Adriano Komputero 14.06.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Witaj maksiu, jestem pełna podziwu dla Twojej pracy i poświęcenia się budowie. Pomimo tego trudu i walki z czasem widać, że budujesz z przyjemnością - tworzysz i wijesz gniazdko dla swojej wspaniałej rodzinki. Domek już prawie na ukończeniu . Już niedługo wszyscy w nim zamieszkacie . To dopiero będzie frajda ! . A Ty usiądziesz wygodnie w fotelu i powspominasz jak DOM budowałeś ... Serdecznie pozdrawiam ! Oj do przeprowadzki to jeszcze baaaaaardzo daleko, budujemy teraz dom z bieżących dochodów, wiec idzie to powoli. No i z drugiej strony moze to i dobrze, bo nie mam za wiele czasu zeby popracowac na budowie, wiec i wydatki nie sa takie przerażąjące. Jakos nie widze siebie jako siedzacego w fotelu dziadka wspominajacego jak dom budowalem, jak juz siade to sie zaraz przekrece. Bede musial sobie wtedy znalezc inne zajecie :D pozdrawiam m. maksiu, Ty ten dom wykończysz wcześniej zanim dziadkiem zostaniesz (Małgosia jeszcze malutka). No, chyba, że zamierzasz następny domek postawić na drugiej działeczce jak Małgosia podrośnie ? Jestem pewna, że jak już wszystko skończysz to w fotelu usiądziesz (choć na chwilę ) i spoglądając na efekty swojej pracy powiesz : podołałem - ZBUDOWAŁEM DOM. I będziesz miał być z czego dumny ! Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Maksiu ale wiesz że przy wnukach za długo posiedzieć się nie da Trzymam kciuki za sufity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.06.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Maksiu ale wiesz że przy wnukach za długo posiedzieć się nie da Trzymam kciuki za sufity z sufitami to nie tak szybko, teraz w sobote musze skosic trawe bo juz jest bardzo za duza... no to znowu pol soboty mi zleci, a pozniej musze wyrownac sciany w wiatrolapie, pochowac kable, itd pozniej tydzien jestem w delegacji, wiec kolejna sobota znowu wyleci... no i juz mamy lipiec... jejku.. kiedy ja to wszystko zrobie??????? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.06.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 A nie da się jakiej delegacji na budowę sobie załatwić? Najlepiej jeszcze takiej ze zwrotami poniesionych wydatków Spokojnie Maksiu, wszystko w swoim tempie, we właściwym czasie Widząc Twoją żelazną konsekwencję w działaniu jestem pewna, że dasz radę P.s. A na trawkę nie narzekaj, niejeden chciałby mieć co kosić i musi obejść się smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2006 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 A nie da się jakiej delegacji na budowę sobie załatwić? Najlepiej jeszcze takiej ze zwrotami poniesionych wydatków Spokojnie Maksiu, wszystko w swoim tempie, we właściwym czasie Widząc Twoją żelazną konsekwencję w działaniu jestem pewna, że dasz radę P.s. A na trawkę nie narzekaj, niejeden chciałby mieć co kosić i musi obejść się smakiem oj chciałbym taką delegacje, juz nawet bez zwrotu kosztów, ale sie niestety nie da To ze dam rade, to tez jestem przekonany, tylko kiedy? mam ciagle wrazenie ze to wszystko jest za wolno, za wolno.. A na trawke narzekam, bo zamiast 'tracic' czas na koszenie trawy moglbym w tym czasie zrobic cos innego, bardziej efektywnego pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.06.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Maks jaki ladny ogrodek sie zrobil...juz mozna sobie tam odpoczywac...A unas trawa po kolana. to znaczy tam gdzie nie ma piasku i smieci... Zycze miloego odpoczynku w tym pieknym miejscu w gorach... Ja tez lubie gory, no moze nie lubie ile uwielbiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Maks jaki ladny ogrodek sie zrobil...juz mozna sobie tam odpoczywac...A unas trawa po kolana. to znaczy tam gdzie nie ma piasku i smieci... Zycze miloego odpoczynku w tym pieknym miejscu w gorach... Ja tez lubie gory, no moze nie lubie ile uwielbiam... u mnie tez byla po kolana , ale juz jest na przepisowa wysokośc podcieta, a co do gór to mamy podobne odczucia, tez uwielbiam... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.06.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Życzcie mi dobrej pogody Maksiu życzymy ci dobrej pogody A co do czasu to niestety trudno tak już jest że jak sie pracuje i buduje to cięzko szybko budowac Ale systematyczne dziąłania przynosz super efekty Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Życzę baaaaardzo dobrej pogody Maksiu i do zobaczenia w sobotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Ja też życzę udanej wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.06.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 pozdrowienia z Zakopanego dla wszystkich trzymaczy kciuków dotarła tutaj cywylizacja pozdrawiam m. ps.trzymajcie dalej i mocniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.06.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Maksiu ......uściskaj Białego Misia na Krupówkach .....a na kwaśnicę idź do Kolorowej ( za McDonaldem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.06.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 no i zaczelo padac i grzmiec i jeszcze pare innych rzeczy, przyznac sie... kto puścił kciuki? :D ale nie ma tak dobrze...nic mnie nie zmusi do wycofania sie... od jutra ruszam ostro w gory... narazie tylko mala przebiezka na sarnia skale i spowrotem... no to prosze sie sprezyc i trzymac te kciuki, uczciwie :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 maksiu, kciuki zacisnęłam mocniej ! Proszę o relacje (chociaż krótkie) z wycieczek po górach (ja też je bardzo lubię) . Pozdrów Zakopane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 niestety relacji nie bedzie.. dzis zegnam zakopane i ide w gory, szlakiem po schroniskach, nastepny kontakt dopiero w sobote.napisze cos wiecej jak wroce do domu, no i moze jakies zdjecia wrzuceprosze o dalsze trzymanie kiuckow za pogode, bo strasza tu oberwaniem chmury, burzami, gradem i jeszcze kilkoma innymi rzeczami ktorych nawet powtorzyc nie potrafiepozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Kciuki trzymam i na zdjęcia czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Kciuki trzymam i na zdjęcia czekam pozdrawiam ze stolecznego krolewskiego miasta Krakowa, jakos udalo sie przetrwac gory, prawie bez strat jeszcze dzis obejrze dobra Soniki i wieczorkiem do domku pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.06.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Prosze przekazać Sonice serdeleczne pozdrowienia i czekamy na relację ze spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Prosze przekazać Sonice serdeleczne pozdrowienia i czekamy na relację ze spotkania niestety nie doczytalem tego przed wizyta, ale bylem, obejrzalem, powzdychalem.... poznalem na zywca Majke i Baru, no i Sonike oczywiscie... fajnie bylo... az zal do domu jechac :D tym bardziej ze dzis sobota, (prawda Majka?) pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Maksiu ......uściskaj Białego Misia na Krupówkach .....a na kwaśnicę idź do Kolorowej ( za McDonaldem ) bylem na kwasnicy w zbojeckiej chalupie, wyszedlem w jednym kawalku i bez strat w bieliznie :D jakos sie udalo pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts