tola 03.05.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Maksiu WIELKIE BRAWA, parapety pięknie grają z kolorem okien. Moje są bardziej czekoladowe, ale Twoje idealnie pasują do mahoniowych okien. Teraz już wiem o czym mówiłeś Wiatrołap powiększyłeś i to też decyzja, której nie pożałujesz z pewnością. Teraz jeszcze wstawisz okna na górze i będziesz przyjeżdżał do domu, a nie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Maksiu piekne te parapety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.05.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Maksiu ale fajnie u ciebie okna superzaście się prezentują a parapety to poprostu miodzio też takie chcę z czego one są zrobione? Tolu a Twoje "czekoladowe" parapety są zrobione z tego samego materiału co parapety maksia? Też są śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Monka, myślę, że z tego samego, wyglądają tak samo, tylko moje zakurzone niemiłosiernie, a Maksia nóweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Toluś przejedziesz szmatką i będą jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 maksiu Parapety mamy chyba takie same Moje przeżyły już dwie zimy i nadal wyglądają jak nowe, to pewnie kwestia jakości płytek. Bardzo lubię oglądać Twoje zdjęcia Okna z parapetami - ekstraklasa! Pozdrowienia dla Małgosi od cioci Ani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.05.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ale pikne parapety masz Ja tez chcę takie same Jezeli kolor na fotkach jest taki jak w rzeczywistości tonaprawdę super wyglądaja A z jakiej to firmy I pewnie drogie za sztukę Jeszcze nawet nie patrzyłam na takie rzeczy ale to ma wyglad przynajmniej nie to co blaszane czy takie jakieś Ogólnie fajnie tam u was , szczególnie jak się zazieleniło Ps A mozna by prosić o jakąs wiosenna fotkę Małgosi Dziekuje za mile slowa, mysle ze najbardziej wierny kolor mozna zobaczyc na tej fotce Płytki są z firmy Cerrad link i wcale takie drogie nie były, utargowalem do 3,20 zł za sztukę. Fotki Malgosi wrzuce w weekend pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.05.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Maksiu jestem pełna podziwu.Dzielnie poczynasz sobie na budowie i jeszcze solidnie wklejasz zdjątka abyśmy mogli oczka nacieszyć Okna bardzo ładne a już z parapetem to miodzio - kolorki właśnie w moich klimatach - fajnie że inni ludkowie mają podobne gusty ( o których podobno się nie dyskutuje) O gustach nie nie dyskutuje, ale cieszy jak ktoś ma podobny :D Jestem padnięty po trzech dniach maratonu na budowie, ale za to jak samopoczucie poszło górę :D Zdjęcia staram sie wrzucac na bieżąco , wczoraj juz nie dalem rady, ale teraz sa juz zdjecia z 3 maja pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.05.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Maksiu WIELKIE BRAWA, parapety pięknie grają z kolorem okien. Moje są bardziej czekoladowe, ale Twoje idealnie pasują do mahoniowych okien. Teraz już wiem o czym mówiłeś Wiatrołap powiększyłeś i to też decyzja, której nie pożałujesz z pewnością. Teraz jeszcze wstawisz okna na górze i będziesz przyjeżdżał do domu, a nie na budowę Tolutka, wiec już wiesz dlaczego tak zawracalem Ci głowe , ciesze sie ze podoba Ci się, co znaczy ze jeszcze nie jest tak zle ze mna A co do wiatrolapu, to bedzie naprawde ogromny, ale to dobrze pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.05.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Maksiu piekne te parapety! Dzieki, staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.05.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Maksiu ale fajnie u ciebie okna superzaście się prezentują a parapety to poprostu miodzio też takie chcę z czego one są zrobione? Tolu a Twoje "czekoladowe" parapety są zrobione z tego samego materiału co parapety maksia? Też są śliczne Monka, w sobote skoncze robótki przy oknach od zewnatrz, pozdejmuje folie i umyje ramy to mam nadzieje bedzie dopiero wygladac fajnie. Prapety sa z płytek klinkierowych, firma Cerrad link , kolor wiśnia szkliwiona. pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.05.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 maksiu Parapety mamy chyba takie same Moje przeżyły już dwie zimy i nadal wyglądają jak nowe, to pewnie kwestia jakości płytek. Bardzo lubię oglądać Twoje zdjęcia Okna z parapetami - ekstraklasa! Pozdrowienia dla Małgosi od cioci Ani! Witaj Aniu moje parapety to firma Cerrad, wiśnia (bez skojarzeń ) szkliwiona, wiec mozna spokojnie przejechac je szmatką Zapraszam do obejrzenia zdjec w sobote wieczorkiem, bedzie widać wreszcie okna w pelnej krasie pozdrowienia dla pawełka od wujka Maksia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 maksiu Właśnie przekazałam Pawłowi Twoje pozdrowienia, na co uśmiechnął się promiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.05.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 maksiu Właśnie przekazałam Pawłowi Twoje pozdrowienia, na co uśmiechnął się promiennie no i o to chodzi :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 parapety OK, też mam Cerady tylko chyba się nazywały burgund ale mam pytania dotyczące tarasu: primo- co będzie na górze? kostka czy jakiś beton i płytki Cerada czy zostanie plaża (żart ) drugie primo - czy dookoła będzi jakiś fundmencik i murek czy tylko ubite i obsadzone jakimiś roślinkami pytam, bo mnie czeka zrobienie takiego tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.05.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 parapety OK, też mam Cerady tylko chyba się nazywały burgund ale mam pytania dotyczące tarasu: primo- co będzie na górze? kostka czy jakiś beton i płytki Cerada czy zostanie plaża (żart ) drugie primo - czy dookoła będzi jakiś fundmencik i murek czy tylko ubite i obsadzone jakimiś roślinkami pytam, bo mnie czeka zrobienie takiego tarasu priomo: betonik + terakota drugie primo: murek (czytaj fundament) +2 schodki z dwóch stron (stojąc plecami do domu to na wprost i po prawej), a po lewej zrobimy kontrukcje drewnianą, taki ażurek i osadzimy roslinkami, zeby było gdzie usiąść w cieniu sprawa tarasu to jak dobrze pojdzie rok przyszly, albo jeszcze pozniej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.05.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 trawka widze rośnie ! no i super! urosły też okna i parapety pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 priomo: betonik + terakota drugie primo: murek (czytaj fundament) +2 schodki z dwóch stron (stojąc plecami do domu to na wprost i po prawej), a po lewej zrobimy kontrukcje drewnianą, taki ażurek i osadzimy roslinkami, zeby było gdzie usiąść w cieniu sprawa tarasu to jak dobrze pojdzie rok przyszly, albo jeszcze pozniej pozdrawiam m. może mnie się da jakoś wykręcić od tarasu a jeżeli chodzi o primo pierwsze i drugie to z wyjątkiem miejsca do wysiadywania technologia u mnie ma być taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Maskiu Gratulki postępu prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.05.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Maskiu Gratulki postępu prac Dzięki, staram sie, ale jakos tak wszystko za wolno mi idzie... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts