Aga J.G 09.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Ktos kiedys pisał że klej od tasmy najlepiej schodzi margaryną ja do tego celu używam cifu z oknami nic sienie dzieje po moich zabiegach Domek wygląda coraz piekniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.05.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Ktos kiedys pisał że klej od tasmy najlepiej schodzi margaryną ja do tego celu używam cifu z oknami nic sienie dzieje po moich zabiegach Domek wygląda coraz piekniej cif?? a nie bleknie okleina? bede musial delikatnie sprobowac, gdzies z boku okna dzieki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jak narazie u mnie nic nie wyblakło w końcu w cifie nie ma wybielacza,próbuj na boku zeby potem nie było na mnie W każdym bądź razie u mnie nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Widzę że niezłe pobojowisko zrobiłeś Myślę jednak że wiatrołap był tego wart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.05.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Widzę że niezłe pobojowisko zrobiłeś Myślę jednak że wiatrołap był tego wart bo ja wiem czy niezle??? juz teraz jest wzglednie porzadek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Porządeczki u Ciebie są zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.05.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Porządeczki u Ciebie są zawsze oj nie zawsze, teraz go np. nie ma... ale na jesień znowu będzie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Porządeczki u Ciebie są zawsze oj nie zawsze, teraz go np. nie ma... ale na jesień znowu będzie pozdrawiam m. Ciekawe gdzie jest ten bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2006 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Porządeczki u Ciebie są zawsze oj nie zawsze, teraz go np. nie ma... ale na jesień znowu będzie pozdrawiam m. Ciekawe gdzie jest ten bałagan no wiesz... wszystkiego sie nie pokazuje, akurat bałagan to zaden powod do chwały , ale wierz mi na slowo ze jest pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Porządeczki u Ciebie są zawsze oj nie zawsze, teraz go np. nie ma... ale na jesień znowu będzie pozdrawiam m. Ciekawe gdzie jest ten bałagan no wiesz... wszystkiego sie nie pokazuje, akurat bałagan to zaden powod do chwały , ale wierz mi na slowo ze jest pozdrawiam m. U mnie tam z każdej strony bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Maksiu fajna masz rodzinke. Coreczka jest przesliczna. Musi tata byc bardzo dumny ze swoich kobitek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.05.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Maksiu fajna masz rodzinke. Coreczka jest przesliczna. Musi tata byc bardzo dumny ze swoich kobitek... wcale nie musze byc dumny :D , (tak jak w tym dowcipie, jak spotyka sie dwóch kolegów i jednen pyta drugiego: co slychac? a wiesz - mowi ten drugi - ożeniłem się. Oooo no to musisz być szczęśliwy - mowi ten pierwszy, No, tak.. niestety musze - odpowiada ten drugi ) Ja poprostu jestem dumny bez muszenia :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Super to napisales!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Maksiu widać że dziewczyny zadowolone A Małgosia to już bardzo duża panienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.05.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Maksiu widać że dziewczyny zadowolone A Małgosia to już bardzo duża panienka były zadowolone to fakt a co do Malgosii to nie tylko duża ale i grymaśna i humoraśna :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Maksiu widać że dziewczyny zadowolone A Małgosia to już bardzo duża panienka były zadowolone to fakt a co do Malgosii to nie tylko duża ale i grymaśna i humoraśna :D m. No w to to nie uwierzę! Małgosia to najgrzeczniejsza dziewczynka pod słońcem! Wiem, co mówię! I proszę ją ode mnie goraco uściskać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Maksiu widać że dziewczyny zadowolone A Małgosia to już bardzo duża panienka były zadowolone to fakt a co do Malgosii to nie tylko duża ale i grymaśna i humoraśna :D m. Maksiu Wszak to jest kobieta przez duże K ( tak moja młodsza córa mówi jak ma kaprysy i grymasy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.06.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ja nie mogę ale Małgosia juz duża jest Wizyta Pań inwestorek to super akcja A fotki świetne Kabelki prawie połozone więc niedługo mozna będzie używac słowa kabelek w czsie przeszłym Kurcze ty tak sam ze wszytkim walczysz Podziwiam Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ja nie mogę ale Małgosia juz duża jest Wizyta Pań inwestorek to super akcja A fotki świetne Kabelki prawie połozone więc niedługo mozna będzie używac słowa kabelek w czsie przeszłym Kurcze ty tak sam ze wszytkim walczysz Podziwiam Pozdrówka A tu masz Małgosie w innej roli http://212.244.189.200/pics/dziecko/P5085025.JPG dzieki za miłe slowa, cóż.. chcieć znaczy móc.. a ja chce mieć dom... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.06.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Małgosia to najgrzeczniejsza dziewczynka pod słońcem! Wiem, co mówię! I to zdjęcie to własnie dowód na to Czy taki aniołek może być niegrzeczny nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee Jest super dzieki za miłe slowa, cóż.. chcieć znaczy móc.. a ja chce mieć dom... I nie idziesz na łatwiznę z tego co widze, wszystko systematycznie, dokładnie , powoli I chyba bez zadłużania sie na całe zycie z tego co widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts