Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarz do dziennika maksia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

maksiu, zazdroszczę Ci ekipy monterów okien, jako chyba jeden z nielicznych jesteś zadowolony z usług montażu jak i wywiązania się z umowy. Maksiu te okienka to są drewniane czy PCV??? i dlaczego okna na poddasze będą monotwane później????

okna z pcv, od zewnątrz okleina w kolorze mahoniu

dlaczego okna później? gdybym dziś kupił okna to przez następna dwa miesiące mógłbym tylko jeździć na budowe i oglądac okna, a tak przez te dwa miesiące dam radę zrobić sporo w srodeczku, a na to potrzeba $$$, no i szkoda tracić czasu. Tak się akurat składa na koniec czerwca spodziewam sie dodatkowej gotówki :D więc wtedy kupie okienka na poddasze.

m.

Gratulacje okienek, domek zupełnie inaczej wyglada teraz :p

zapraszam do obejrzenia w zdjęc w środę wieczorem, dopiero będzie wyglądał inaczej :D :D :D

m.

8) 8) 8)

No to czekamy 8)

Ja szczególnie na te zewnętrzne parapety 8) i obrobienie 8)

no to moze juz bedzie szybciej niz w srode, od jutra ruszamy ostro :D :D :D

pozdrawiam

m.

Maksiu gratuluje okien, jaki ladny kolorek, tam myslalam, ze to machon. Ale sie domek zrobil uroczy i przytulny...

czekam na ciag dalszy i bede zagladac. :p

dziekuje Zelijko, kolor mahon ma w sobie coś ujmującego, jak tylko zobaczyłem ten kolor wiedzialem odrazu że musi być ten :D

Dom jest przede wszystkim jasny i to mnie najbardziej cieszy, bo nie musze juz chodzić w półmroku.

A ciąg dalszy moze bedzie jeszcze dziś, jak dam radę napisać, własnie wróciłem z budowy, nie ma to jak świeto pracy w pracy na własnej budowie :D

pozdrawiam

m.

Jutro będziemy kończyć obrabianie okien, położymy klej i siatkę z narożnikami, a do tego od razu zamontujemy parapety zewnętrzne. Mam tylko nadzieje, że pogoda będzie choćby odrobinkę lepsza.

Parapety :roll: :roll: :p :p :p :p

CZekam, czekam 8)

U nas dziś było pięknie tylko od kilku dni strasznie wieje :-?

zapewniam ze będą sliczne, dzis robiłem przymiarkę, kolor wiśnia

nie wiem tylko czy zdązymy jutro pofugowac odrazu parapety, ale i tak bedzi juz wiadać efekt

m.

Ale pikne parapety masz :p :p :p :p

Ja tez chcę takie same :-? :-? :-?

Jezeli kolor na fotkach jest taki jak w rzeczywistości tonaprawdę super wyglądaja 8) 8)

A z jakiej to firmy :roll: :roll: :roll: :roll:

I pewnie drogie za sztukę :roll: :roll: :roll:

Jeszcze nawet nie patrzyłam na takie rzeczy :roll: :roll: ale to ma wyglad przynajmniej 8) 8) nie to co blaszane czy takie jakieś :-? :-?

Ogólnie fajnie tam u was 8) , szczególnie jak się zazieleniło 8)

Ps

A mozna by prosić o jakąs wiosenna fotkę Małgosi :-? :roll: :-? :wink:

8)

Maksiu jestem pełna podziwu.Dzielnie poczynasz sobie na budowie i jeszcze solidnie wklejasz zdjątka abyśmy mogli oczka nacieszyć :lol: :lol:

Okna bardzo ładne a już z parapetem to miodzio - kolorki właśnie w moich klimatach - fajnie że inni ludkowie mają podobne gusty :wink: ( o których podobno się nie dyskutuje) :lol: :lol: