiosny , sen zimowy bedzie na pewno często przerywany ( oby tylko nie z powodu złodzieji) bo nie usiedzisz przed tym komputrym całą zime :wink: :D

złodzieje nie mają co u mnie szukać, większość narzędzi wywiozłem, została drobnica, no i oczywiście wszyscy sąsiedzi wiedzą o tym, że sprzęt 'cięższy' pozabierałem. Materiałów żadnych na budowie nie ma. Ale co do snu zimowego to masz racje, już nawet wiem czym się zajmę w zimie, nawet bez jeżdzenia na budowe :D, troche papierologi można popchnąc do przodu :D

pozdrawiam

m.

Maksiu odpoczywaj bo w pełni na to zasłużyłeś :D i zbieraj siły na kolejny sezon budowlany :D :wink:

I ja składam całej Twojej rodzince życzenia: pełnych spokoju, radości oraz wzajemnej życzliwości Świąt Bożego Narodzenia!

Dzięki Monika, ale odpoczywać to troche dziwnie brzmi.. mam juz kilka pomyslow jak przeżyć zime :D :D :D

pozdrawiam

m.