KAS01 30.04.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 I jak tam śrubki? pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.04.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 I jak tam śrubki? pozdrawiam Konrad mają zostać tak jak jest, na to zakłada się takie elementny maskujące pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.04.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Aha, tak myślałem że nie może to zostać tak jak jest. Myślałem, ze bedą dokręcać przy regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.04.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 maksiu, zazdroszczę Ci ekipy monterów okien, jako chyba jeden z nielicznych jesteś zadowolony z usług montażu jak i wywiązania się z umowy. Maksiu te okienka to są drewniane czy PCV??? i dlaczego okna na poddasze będą monotwane później???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.04.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 maksiu, zazdroszczę Ci ekipy monterów okien, jako chyba jeden z nielicznych jesteś zadowolony z usług montażu jak i wywiązania się z umowy. Maksiu te okienka to są drewniane czy PCV??? i dlaczego okna na poddasze będą monotwane później???? okna z pcv, od zewnątrz okleina w kolorze mahoniu dlaczego okna później? gdybym dziś kupił okna to przez następna dwa miesiące mógłbym tylko jeździć na budowe i oglądac okna, a tak przez te dwa miesiące dam radę zrobić sporo w srodeczku, a na to potrzeba $$$, no i szkoda tracić czasu. Tak się akurat składa na koniec czerwca spodziewam sie dodatkowej gotówki więc wtedy kupie okienka na poddasze. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.04.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Gratulacje okienek, domek zupełnie inaczej wyglada teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.04.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Gratulacje okienek, domek zupełnie inaczej wyglada teraz zapraszam do obejrzenia w zdjęc w środę wieczorem, dopiero będzie wyglądał inaczej :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.04.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Gratulacje okienek, domek zupełnie inaczej wyglada teraz zapraszam do obejrzenia w zdjęc w środę wieczorem, dopiero będzie wyglądał inaczej :D m. No to czekamy Ja szczególnie na te zewnętrzne parapety i obrobienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.04.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Gratulacje okienek, domek zupełnie inaczej wyglada teraz zapraszam do obejrzenia w zdjęc w środę wieczorem, dopiero będzie wyglądał inaczej :D m. No to czekamy Ja szczególnie na te zewnętrzne parapety i obrobienie no to moze juz bedzie szybciej niz w srode, od jutra ruszamy ostro :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.05.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Maksiu gratuluje okien, jaki ladny kolorek, tam myslalam, ze to machon. Ale sie domek zrobil uroczy i przytulny... czekam na ciag dalszy i bede zagladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Maksiu gratulki okienek Czekam na dalsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.05.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Maksiu gratuluje okien, jaki ladny kolorek, tam myslalam, ze to machon. Ale sie domek zrobil uroczy i przytulny... czekam na ciag dalszy i bede zagladac. dziekuje Zelijko, kolor mahon ma w sobie coś ujmującego, jak tylko zobaczyłem ten kolor wiedzialem odrazu że musi być ten Dom jest przede wszystkim jasny i to mnie najbardziej cieszy, bo nie musze juz chodzić w półmroku. A ciąg dalszy moze bedzie jeszcze dziś, jak dam radę napisać, własnie wróciłem z budowy, nie ma to jak świeto pracy w pracy na własnej budowie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.05.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Maksiu gratulki okienek Czekam na dalsze fotki Zaraz wrzuce fotki, z soboty, a jak dam rade to jeszcze moze te z dzis pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Maksiu gratulki okienek Czekam na dalsze fotki Zaraz wrzuce fotki, z soboty, a jak dam rade to jeszcze moze te z dzis pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.05.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Maksiu gratulki okienek Czekam na dalsze fotki Zaraz wrzuce fotki, z soboty, a jak dam rade to jeszcze moze te z dzis pozdrawiam m. no i są na stronce, w galerii bajke opowiem za chwilę m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jutro będziemy kończyć obrabianie okien, położymy klej i siatkę z narożnikami, a do tego od razu zamontujemy parapety zewnętrzne. Mam tylko nadzieje, że pogoda będzie choćby odrobinkę lepsza. Parapety CZekam, czekam U nas dziś było pięknie tylko od kilku dni strasznie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.05.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jutro będziemy kończyć obrabianie okien, położymy klej i siatkę z narożnikami, a do tego od razu zamontujemy parapety zewnętrzne. Mam tylko nadzieje, że pogoda będzie choćby odrobinkę lepsza. Parapety CZekam, czekam U nas dziś było pięknie tylko od kilku dni strasznie wieje zapewniam ze będą sliczne, dzis robiłem przymiarkę, kolor wiśnia nie wiem tylko czy zdązymy jutro pofugowac odrazu parapety, ale i tak bedzi juz wiadać efekt m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Czekam na parapeciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.05.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ale pikne parapety masz Ja tez chcę takie same Jezeli kolor na fotkach jest taki jak w rzeczywistości tonaprawdę super wyglądaja A z jakiej to firmy I pewnie drogie za sztukę Jeszcze nawet nie patrzyłam na takie rzeczy ale to ma wyglad przynajmniej nie to co blaszane czy takie jakieś Ogólnie fajnie tam u was , szczególnie jak się zazieleniło Ps A mozna by prosić o jakąs wiosenna fotkę Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.05.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Maksiu jestem pełna podziwu.Dzielnie poczynasz sobie na budowie i jeszcze solidnie wklejasz zdjątka abyśmy mogli oczka nacieszyć Okna bardzo ładne a już z parapetem to miodzio - kolorki właśnie w moich klimatach - fajnie że inni ludkowie mają podobne gusty ( o których podobno się nie dyskutuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts