Ew-ka 12.04.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Staropolskim obyczajem, dużo szynki życze.... z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, więc porzućcie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy http://images1.fotosik.pl/12/9szhplux8fwjq9x2.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!! i szybkiej przeprowadzki do nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 12.04.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 maksiu Wow !!! jestem pod wrażeniem Dopiero dzisiaj zaczęłam czytac Twój dzienniczek (oj robi wrażenie ) no i ta perfekcyjna własna stronka... !!!!! SUPER !!!!! Będe miała fajna lekturkę do poczytania, jak znajdzie sie wolna chwilka(bo dopiero zaczęłam), ale z przyjemnością przeczytam do końca. GRATULACJE !!! Pozdrawiam serdecznie TASIJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.04.2006 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 maksiu Wow !!! jestem pod wrażeniem Dopiero dzisiaj zaczęłam czytac Twój dzienniczek (oj robi wrażenie ) no i ta perfekcyjna własna stronka... !!!!! SUPER !!!!! Będe miała fajna lekturkę do poczytania, jak znajdzie sie wolna chwilka(bo dopiero zaczęłam), ale z przyjemnością przeczytam do końca. GRATULACJE !!! Pozdrawiam serdecznie TASIJA Dzięki za miłe słowa, mam nadzieje ze nie zaśniesz podczas czytania pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 13.04.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 maksiu Wow !!! jestem pod wrażeniem Dopiero dzisiaj zaczęłam czytac Twój dzienniczek (oj robi wrażenie ) no i ta perfekcyjna własna stronka... !!!!! SUPER !!!!! Będe miała fajna lekturkę do poczytania, jak znajdzie sie wolna chwilka(bo dopiero zaczęłam), ale z przyjemnością przeczytam do końca. GRATULACJE !!! Pozdrawiam serdecznie TASIJA Dzięki za miłe słowa, mam nadzieje ze nie zaśniesz podczas czytania pozdrawiam m. No... przy takiej lekturze "zaśnięcie nie wchodzi w rachubę" ... Muszę tylko szybko uskrobać... na płaski minitor... co bym nie była za częstym klientem pani okulistki.. Fotki obrabiasz w Corel-u czy w Photoshopie ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.04.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 No... przy takiej lekturze "zaśnięcie nie wchodzi w rachubę" ... Muszę tylko szybko uskrobać... na płaski minitor... co bym nie była za częstym klientem pani okulistki.. Fotki obrabiasz w Corel-u czy w Photoshopie ? Pozdr. W Photoshopie, mam alergie na Corela... Musze sie zastanowic, jesli masz stracic wzrok przez moj dziennik albo stronke to moze trzeba by je usunąć? :D pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 13.04.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 W Photoshopie, mam alergie na Corela... Musze sie zastanowic, jesli masz stracic wzrok przez moj dziennik albo stronke to moze trzeba by je usunąć? :D pozdr m. Tyle ciężkiej krwawicy....USUNĄĆ !!!! Wiem ile to kosztuje pracy... by był taki efekt No to mamy alegię na to samo... Ja w swoich fotkach narazie (z braku czasu) poprawiam tylko krzywe i poziomy... (było ich mnóstwo do wlejenia), chciałam by dziennik był w miare aktualny. Dawno choruję na płaski ekranik.... teraz przynajmniej będę miała motywację.... co by tego nie odkładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.04.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Maksiu !!!http://img138.imageshack.us/img138/2143/kurczakid7ut.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2140_348.ts1144943098578.jpg Wesołego świetowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 14.04.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zdrowych, PogodnychŚwiąt Wielkanocnych,pełnych wiary, nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronierodziny i wśród przyjaciółoraz wesołego "Alleluja"życzą Wam Robert i Aga http://www.mojekartki.pl/ecards/230305082050.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.04.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 maksiu Wesołych Świąt w miłej rodzinnej atmosferze http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1388.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.04.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Maksiu, zdrowych i pogodnych świąt.Majka i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.04.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 witaj maksiu fajnie że temat okienny masz za sobą (przynajmniej zamówienie ) M&S był jedną z firm którą tez braliśmy pod uwagę ciekawa jestem jak będzie z tą trawą? u mnie dalej chwasty pooglądałam zdjecia Małgosi - jak śliczna panna! a jaka już duża pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.04.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 witaj maksiu fajnie że temat okienny masz za sobą (przynajmniej zamówienie ) M&S był jedną z firm którą tez braliśmy pod uwagę ciekawa jestem jak będzie z tą trawą? u mnie dalej chwasty pooglądałam zdjecia Małgosi - jak śliczna panna! a jaka już duża pozdrawiam serdecznie Jak czytałas, u mnie było sporo firm branych pod uwage, ale w koncu wrocilismy do pierwszego pomyslu trawka pewnie urosnie, w zeszlym roku tak samo wysiewalem i jakos rosnie a Małgosia rosnie w oczach pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Cześć Maksimusie Fajnie sobie tam dłubiesz z kabelkami i ściankami, i ja sobie tak dłubię i dłubię, ale przy tym już od pół roku mieszkam. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.04.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Cześć Maksimusie Fajnie sobie tam dłubiesz z kabelkami i ściankami, i ja sobie tak dłubię i dłubię, ale przy tym już od pół roku mieszkam. Życzę powodzenia. A no dłubie i dłubie, a im dłużej dłubie tym więcej pomysłów chodzi mi po głowie, czasami aż strach pomyślec co jeszcze mógłbym podłubać :D U mnie do mieszkania to jeszcze ooooooooooo albo jeszcze dłuzej pozdrawiam m ps. jam już nie Maksimus, jeno zwykły maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 U mnie do mieszkania to jeszcze ooooooooooo albo jeszcze dłuzej Pewnie szybko zleci a potem to już sielanka we własnym domku jam już nie Maksimus, jeno zwykły maksiu Dla niektórych ciągle jeszcze maksimus Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.04.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 GRATULACYJKI Z OKAZJI I ETAPU MONTAŻOWEGO ŚLICZNYCH OKIENEK !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.04.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 GRATULACYJKI Z OKAZJI I ETAPU MONTAŻOWEGO ŚLICZNYCH OKIENEK !!!! myslę że za kilka dni będę mógł pokazac okienka w prawie juz pełnej krasie, obrobione i z parapetami zewnętrznymi pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts