maksiu 22.12.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Dziękuje za życzenia, oby Wam się również dobrze działo w nadchodzącym rokum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.12.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.zkoszarydzow.pl/murator/418.jpg Zdrowych wesołych i spokojnych świąt od RYDZA z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 23.12.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Maksiu zycze Tobie i calej Twojej rodzince wesolych swiat Bozego Narodzenia duzo szczescia, radosci i spelnienia marzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.12.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Radosnych i zdrowych Świąt, pomyślnego i bogatego Nowego Roku !!!http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/w015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.12.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Do SIEGO ROKU !!!!! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1213.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.12.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Takiego Sylwestra Wam dzisiaj życzymy: http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/7397/nowy_rok_galeria_8d.jpg A w Nowym Roku dużo zdrówka, szczęścia i miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.12.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 100 Lat i Spełnienia Marzeń w Nowym 2006 Rokuhttp://img505.imageshack.us/img505/6153/szampan39us.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.03.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 No, Maksiu mysle, ze ta zmiana bedzie bardzo korzystna. Jestem za powiekszeniem tego wiatrolapu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.03.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Podpisuję się pod zdaniem Zjeliki. Maksiu, czyżbyś mówił/pisał o Grzędzicach Stargardzkich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.03.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Maksiu chyba warto jednak ta sobote poswiecic, bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.03.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Podpisuję się pod zdaniem Zjeliki. Maksiu, czyżbyś mówił/pisał o Grzędzicach Stargardzkich??? teraz to poprostu Grzędzice.. przydomek Stargardzkie już dawno odrzucono, ale chodzi o tą samą miejscowość pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Zeljka, AgnesK, Jajcek.. dziękuje za głosy poparcia.. prosze następne uwagi, a jak bedziecie uważac że popełniam jakąś głupote to krzyczcie odrazupozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.03.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Dopisałem jeszcze jedno zdanie do ostatniego wpisu: Obecnie wiatrołap ma powierzchnie 1,86 m2, poprzeróbkach będzie 4,46 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 18.03.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Jest jeszcze jeden argument za przesunięciem tej sciany (zapomniałem Ci o nim powiedzieć). Jeśli będziesz miał kocioł z otwartą komorą spalania, to w mroźne zimy w pomieszczeniu gospodarczym będziesz miał bardzo zimno. Przesuwając ścianę masz o jedną przegrodę więcej między tym pomieszczeniem, a ciepłą strefą domu.PS. Ja po lekturze forum, zdecydowałem się na kocioł z zamknietą komorą. Pierwotnie miał być z otwartą.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.03.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 teraz to poprostu Grzędzice.. przydomek Stargardzkie już dawno odrzucono, ale chodzi o tą samą miejscowość Jeździłam trasą Szczecin-Choszczno (babcia w Ch.) kilkanaście lat. Za moich czasów ( ) była to stacja Grzędzice Stargardzkie. Tośmy prawie krajanami Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.03.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 teraz to poprostu Grzędzice.. przydomek Stargardzkie już dawno odrzucono, ale chodzi o tą samą miejscowość Jeździłam trasą Szczecin-Choszczno (babcia w Ch.) kilkanaście lat. Za moich czasów ( ) była to stacja Grzędzice Stargardzkie. Tośmy prawie krajanami Maksiu Wiesz.. pkp jest instytucja niereformowalną, przystanek kolejowy do dziś nazywa się Grzędzice Stargardzikie, ale zeby było śmieszniej, to po drugiej stronie Stargardu (w kierunku na Choszczno) jest przystanek o nazwie Witkowo Pyrzyckie , a miejscowosc nazywa sie poprostu Witkowo. Zeby bylo smieszniej to z Witkowa do Pyrzyc bedzie pewnie ze 30 km , a do Stargardu z 5 pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.03.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Jest jeszcze jeden argument za przesunięciem tej sciany (zapomniałem Ci o nim powiedzieć). Jeśli będziesz miał kocioł z otwartą komorą spalania, to w mroźne zimy w pomieszczeniu gospodarczym będziesz miał bardzo zimno. Przesuwając ścianę masz o jedną przegrodę więcej między tym pomieszczeniem, a ciepłą strefą domu. PS. Ja po lekturze forum, zdecydowałem się na kocioł z zamknietą komorą. Pierwotnie miał być z otwartą. pozdrawiam Konrad Bede mial kocioł z zamknięta komorą, napewno , ale pomysł z przesunięciem ścianki jest naprawde dobry. Gorzej że na niej leci sporo kabli, oj bedzie kucia, i nawet bede musial rozkuwac kawalek sufitu, ale mam nadzieje ze efekt bedzie wart potów pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts